Copiluti de mai-iunie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 3
monu spune:
Delia, La multi ani, sa cresti mare si sanataosa, fericita si iubita. te pupam cu drag
Ioana iti zic de mall-uri dupa sarbatori cand ne adunam pe la case. pot sa spun ca am ramas incantata de ce am vazut la Cluj.
Denisa, bafta la nastere
Sufletica felicitari pt bb.
Mercedes, bravo pt micul pianist.
Beatrice, felicitari pt gradi tinem pumnii lui Alex sa ii placa.
Tdi, bine ca ati aterizat..
Despre noi - suntem iar bolnave. toate trei de data asta. eu tusesc ca o locomotiva. Am anulat excursia in Bucovina cu fetele. sper sa se faca bine ca avem iar sacosa de medicamente dupa noi. Alexia a facut si febra. urata treaba.
PASTE FERICIT SI SARBATORI FERICITE!!!
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
BIZARII'S WORLD
Danelutza spune:
La multi ani, Delia !
Sa cresti mare ingeras, fericirea, norocul, zimbetul si bucuriile sa te insoteasca mereu pe drumul vietii !
gabitzam spune:
La multi ani, DELIA!!!
Sa ai parte de tot ce e bun in viata si sa fii tot timpul octotita de ce-i rau, sa-ti fie drumul lin si insorit si sa aduci doar bucurie in jurul tau! Te pupam cu drag!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
iuliana spune:
Paste Fericit!!!
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii
Cloreta spune:
LA MULTI ANI DELIA!
Sa cresti mare si sanatoasa, fericita si iubita, sa fii plina de viata si sa iti bucuri parintii in fiecare zi!
PASTE FERICIT FETELOR!
Cozonac si oua rosii, lumina si liniste in casa sa aveti.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
Tdi spune:
DELIA, LA MULTI ANI!
PASTI FERICIT tuturor, sa petreceti in pace alaturi de cei dragi voua si sa aveti parte numai de bucurii!
onixone spune:
DELIA LA MULTI ANI SA FI SANTOASA SI SA CRESTI MARE
PASTE FERICIT FETELOR!!!SA VA BUCURATI DE TOT CE ESTE IN JURUL VOSTRU SI SA NU MANCATI PREA MULT!!!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Danelutza spune:
Sarbatori fericite cu sanatate, pace in casa, oute si cozonaci pe masa !
OlgaTarziu spune:
La multi ani, Delia!!!!!!!!!
Sa cresti mare si sanatoasa.
Sarbatori fericite tuturor!
gtexro spune:
La Multi Ani Delia!!! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa si sa ai parte numai de bucurii in viata!!!
Sarbatori fericite fetelor!
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana