Copiluti de mai-iunie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 2
Ada_74 spune:
Andreea, o fi ea ordonata, dar mi se pare total nepractic sa ai toate hainele invelite in huse (si de aceeasi culoare!). Una, ca eu as sta doua ore numai sa gasesc o anumita haina, si a doua, uiti naibii ce mai ai de imbracat pe acolo, daca nu le vezi.
Gabi, de multa vreme vreau sa te intreb. Cum o sa te descurci pe perioada vacantei de vara cu amandoi? Sau Dora pleaca mai spre toamna?
Flori, nepotica mea avea 1 luna jumate cand a facut fratele ei varsat de vant. Si stiu de la sor'mea ca la recomandarea dr. i-a facut un tratament inainte (daca nu ma insel aciclovir) ca sa nu faca o forma nasoala. A facut varicela, dar o forma f. usoara.
Mercedes, felicitari pentru concert.
Eu incerc tot incerc sa fac bagajele, dar nu reusesc sa ma hotarasc ce sa iau, sau mai bine zis ce sa scot din bagaje. Parca ne-am muta cu totul, si sunt numai 4 zile. Plecam la Nisipurile de Aur, sper sa nu-mi para rau dupa banii dati.
gabitzam spune:
Lili, nici nu vreau sa ma gandesc prea tare cum o sa ma descurc Lasa-ma sa ma bucur de ultimele clipe de "liniste"
Dora mai sta pina in iunie, dupa ce o sa nasc eu.
Luni dupa 1 mai incepem gradinita, Andrei o sa fie la program lung, seara o sa fie si Costi, vedem noi ce facem.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ioanailincam spune:
Salutare! Inca o jumate de ora si plecam si noi; adica plec eu sa iau plodul si apoi sa-l luam pe tati direct de la birou. Noi ne-am abtinut sa impachetam toata casa, de fapt am luat pentru Ana cam toate hainele pe care le are, dar pentru noi ne pastram pentru Bulgaria.
Lili - unde pleci la Nisipuri? Noi mergem la Bolero, am fost foarte multumiti anul trecut, sper sa nu avem surprize. Dar plecam abia miercuri.
Androix - sa stapanesti sanatoasa dressing-ul! Bine ca il ai si pe ala, ordinea o sa fie cand mai cresc copiii.
Teddy - drum bun si aveti grija! Cat despre codus masina cea noua, cred ca azi dau si eu o tura dupa ce iesim la drum intins, dar nu o voi conduce eu pentru simplul motiv ca sunt absolut incapabila sa parchez o astfel de masina. Si cum locul meu de parcare la birou e in subteran la Intercontinental intr-o boxa pe care o mai impart cu o Mazda mare nici nu ma gandesc sa incerc sa parchez masina zilnic.
Beatrice - foarte frumos aranjamentul tau!
Monu - ma facusi curioasa de numa' cu ce crezi: cu mall-ul ala din Cluj. Ca doar cu nu cu peisajele si linistea de unde ai fost cu sotul.
Mercedes - mult succes in continuare lui Cristi! Bravo pentru atata ambitie.
Denisa - nastere usoara!
Florentina - multa sanatate! Stii ca si Ana a facut o forma tare urata de varicela exact acum un an pe vremea asta (cred ca venirea primaverii aduce epidemia), din fericire nu s-a scarpinat, a ramas totusi cu o cicatrice la spranceana ca avea un ditai buboiul care a trecut greu de tot. Oricum mai bine decat barbatul, care a ramas cu ditai gaura aproape de varful nasului tot atunci
Succes la copilasii care incep gradinita, drum bun, fara peripetii si distractie placuta la cei care pleaca/vin din/in tara si nu in ultimul rand La Multi Ani anticipat copilasilor care implinesc cat de curand 3 anisori: Delia, Tudora, Gabriel, Alex, Stefan, Luca! Cu ajutorul Domnul pe 5 voi fi in direct sa felicit Iepuretele, ca tot e de sezon.
Si bineinteles:
PASTE FERICIT! SARBATORI TIHNITE SI IMBELSUGATE ALATURI DE CEI DRAGI!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
fran spune:
Salutare !
Deci eu m-am "aranjat", vorba aia, ai grija ce-ti doresti...
Pe 15 plec pentru o luna la un curs in Abu Dhabi. M-am luptat ceva pana am primit aprobarea, pana am aranjat un loc in plus, ca erau toate ocupate...Acum ca totul e stabilit m-a apucat disperarea ca ramane Iepu singura atat de mult...Plus ca ma intorc vineri 13 (iunie), mi-as fi luat bilet pe 14 de intors dar era mult mai scump, cursul a costat binisor mi-a fost jena sa intind coarda si sa mai cer o zi de stat in Dubai ca ...e 13 cand ma intorc...
Maine plecam la mosie, toata gasca, adica si cu ai mei, si cu pisica si cu cei 5 melci pe care ii creste Iepu' pe balcon intr-o cutie, cred ca deja fac o saptamana saracii de cand i-a sechestrat acolo. Desi ii plimba zilnic prin parc numai doi au reusit pana acum sa evadeze, da' eu nu-mi pierd speranta, poate sa rezolva la tara
Asa ca am intrat sa va urez PASTE FERICIT, si LA MULTI ANI pentru Delia, Tudora, Gabriel, Alex, Stefan si Luca.
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi dragii mei!
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Androix spune:
Fete dragi, mi-am adus copiii acasa si i-am pus la shrek cat fumez si eu o tigara. M-am hotarat sa ma las asa ca ma bucur de ultimele. Inca nu am decis data dar oricum va fi curand.
Tipa nu are copii, dar nu m-ar mira sa fie la fel de odonata si dupa ce vor veni copiii. Ei sunt impreuna de vreo 7-8 ani dar abia de 9 luni s-au mutat impreuna pentru ca ea nu a vrut sa se mute sau sa se casatoreasca pana ce nu aveau casa lor, si nu asa ci utilata cu tot ce le trebuie, nu cum m-am mutat eu de am stat un an de zile cu sufrageria goala pusca doar cu un covor. Si-au facut totul asa cum trebuie nu mai e nevoie sa bata un cui. Si frumos, mobila la comanda, de calitate, din cauza ca apartamentul e destul de micut doar 2 camere au exploatat fiecare coltisor la maxim si a iesit foarte frumos. De-asta zic ca e probabil o insusire a ei bine formata, nu o apucatura vremelnica. Iar ca totul era alb si eu m-am gandit ca as cauta de mi-ar veni rau, dar ea s-a dus exact la ce-i trebuia, deci probabil stie tot ce are unde e pus. Ei, astept si eu vremuri mai bune sa pot sa mentin macar ordinea.
Flori, da aciclovir am luat si eu cand cu bubele multe. Intreaba medicul in caz ca face si Patrick. Cand a fost Filip suspect mi-a spus doctorita ca daca face si Georgia sa ma astept la o forma mai urita pentru ca e expusa timp mai indelungat stand cu el non stop. Mie imi daduse zyrtec picaturi in caz ca face, tot antihistaminic, sau chiar claritine mi-a zis ca merge.
Fran, melci? Te-ai scos, sa vezi ce strangatoare o sa fie Iepu!
Andreea mama de Filip si Georgia
NewMami spune:
Sarbatori Fericite, Paste fericit, cu fericire, sanatate, intelegere, iubire. Lumina care o aduce aceasta sarbatoare, sa va ocorteasca casa si familia, oua rosii si un cioc virtual si de la noi in dumnica Pastelui.
“La Multi Ani!” din tot sufletul, ‘veteranei” grupului, sa cresti mare “cicolata” dulce , sa-ti dea Dumnezeu sanatate, fericire, si tot binele din lume, sa ai parte numai si numai de ceea ce e mai bun pe lumea asta. Sa o asculti pe mami, tati si Bianca, care te iubeste mult, mult de tot. Sa o ai o petrecere ca in vise, sa te bucuri impreuna cu cei mari.
Deci cum maine se da startul celor 3 anisori – uauuuuuu – nu-mi vine sa cred ca a trecut déjà atata timp, faptul ca nu pot intra pe la voi asa de des cum as vrea, dar ma gandesc cu drag la toti copilasii mici si scumpi de la noi din grup.
Vreau sa le urez tuturor, un “La Multi Ani!”[/b] din tot sufletul, sa fie sanatosi, fericiti si norocosi in viata.
Noi vom petrece Pastele in deplasare, pe la Niagara Falls si Toronto ocazie cu care vom revedea micutele dragi a Simonei (Thea si Lara).
Despre noi … crestem dar e tot mai mult fun, am avut un episod urat de alergie, care inca nu e chiar gata – si din pacate de data asta nu au gasit inca de la ce …. S-ar putea sa fie o planta ???
Plus o mica otita, dar per total suntem OK. Afara sunt déjà de mai bine de o saptamana in jur de 20C – uhuu, deci nici nu apuc sa parchez masina in garaj caci déjà Patrick a facut inventarul cine-I pe afara. Zona in care ne-am mutat este superba, iar vecinii extraordinar de prietenosi si cu … multi copii. Seara dupa ora 6 soseste in cartier ice cream truck – fericirea copiilor, cu muzicuta si tot tacamul. E o admosfera deosebita. In fiecare seara unul din parinti facem cinste tuturor prezenti pe afara. Copii topaie in jurul tau, nerabdatori, iar 5 minute e ice cream peste tot …E frumos, e atata bucurie inocenta de copil, din orice nimic. Retraiesc copilaria mea din nou prin ochii lui Patrick – e extraordinar.
Am mai lucrat prin jurul casei, si mai avem o gramada … deh asa-I cand ai casa. Mai si delegam anumite treburi la diferite companii, caci nu vrem sa muncim tot timpul, vrem sa petrecem cat mai mult timp si cu Patrick. Mare ajutor ne-au fost parintii mei care din pacate pe 16 mai pleaca inapoi.
In May avem schedule o iesire in Ohio, la cel mai mare resort special ptr. copii de acolo. Iar in Iunie incep birthdays parties …
Din pacate la mine la serviciu nu se intrevede un slow down pana la anu, din contra, volumul de munca creste pe zi ce trece, nici vacanta nu pot sa-mi iau vara asta, decat o zi aici pe colo. Sunt f.f.f multe proiecte in desfasurare in acelasi timp. Sper sa le dovedesc cumva.
Doresc tuturor mamicutelor o nastere cat mai usoara , bebei sanatosi si cuminiti.
Numai bine tuturor.
Cloreta spune:
Hello,
Eu sunt a doua zi consecutiv acasa inainte de pasti, mi-am luat libet ca ca putem termin curatenia ca umea, gargarita numaiin picioarele noastre deh:) In schimb saptamana viitoare lucrez toate zilele in afara de marti si joi, ata ete.
Mi-am luat eu si acasa de lucrat ceva, am stat azi noapte pana pe la 12 si ceva si azi am terminat ce imi propusesem sa termin dar oricum e bine acasa.
Androix, am citit(?) sau am vazut pe la tv o chestie despre tinutul hainelor in huse, nu m-am gandit pana acum la asta. E bine sa le protejezi de praf desigur dar se pare ca sunt materiale care nu rezista inchise asa si " se usuca" daca nu au contact cu aerul. Ma rog, daca nu sunt huse din plastic nu e vreo problema si in final le tot scoti nu stau acolo pe veci. In rest, bravo tipei, si mie mi-ar placea sa pot tine asa hainutele. Pana prin 2000 sifonierul meu arata destul de bine, aveam umerase la fel si erau bine organizate hainele. Dupa ce m-am mutat cu al meu si aveam hainele in dopua locuri a inceput sa se schimbe situatia iar dupa ce am nascut s-a dus totul de suflet Dimineata de cele mai multe ori nu am chef sa ma imbrac cu ce mi-am propus cu o seara inainte si fac ture pe la usa camerei unde doarme garga, o trezesc cu putin timp inainte sa plec si dau buzna in haine, iau ceva repede si trag pe mine, ma vede ea, ma intreaba invariabil unde ma duc si intarzii la servici:)) Da' zi tu daca nu e asta viata faina
Lili, Ioana, drum bun si sa aveti vreme buna, asteptam impresii la intoarcere.
Fran, m-ai dat gata cu melcii :))))))) Da' cine i-a cules de fapt?
Mercedes, felicitari cu carul! V-am mai zis ce as fi vrut sa stiu? Sa cant la pian si sa calaresc, asta cu calaritul e posibil sa mai iasa in viata asta dar cu pianul slabe sanse:))
Floretina, sanatate multa puilor! CE ai facut cu Maya cu dintisorii, ai ajuns la dr? Intre timp am gasit si cartea de vizita, daca i-am spus mereu pe numele mic uitasem complet numele de familie
Aurasa, drum bun si sarbatatori fericite si linistite.
Newmami, povestesti asa frumos despre atmosfera de acolo, parca am fi intr-un film nu alta. Ma bucur ca te simti asa bine acolo si mai ales te admir ca dincolo de cariera (care iti ocupa timp mult dar si urci) iti faci mult timp pentru Patrick si mi-a placut cum ai spus ca e o perioada "fun"
Noi nu plecam din Bucuresti, vom petrece sarbatorile in familie ca de obicei, noi si bunicii.
De 1 mai vrem sa ducem copilu' la calarit ca tot veni vorba:)), sper sa ne si iasa.
Va pupacesc, sper sa mai intru de-o urare.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
patriciaRO spune:
Aranjamentul ala taranul si tarancuta mi-l trimisese mama, chiar joi mi-a ajuns cu posta posta! Taman bine ca tot vopsisem ouale...hihi
Beatrice, mamic de Alex pifos
gabitzam spune:
Am schimbat doua vorbe cu Sufletica, a nascut si este acasa, dar a zis ca nu are timp nici sa respire.
Oricum, felicitari, Adela!!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
fetelor...am ajuns cu bine dar mi-a trecut definitiv pofta de comoditatea avionului...aproape tot drumul a fost "montagne-russe" cu zguduituri la cateva mii de metri inaltime...multumesc lui Dumnezeu ca am scapat cu bine!!! Alyssa a fost extraordinar de cuminte, nici in visele mele nu speram asa ceva iar in timpul zborului a dormit, spre norocul meu si al ei, cred ca s-ar fi speriat de numa` la ce turbulentze am prins!
ma opresc aici cu scrisul ca-s varza, inca mi-e rau si vad stele verzi!
va pupam pe toate!