Copiluti de mai-iunie 2005 (74)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
Continuare de la Capitolul 73
Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Pozele noastre (www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/" target="_blank">View )
INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC
![](icon_smile.gif)
* Loreen ---
![](copilas.gif)
* Nelia ---
![](copilas.gif)
* onixone ---
![](copilas.gif)
* Cornelia ---
![](copilas.gif)
* bolgiumiki ---
![](copilas.gif)
* Fran ---
![](copilas.gif)
* TDI ---
![](copilas.gif)
*
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
* mstroie ---
![](copilas.gif)
*
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
* Moniboni ---
![](copilas.gif)
* Nefertari ---
![](copilas.gif)
* Corni ---
![](copilas.gif)
* tamar ---
![](copilas.gif)
* Anky ---
![](copilas.gif)
* Androix ---
![](copilas.gif)
* Robotzica cucului ---
![](copilas.gif)
* Simiena ---
![](copilas.gif)
* Mygirl ---
![](copilas.gif)
* Florentina G ---
![](copilas.gif)
* corail ---
![](copilas.gif)
* Stefania Nicolae ---
![](copilas.gif)
* lucas ---
![](copilas.gif)
* Beatriced(patriciaRO) ---
![](copilas.gif)
* simona_filipas ---
![](copilas.gif)
* monu ---
![](copilas.gif)
*
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](copilas.gif)
* Babygirl ---
![](copilas.gif)
* ChrisDun ---
![](copilas.gif)
* Cloreta ---
![](copilas.gif)
* ralwka ---
![](copilas.gif)
* Margott ---
![](copilas.gif)
* omustata ---
![](copilas.gif)
* Andutzy ---
![](copilas.gif)
*
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](copilas.gif)
* gusta ---
![](copilas.gif)
* Ruxel ---
![](copilas.gif)
* Aurasa ---
![](copilas.gif)
* Mercedes ---
![](copilas.gif)
* OlgaTarziu ---
![](copilas.gif)
* Danelutza ---
![](copilas.gif)
* Tora97 ---
![](copilas.gif)
* Iuliana ---
![](copilas.gif)
*
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](copilas.gif)
* Cris_kim ---
![](copilas.gif)
* NewMami ---
![](copilas.gif)
* elisor ---
![](copilas.gif)
* Pengunica ---
![](copilas.gif)
* andreea.a ---
![](copilas.gif)
* monicica ---
![](copilas.gif)
* Crissu ---
![](copilas.gif)
* Mickyyy ---
![](copilas.gif)
* ioanailincam ---
![](copilas.gif)
| Ana - am 1 anisor
*Ella@ ---
![](copilas.gif)
* mynicegirl ---
![](copilas.gif)
* blackpanterro ---
![](copilas.gif)
* saryta ---
![](copilas.gif)
* Oana C ---
![](copilas.gif)
* elly_b ---
![](copilas.gif)
??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice
![](icon_smile.gif)
Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
patriciaRO spune:
Saliuu la fete
Azi am vopsit oua, le vedeti aici:
http://img802.mytextgraphics.com/photolava/2008/04/24/img4627-4aae2p31c.jpeg
si azi ne-a venit instintare de la gradi ca Alex va incepe pe 5 Mai. Va merge la o gradinita care apartine de un spital... Sunt tare curioasa cum va fi.
Beatrice, mamic de Alex pifos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gabitzam spune:
Am venit sa-mi beau cafeaua cu voi in dimineata asta. E soare si frumos si eu sunt in concediu. Azi vine Dora mai tarziu si pina una alta e Andrei calare pe mine.
Beatrice, tare simpatic aranjamentul tau cu ouale, frumos! Succes cu gradinita! Noi tot pe 5 mai inceem gradi :)
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Florentina_sp_G/Florentina_sp_G.jpg)
Florentina G spune:
Salutare!
Ce fac fetele?
Noi suntem consternati la domiciliu, Maya a facut de marti varicela, o forma destul de urata, i-au iesit foarte multe bubitze si ce e mai rau ma astept sa faca si Patrick.
Imi pare rau ca nu am mai gasit timp sa trec pe aici, nici nu ma pot apropia de PC ca sunt amandoi calare pe mine sa le pun desene.
Ieri am facut greseala sa ii las singuri la laptop si dupa 10 minute a venit Maya sa imi spuna ca Patrick a scos toate butoanele de la tastatura. M-am chinuit vreo doua ore sa le pun la loc insa am si pierdut vreo doua, sper sa le gasesc prin casa candva.
Intrasem sa va urez un Paste Fericit, va doresc sa simtiti caldura acestei Sarbatori alaturi de toti cei dragi voua, sa va gaseasca sanatosi si cu multa bucurie in suflet!
Tina, mami de Patrick si
Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
Aurasa spune:
Neatza! O cafea cu voi si eu, in timp ce alerg dupa Alexandru care nu papa la masa si ma iau de Catalin care i-a sustras omleta lui bb (mancarica lui preferata, asa ca nu-l lasa inima sa ii lase si celui mic)ca pe a lui a terminat-o. Eu fac bagaje de azi dimineata si inca nu am terminat. Plecam cu juma' de casa. Catalin nu doarme faraCancu si pernutza cu ratuste, Alexandru nici vorba fara paturica albastra, stiti si voi cum e.
Acum trebuie sa ma retrag ca s-au incins spiritele (se cearta pe un volan cantator, nu ca nu ar avea fiecare)
Sarbatori fericite si linistite!
Mercedes spune:
Am scris si am inchis, reiau din nou.
Deci, deoarece nu cred ca voi mai intra de maine incolo va doresc acum un paste fericit la toate alaturi de familiile vostre.
loreen- ii doresc un calduros la multi ani fetitei tale este cea mai veterana din grupul nostru. Multa sanatate si fericire alaturi de familia voastra.
gabitzam- mai ai putin pana nasti, odihnestete cat poti.
beatriced- foarte faine ouale.
florentina- sedere cat mai placuta acasa , imi pare rau pt. voi ca tocmai acum a reusit maya sa faca varicela.
tdi- drum bun!
Am ,,scapat,, de concertul de pian ieri cu bine. Cristi a simtit ca am fost multumiti de el, iar el ne-a spus ca ii pare rau totusi ca a gresit intr-un loc dar oricum profa la salvat deoarece au cantat la patru maini.
gabitzam spune:
Bravo pentru Cristi, Mercedes! Ei, inceputul e mai timid, las' ca se face el mare si ajunge celebru!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Flori, pupici la micuti si tie. Doamne, ce urita e boala asta. Ai mare grija de ei sa nu se scarpine sa-si rupa bubitele. O sa trecem si noi prin asta ca eu nu le-am facut varilixul pe de-o parte vreau ca sa scape, pe de alta mi-e groaza.
Pupam fetele care pleaca, drum bun si vacanta placuta si fara peripetii, doar cu odihna si veselie.
Beatrice, frumoase oua si dragut aranjamentul.
Nu pot sa-mi tin okii deschisi, abia m-am trezit si imi lacrimeaza si ma ustura ingrozitor, nu stiu de la ce. De fapt am o banuiala: cine s-a culcat azi-noapte la 2? Beau cafeaua, mai fumez o tigara si ma duc dupa copii. E soacra-mea cred cu okii iesiti din cap ca la melc, trebuia sa-i aiu de miercuri. Dar daca nu am terminat treaba.. Aaaa am facut poze la dressing
cam proaste, dar ce sa fac ca el e inalt pana in tavan si nu am avut unde sa ma dau in spate ca sa-l prind pe tot. Spre sa intelegeti cat de cat ceva din ele.
Evident din ditamai animalul s-a dovedit a fi neincapator pentru tot ce vreau eu sa depozitez/dosesc in el. www.4shared.com/dir/6727397/c83fd46b/dressing.html" target="_blank">aici pozele sunt culcate si nu reusesc nicium sa le intorc, sper sa intelegeti ceva din ele, intoarceti monitoru
Am niste prieteni care s-au mutat de curand la casa lor, la vara fac nunta si ne-au chemat in vizita la casuta noua. Au doua dressinguri, unul in sufrageria/hol ca au spart si se intra direct, mai mic, pentru geci si alte chestii cu care intri de afara; si unul in dormitor de 5 metri lungime, e pe tot peretele de-am ramas masca cand l-am vazut. Pe la jumatatea vizitei imi propune sa merg sa-mi arate rochia pentru cununia civila. Si deschide juma de dressing la care eu abia reusesc sa ma tin pe picioare de uimire, deci iconu asta
nu poate sa exprime cum m-am simtit. Avea bara de haine sus, la mijloc o polita si iar bara de haine jos. De la un capat la altul si sus si jos umerase cu haine! 2.5-3 metri, in partea cealalta nu am vazut dar banuiesc ca era cam la fel. Asta nu ar fi fost nimic daca nu ar fi fost toate dar absolut toate in husa de-aia protectoare din panza cu fermoar, am si eu pentru un costum al lui Mihai, dar nu mi-a trecut prin cap sa iau pentru toate hainele
ALBE toate. M-a uimit atata ordine, m-a facut sa ma gandesc la mine, la cat de dezordonata sunt
Andreea mama de Filip si Georgia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cornelia/Cornelia.jpg)
Cornelia spune:
Imi bag si eu nasul timid, ca ma apuca Pastele si eu nu mai dadeam pe aici...
Beatrice, si mie imi place aranjamentul de Pasti!
Gabitza, concediu cat mai odihnitor ! Stii ca asta trebuie sa faci acum.
Florentina, multa saantate! Sa treaca repede bubitele! La noi, Stefan nu a luat varicela de la Maria, cu toate ca au stat bot in bot (avea ~ un an jumate si mi-am zis eu ca o mai fi avut imunitate de la mine).
Aurasa, drum bun si vacanta placuta!
Mercedes, felicitari pentru Cristi! Ce copil talentat ai (si pian si dans!) Mult succes in continuare!
Andoix, te invit sa imi vizionezi mie "dresingul" si sigur te vei simti mai bine . In dimineata asta am stat vreo zece minute sa imi caut o bluza. Nu mai gasesc nimic pe acolo!!
Va pup!
Va doresc Paste fericit si linistit alaturi de cei dragi!
Cornelia
gabitzam spune:
Andreea, stai linistita cu dezordinea :) Sa o vad si eu pe ea cu un copil, dar cu doi!!
Arata fain dressingul tau.
Mercedes spune:
androix- dar tipa aia are copii? m-as mira...
gabitza, cornelia- multumim pentru felicitari. Cred ca de dans se va lasa cel putin de firma asta unde merge, nu-i place de prof sau ca sunt foarte multi copii nu stiu tatonez terenul.