Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

cristina si ai idee de unde pot cumpara?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

fetelor, Raducu a inceput un "training" pentru ciocnirea oualelor rosii...

http://good-times.webshots.com/photo/2666424960103303905MjPhGG

Cristina si Radu 3.12.2007 Poze Radu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

cristina si ai idee de unde pot cumpara?

poze si filmulete

povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

cu siguranta la sensiblu...daca nu ma insel am vazut s prin cora, carrefour (sper sa nu gresesc..dar stiu sigur ca le-am vazut..

Mergi la inceput

Bravo Raducu!!!!!!
Hai ca anul asta se prind mai greu de faza dar la anu.....
Mai fetelor eu ma simt cam naspa,am greturi,ma dor toate alea ,Maria nu mai vrea sa suga si aseara am mancat sarmale cu varza acra

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Am revenit si eu!!!........am pus la facut supica.....

Anca....tot de la Chicco stiu si eu ca este o crema......de asemenea pt protectia solara dr a zis ca putem folosi Nivea Sun Kids cu factor de protectie 50.........

.....AAAA....mi-a expirat timpul.......s-a trezit galusca!!!!!!!!

....apropo....eu nu am fost prea atenta la chestia cu soarele si sambata cand a iesit cu taica-su la plimbare......mi s-e intors Sara...rosie la fata....de parca fusese la solar!!!!...........(ea avand tenul foarte deschis , parul saten deschis si ochii albastri).....o arde soarele fff usor......asa ca am dat-o cu o crema de la Mustela cu efect calmant STELATOPIA- buna si pt piela atopica...

revin....

GILL
si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
http://picasaweb.google.com/gilda.rambu/

Mergi la inceput

quote:

Bravo Raducu!!!!!!
Hai ca anul asta se prind mai greu de faza dar la anu.....
Mai fetelor eu ma simt cam naspa,am greturi,ma dor toate alea ,Maria nu mai vrea sa suga si aseara am mancat sarmale cu varza acra

poze si filmulete

daa....sa vezi ce mai alergam dupa ei la anu'
poate ai mancat cu pofta

povestea nasterii

Mergi la inceput

pai ce sa mananc cu pofta ca tin post?
multumesc ptr raspunsuri

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Salutare!
Ca de obicei, raspund cu intarziere. Eu am dat 270 RON pe Rotarix pentru ca dr mea l-a comandat direct de la GSK (ea lucreaza foarte mult cu ei). Stiu ca la farmacii costa peste 300 RON.

quote:
Originally posted by ram0nica

Rotarix-ul l-am gasit la HelpNet cu ~340lei. Citeam (nu mai retin cine spusese) ca se gaseste la 270lei. E o diferenta! Mai stiti unde se gaseste la 270?

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

n-AI RASPUNS CU INTARZIERE, STAI LINISTITA. mERCI MULT!

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by ram0nica

quote:
Originally posted by Vasari

Miha, voiam sa-ti spun ca a fost si sotul meu la primarie luna trecuta sa intrebe ceva legat de dosar si i s-a spus ca se poate depune oricand in decurs de 2 ani. Eu inca sunt in concediu de odihna!

Aralia, am vazut micuta melomana! Caloriferul e pe post de orga?

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Concediu de odihna? Asa mult c.o.?
P.s.: am o problema cu laptele NAN de la NESTLE si anume: de vreo cateva zile bebe tot e nemultumit de laptic, mananca ce mananca si da peste biberon nervos(tot cam de o sapt am inceput si diversific. cate un pic cu morcov zeama pt inceput, apoi mai pasat la blender). Si sunand-o de dr. sa ma programeze la vaccinul cu Rotarix, i-am zis descris si starea lui de nervozitate vis-a-vis de lapte si o intrebam daca trebe' sa trec la Nan2 si a zis ca DA! Cumpar, ajung acasa, nu ma uit atent pe cutie... si tocmai cand mai avea un pic si termina bibe vad ca scrie DUPA 6 LUNI (pusesem 2 masuri nan2 si 4 masuri nan1 ca stiu ca trecerea la alt lapte se face treptat). Eu cred ca am facut o mare prostie! Voi ce ziceti? Sa las naibii nan2 pt peste o luna si juma', sa ma intorc la nan1 si sa pun eventual cereale seara, nu? Sau cand puneti cerealele? Si sa maresc poate si cantitatea de legume, chiar sa adaug pastarnac eventual, ca tot e asa de infometat...

Aproape toti bebelusii dau peste bibe! E normal, nu e cazul sa schimbi laptele. Alexia mea da peste bibe, Maria lui Creem la fel...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:

quote:
Originally posted by dany26

neatza!

repet si eu intrebrea din cap precedent...poate-poate mai raspunde cineva:

"fetelor cat timp se tine branza facuta in casa la frigider?(cea facuta cu 500 ml lapte fiert +1 iaurt rece , lasat pana a 2-a zi si apoi strecurat...ASA SE FACE nu???)

pot sa ii dau iaurt de cumparat la varsta asta sau sa ii fac eu? as vrea sa i-l dau dimineatza cu fructe sau cu legume la pranz....(pt ca leg. nu mai papa de o sapt....ii e scarba de ele rau ....si nici dupa fructe nu se omoara doar sucul ii place mult)"

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Dany eu ii dau max de 2 ori din branzica ,adica 2 zile la rand si ii fac cu iaurt cumparat de la novalact ptr ca are cel mai mic terment de garantie(mi-a zis dr ca iaurtul care expira in 4-5 zile este bun ptr ca are putini conservanti)

poze si filmulete

povestea nasterii

buna ideea faza cu iaurtul cu cel mai mic termen de garantie! si chiar e logic.. nu-mi trecuse in cap pana acum, recunosc!

Mergi la inceput