Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

ehe, mai am 14 kile pana la cat aveam cand am ramas insarcinta, si inca vreo 5 puse in timpul FIV-ului, mai bine nu mai numar...

Nici eu nu vreau sa fac nimic drastic (nici nu-s pro crash diets) atata timp cat alaptez, dar trebuia cumva sa ma autolimitez ca nu se mai putea.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

nu mai citesc cum slabiti ca mi se face rau ........
incep dupa pasti !
va spun noapte buna , ca irisa mea mai se trezeste si noaptea si sa apuc si eu cateva ore de somn pana atunci !

si totusi...nu pot abtine sa nu intreb.......
tineri regim si alaptati ?
oare se poate? si eu nu am stiut?!
incurajati-ma......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Kiva eu am citit ca laptele se face nu prin mancatul des ci prin mancatul sanatos si diversificat.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
http://bocskaisanda.shutterfly.com/action/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ooo fetelor vorbitit de kg...... eu oare cand mai ajung la cele 59 de kg de acuma 2 ani???? nu ma plang am ramas doar cu 3 kg dupa nastere...din 25 de kg....(la 1.70m) dar la pofta de mancare pe care o am...si numai de mancare nesanatoasa.....gen hamburgher, pizza, cioco, cola.... ma mir ca nu am pus inca vreo 15 kg in plus!!! aaaa apa nici nu mai stiu ce gust are...doar cola beau!!
eu am observat ca daca nu mananc cateva zile tot felul de "porcarii" scade acul la cantar tare de tot!! dar nu am ambitie.... ...ma multumesc cum sunt!!! mai ales ca si sotzul imi face tot timpul complimente....mi se urca la cap...

hai ca inchei ca ma ia melancolia si o iau pe batatura....

dau o sa uitam de kg...

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Kiva, da, se poate, atata timp cat nu tii vreo crash diet, vorba mihutei. Adica sa nu scazi mai mult de aprox 2 kg/luna, pentru a nu se elimina toxine in laptic. Sport poti face cat te tin curelele (evident nu de performanta, dar banuiesc ca nu e cazul )

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze Viena

Mergi la inceput

sport?!ma ironizezi ? glumesc......
ma dor gleznele si incheieturile de la maini de cred ca o sa ajung la medic!
o fi lipsa de calciu ? reumatism ? tendoane? greutatea irisei ?
dreapta cel putin ...nici pe prosop nu ma pot sterge
si tot aman mersul la medic!

Mergi la inceput

Kiva nu ai voie sa tii o cura pt ca se poate sa pierzi laptele insa se pot face anumite modificari la mesele tale, cum ar fii: carne de orice fel dar la gratar, nimic prajit in ulei, legume multe fierte sau crude, lactate de orice fel, apa plata, nu sucuri, dulciuri mai potolit dar neaparat, supe, nu tocanite si daca se poate fara paine ar fii ideal. Trebuie sa mananci de fiecare data cand simpti ca iti e foame, nu exagera cu flamanziala ca se poate sa pierzi laptele. Incearca sa reduci dreptat din alimentele proaste pe care le mananci si nu brusc. Cu timpul vei observa ca slabesti. Multe lichide. Mai mult de atat si stiu ce sa-ti spun. Exercitiile fizice ar merge dar foarte usoare pt ca si acestea miminizeaza cantitatea de lapte.

Bafta

Mergi la inceput

ma incapatanez sa cred ca mananc sanatos .....
doar apa plata si destul de "curat "
dar mananc des, simult mai mult decat inainte ,si foooooooarte mult dulce
mananc magura de exp si noaptea !!!!
nu mai zic ...mi-e rusine
o sa vad eu
irisa mea a vut doua kg la nastere , tb sa o alaptez neaparat !
o sa vad eu pana la urama
va zic noapte buna , si paste fericit
ne vedem de marti cu diversificarea !
abia astept

Mergi la inceput

KIva ar fii indicat sa vezi cam cate lactate consumi pe zi, laptele iti mananca din resursele tale interioare de aceea se recomanda o alimentatie sanatoasa bogata in vitamine. Daca tu nu iti oferi o asemenea alimentatie, laptele suge din tine netinand cont ce faci tu. El v-a fii sanatos, dar tu in schimb... Ai grija poate ar fii mai bine sa te duci la doctor pt niste vitamine, nu te lasa, nu e bine. Sanatatea e ceea mai importanta, fara ea nu vom putea avea grija de copilasii nostri.

Incearca sa te aptii de la dulciuri, nu sunt chiar indicate. Dar nu le elimina de tot. Ceva dulce pe saptamana merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

In legatura cu slabitul, nu cred ca este eficienta o cura de slabire, ci schimbarea stilului de viata. Ori hotarasti sa introduci o jumatate de ora, o ora de exercitii zilnic, ori schimbi regimul alimentar, dar cumva sa ti se pare si potrivit pt tine, sa nu ti se para ca ai restrictii.
Si noi cu un an inainte sa facem bb am renuntat la tot - fumat, sucuri (si acidulate si neacidulate), apa minerala (am trecut pe apa plata). Dietetic mancam dintotdeauna. Mai am eu o slabiciune pentru dulciuri, dar incerc sa consum multe fructe si parca nu mai e asa rau...

bb, si eu tot 1,70 inaltime am, dar mie imi place cum arat la 53-56 kg. Momentan mai am 4 kg de dat jos din sarcina, dar vad ca se duc 1-2 pe luna constant si sper sa ajung si la mult doritele 56 kg pana la toamna. Eu luasem 23 in sarcina.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput