Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (54)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Paste fericit si de la noi !

Adina, adica sa iau periuta de dinti pentru Sophia ? Si cand sa o perii ca ea mananca si ziua si noaptea cand are chef...

mami de Sophia

Aceeasi problema am avut-o si cu Jasmina. Manca incontinuu, sa zic asa... Cand i-au aparut dintii ii stergeam cu un textil (poate sa fie tifon, scutec, ce folosesti tu...). Si asta numai de doua ori pe zi, dimineata si seara. Stiu ca mananca si intre, dar asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by geo_ionita

Stiu ca nu e frumos sa vorbesc acum despre asta dar...poate stiti sa ma lamuriti si pe mine...astazi fata mea a facut kaka verde si camd am intrebat o prietena de la ce ar putea fi mi-a spus ca este de la colici si ca nu e nimic grav, este adevarat?

Da,asa este,de la durerile de burtica poate face verde.Si cu mucus.
Amira mea a facut asa cat timp am luat antibiotic pt mastita.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sanduta

adinag am auzit si eu de apa, dar am inceput cu ceai. Vreau sa-ti spun ca am incercat si apa dar tot asa face. Oare nu ii e sete??
In legatura cu faptul ca trebuie sa bea lichid daca sunt alimentati cu lapte praf nu e adevarat. Eu am cautat o gramada pe internet articole despre tema aceasta in perioada cand a fost Cezar mai micut si in toate spunea clar: copilasul daca are buzele uscate sau daca plange si dandu-i apa se linisteste, atunci inseamna ca are un minus mare la lichide, insa formulele noi de lapte parf si aici era inclus si Millumilul pe care il dau eu, reproduc laptele de mama in proportie de 80% din cazuri. Adica daca la alaptarea cu lapte de mama nu se recomanda surplus de lichid, atunci nici la cel cu formula nu. Vreau sa mentionez ca nu toate formulele intrau in aceasta categorie.
Eu l-am urmarit foarte atent pe Cezar. Ma uitam tot timpul la buzele lui iar cand plangea primul lucru pe care il faceam era sticla cu apa sau ceai, depindea daca am avut chef sa fac ceai in ziua respectiva. Nici acum nu vrea ceaiul sau apa, mai inchite el ceva din ceasca cu cioc pe care i-am luat-o. Bea in schimb supica foarte bine la amiaza. Am numarat azi: 50 de lingurite micute, mai mica decat lingurita de cafea normala.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Si eu la fel stiu ca nu este necesar sa bea, atata timp cat majoritatea hranii este formula. Insa numai formula pre si maxim 1 parca, 2 are prea mult amidon sau aöta "tarie" ii spune aici.
Insa stiu ca e bine sa i se ofere cand papa piureuri, e chestie de obisnuinta si familiarizare cu canita cu cioc...

Mergi la inceput

Va doresc la toate Paste fericit alaturi de cei dragi voua!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag
Cand i-au aparut dintii ii stergeam cu un textil (poate sa fie tifon, scutec, ce folosesti tu...). Si asta numai de doua ori pe zi, dimineata si seara. Stiu ca mananca si intre, dar asta e...

Daca primul dinte a lui Robert a iesit la un anisor,pana atunci am avut relax la periute si paste de dinti. La inceput ii stergeam cu o compresa sterila,dar cand a inceput sa muste (si se distra grozav cu asta ) am schimbat cu periuta degetar de silicon de la Nenedent.Aveau si pasta de dinti speciala pentru bebelusi.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

HRISTOS A INVIAT!!!!!!!!

ancadragoman mihuta vasari mersi de raspunsuri!!!

la noi diversificarea fructe/leg. merge cam prostnu mai vrea deloc sa pape cu lgt...deci piureurile i le amestec in bibe cu suc/supa

eu iar sunt in ceatzacum se face branza de casa pana la urma-varianta cu iaurt o vreAu?????cand aveti timp explicati-mi pas cu pas va rog....

mihuta tu ai zis ca fierbi laptele cu iaurtul la un loc?

stie cineva daca la 5 luni si 2 sapt pot sa ii dau spanac????sub ce forma??fiert in supa sau oparit si amestecat cu piureul de leg??

VA PUP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany26
eu iar sunt in ceatzacum se face branza de casa pana la urma-varianta cu iaurt o vreAu?????cand aveti timp explicati-mi pas cu pas va rog....

Cand incepe sa fiarba laptele pui 1-2 linguri de iaurt.Se alege imediat branzica,pe care o pui la strecurat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Hristos a inviat!

Ce spuneti mamici, mai primiti un bulgaras?
Mai bine spus o "bulgarasa"?

Sunt Corina, mamica lui Paul si a Patriciei.
Pati e nascuta pe 13 noiembrie 2007, la ora 10.10, nastere naturala, 3500 g si 51 cm, apgar 8.

Cu unele dintre voi ma mai stiu de la odisee, insa am pierdut legatura pe parcurs.

Acum avem 5 luni si jumatate, 8200 g si 72 cm.

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Dany26, eu stiu ca spanacelul este recomandat a fi introdus abia dupa 8 luni, intrucat contine nitriti ce pot fi toxici unui bb mai mic.

Eu lui Paul i-am dat abia spre 1 an, cu Pati voi face la fel.
E insa parerea mea.

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Bine ati venit Karina, mami de Patricia si Paul. Wow, lunguta bine bulgarasa!
Dany26 asa stiu si eu despre spanac..

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput