Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 19
ram0nica spune:
Adevarat a inviat!
Nu stiu cat ati putut sa stati voi la Inviere, dar eu personal mai mult de 40 de min. nu am fost in stare: ma doare spatele groaznic, imi venea sa ma pun (pe) jos. Asa patesc aprox. in fiecare seara... deh, e de colea sa cari zilnic 9.5 kg?!
Sanduta, intreaba totusi medicul ce parere are despre Karvol. Aceleasi simptome le-am avut si noi (chiar si dupa batista) dar a functionat perfect cu K.
Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby
geo_ionita spune:
Stiu ca nu e frumos sa vorbesc acum despre asta dar...poate stiti sa ma lamuriti si pe mine...astazi fata mea a facut kaka verde si camd am intrebat o prietena de la ce ar putea fi mi-a spus ca este de la colici si ca nu e nimic grav, este adevarat?
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
iuli-ana spune:
Fie ca Invierea Domnului sa va aduca pace in suflet,belsug de prieteni adevarati,sanatate,spor in casa,fericire!
Hristos a-nviat!
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni
iuli-ana spune:
Geo,si eu stiu la fel,daca face kk verde inseamna ca a durut-o burtica.De la colici...
Am vazut ca esti din Ploiesti,unde ai nascut???
Pupici,sa se faca bine ca sa poti petrece in liniste azi!!!
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni
adra_bell spune:
Hristos a inviat!
Un Paste fericit si din partea noastra! Sa aveti parte de zile frumoase si calme alaturi de familie.
Georgiana si noua ni s-a intamplat cu kk, de mai multe ori, nu este nimic grav.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Aralia spune:
Adevarat a inviat!
Neatza! Alexia m-a trezit cu vorbaria si pana m-am spalat eu pe ochi a adormit la loc...e cinstit asa? Nu merita s-o trezesc si eu pe ea?
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
mihuta spune:
Adevarat a inviat !
Ba da, Aralia, trezeste-o !
Noi am mancat mic dejunul de Paste (bine UNII dintre noi, ALTII s-au multumit sa traga de fata de masa si sa se uita la ooolele colorate ) si acum fata trage un nani mic !
A dormit excelent azi noapte, si eu la fel !
mami de Sophia
sanduta spune:
Kaka verde e de la colici sau dureri de burtica. Mai pot aparea cand ceva in stomacel nu e bine, de exemplu la introducerea unui aliment noi. Nu e de speriat doar daca persista si atunci trebuie mers la pediatru.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Aralia
Neatza! Alexia m-a trezit cu vorbaria si pana m-am spalat eu pe ochi a adormit la loc...e cinstit asa? Nu merita s-o trezesc si eu pe ea?
Daaa...intr-adevar merita trezita!
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...