Fulguleti de nov-dec-06 (170)
Raspunsuri - Pagina 17
asiza spune:
Mai fetelor cucuietelor, eu tocmai gugalesc dupa cazare de doua sau trei stele la pensiuni sau vile in eforie ca vrem sa mergem asa scurt cu denis prin august...stiti ceva, aveti recomandari?...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
a_deju spune:
sara buna, minunatili :) iaca trecu' si pastele, si botezu' ilincai, toate cu bine, mancaram si mie(eeee)l, cu mic cu mare :)) ce sa fac, bre, imi fura copchilu' bucata din farfurie, si mai scoate-i-o din dinti daca poti :)) s-a lins pe bot, deci bifam si acest animal domestic pe lista diversificarii :)))
asiza, la multi ani, sa traiesti sa infloresti, sa fii sanatoasa si fericita si implinita!! te tzuca cu drag neamu' motanesc
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Ktrinel spune:
julia nici nu s-a atins de miel, de cozonac...de oua, nici atat. doar le-a ciocanit de n=a mai ramas nimic de ele...nu pot sa o fac sa manance ou..de fapt nu prea mai mananca nimic in ultimul timp..doar banane, mere, pere...daca i-as da si 2 odata, iaurt, spanac in care ascund bine carnea sau ficatul, dovlecei, ciorbe...apa nu mai vrea din cana, ci doar din pahar normal sau sticla de plastic..suntem in culmea istericalelor, a nervilor, a bagatului intr-un coltz si a zbieratului cu intonatie ...spuneti-mi ca nu suntem singuri, ca altfel incep sa cred ca eu am rasfatat-o ...dar cand ??
Donia, v-ati mutat?
aka spune:
pe ultima suta
La Multi Ani Oana, sanatate, fericire si tot ce iti doresti. te pupam cu drag.
am fost la socrii, am plecat sambata dimineata si azi ne-am intors. aproape ca nu a dormit deloc noaptea, doar s-a foit si a supt, nu aveam loc in pat, ea vroia sa se intoarca de-a curmezisul cum ii era obiceiul si nu putea, locul schimbat, lume multa care mai de care veneau sa o pupe, maraieli de oboseala, si altele la fel. in ziua de paste a fost vant afara si frig si a stat aproape numai in brate de m-a rupt de spate. s-a jucat cu verisoara ei, Cris se tinea dupa ea si o lua in brate, ii lua jucariile, cealalta se necajea, diferenta dintre ele e de 1.4 ani. mai dureaza pana o sa se inteleaga si sa se joace impreuna. si inca o chestie buna, mancau bine amanadoua. verisoara ei nu prea mananca de fel, dar cand venim in vizita, surprinzator mananca. le dau eu la amandoua acelasi fel de mancare si mananca bine. acum face nani, recupereaza.
ma duc sa mai citesc din urma. va pup pe toate.
poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006
adinazot spune:
LA MULTI ANI DRAGA OANA,SA FII IUBITA SI SA TI SE INDEPLINEASCA TOATA DORINTELE!te puuuuup cu drag!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
daphna spune:
ASIZULE,musai eforie????stai sa inceapa sezonul,se iexista multe vile....,te rezolvam noi cumva...tu sa ajungi pe litoralul nostru..!!!
aka spune:
Ktrinel, cred ca nu esti singura. iaca la noi e cam asa, mananca doar carne de pui, ii dau cu mana bucatele, cam o pulpa odata. legume fierte, ma chinui tot cu mana, de fapt imi refuza orice ii dau cu lingurita. a mancat putina friptuta de miel, fara ou, cozonac,nu mai mananca iaurt de o luna, nu cascaval sau branza.
tipa si Cris daca nu o las sa faca ce vrea. ultimele zbierete au fost pentru ca am vrut sa o dau jos de la geam, statusem deja o gramada si nu mai puteam sa o tin. si cu toate explicatiile mele tot a plans. si o luasem de langa masa ca tot tragea de pahare, aveam si musafiri. ma gandesc ca poate e nervoasa si ea ca ii mai ies masele, poate e o perioada care va trece, ma incurajez singura mai precis.
poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006
bamboletta spune:
Ktrinel-si noi cam tot pe acolo suntemcum a dat de gustul mielului a facut dar e normal nici eu nu mancam miel pana acum 2 anioua a papat mi-a spart vreo 4,cozonac ar manca tot inainte ,eu as vrea sa manance cas proaspat,rosii,castravete dar daca fata nu vrea o lasam in pace,avem si crize in program deci suntem in ton cu moda
azi i-am cunoscut pe Mark de Alexandra si Sandokanii de kokorina
am facut friptura de miel si a iesit superfrageda si cam fara gust de miel,cine nu stia ca e de miel nu-si dadea seama
n buna
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
danita spune:
Hristos a Inviat !
va doresc ca aceste sarbatori sa va aduca pace sufleteasca si SANATATE !
D
ps sunt tare trista ... dar sper ca DD sa isi intoarca fatza spre noi !