Fulguleti de nov-dec-06 (170)
Raspunsuri - Pagina 14

ruxandra_sb spune:
Hristos a inviat!
Intru pe fuga, fuga. Plecaram de cu dimineata la un grataro-picnic si acu ne intorseram si mai tb puse si-aranjate. Flacaii au petrecut de minune, si au degustat printre altele -in premiera- friptura de miel la gratar si cas dulce.. yamy, yamy.
Va si
si in continuare niste Sarbatori minunate va dorim.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si
Grigore (1)

lizzy spune:
dianav, citesc acum despre programul tau in bucuresti. sti, nu vreau sa te supar, dar din motivele enumerate de tine nu am ramas in bucuresti. am stat acolo 5 ani, aveam apartament, l-am vandut in 2001, mutat in mures, maritat, facut copii, etc. acolo totul mi se pare complicat. adica tre sa ai un noroc fantastic sa le impaci pe toate. nu poti schimba jobul, sa fie mai aproape de casa? sau nu puteti sa va mutati sa fiti mai aproape de jobul tau? timpul petrecut in trafic e prea lung, zau. 1.5 ore zilnic, e din timpul vostru comun... eu aici as cauta solutii. da, ideea cu gradi pana la
pranz apoi bona mi se pare ok daca iti permiti financiar si gasesti bona potrivita. mai ales daca se imbolnaveste sa poata sta cu ea acasa toata ziua... totusi, ideal ar fi ca toate cele implicate sa fie in aceeasi zona... greu, stiu... mult succes!
ps: legat de gatit, eu as prefera ca bona sa gateasca la fiecare 2 zile, in timp ce doarme copiul. ciorba/supa, un pilaf/piure/spanac/gris...
gradi prelungita vs program scurt
ianis merge la gradi exact in programul lu' tac'su. adica la 8 il lasa, la 12 pranzul, la 13-15 somn, intre 15-16.30 joaca organizata, acum ca vine caldura vor fi afara in curtea gradinitei unde au de toate, ca-n parc, la 16.30 il ia tati si la 5pm ajung acasa. cand e bolnav (adica mai mereu...) sunt eu cu marc si ianis acasa. sau va fi tanti bona si marc si ianis. mie personal imi convine programul prelungit din 2 motive: la pranz adoarme la 1pm, acasa o lungeste pana la 3pm... se trezeste la 6 si seara nu mai vrea nani... si 2), joaca de dupa-amiaza e de fapt socializare, ori la gradi e singurul loc unde socializeaza, ca la noi in curte e ceva mai pustiu ca la gradi...
donia, pai cand aveti termenul? ca vad ca tot aduni cutii si... aduni cutii... si... degeaba :)) cand bem de casa noua?? :)
simo, sanatate multa multa. uf sa treaca repede ca e naspa la 'batranete' sa faci bolile copilariei...
deea, cand mai face marc febra te sun sa-mi explici de unde fac rost de stapanire de sine, ok? :) merci anticipat! :))
danita, un apasat si fii cuminte sa scapi repede!
ktrinel, eu voi fi fericita sa ajung la ai mei la 6pm. in conditiile in care drumul meu de la birou pana acasa dureaza 10 min cu masina. iar asta e un caz rezonabil. da, romania, asa se cheama. tu cat lucrezi?
fetele cu preturi la papuci, noroc ca eu n-am ce magazine de firma sa colind. zau asa... ce scoruri... i-am luat ghete piele in-out pt primavara la 85ron, romanesti (hokide e firma, parca) si sunt f.multumita. inca nu am luat sandale, dar iau inchise in fata. si mai mult de 100ron nu ma costa, aceeasi marca... iar cu taloneta dianocica a transmis bine explicatia acelui medic, respectiv unde e platfus genetic poti sa-ti pui talonete si noaptea, tot platfus ramane. vorbesc din proprie experienta...
anateo, bine ca exista tz, zau asa. mie mi se pare mai rau fara, decat cu :))) intelegi tu ce vreau sa zic...
kikineata, eu tocmai vreau sa vand patutul, ca si asa nu-l mai folosim de vreo 2 luni. avem un pat dublu, de adulti, pus in camera lui marc. si acolo dormim. si acolo va dormi marc impreuna cu ianis, cand n-or mai cadea din pat. lui ianis i-am pus o saltea de 1 persoanape jos, dar a folosit-o max 2 luni, dupa care s-a mutat in dormitorul nostru ;)
am ajuns la pag.8. trimit si revin cand oi mai putea.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc

madaluta spune:
Hristos a-nviat!
Si noi suntem in deplasare la tara la parintii mei, iar darius e in grija bunicilor...
Nu stiu daca sa fiu bucuroasa sau nu k am timp sa ma odihnesc pentru k mama e mai rau decat un copil mic...am rugat-o sa respecte anumite reguli cu care noi tot incercam sa+l obisnuim pe darius, dar nici nu vrea sa auda..parca vorbesc peretilor...Ne certam de cand am venit si nu reusesc sa o conving k din punctul meu de vedere nu procedeaza corect....
Maine ne intoarcem acasa, dar darius va ramane aici toata saptamana k sa ma pot odihni chipurile si eu inainte de marea intalnire cu bebica...dar cred k numai odihna nu va fi cand stiu k tot ce m+am straduit eu sa fac se va duce pe apa sambetei...
Din nou dormit cu noi in pat, din nou alergat cu castronul de mancare dupa el prin casa, din nou plans dc nu obtine ce vrea in secunda 1 sau daca nu e luat in brate..si tot asa...
dar asta e...ma plang si eu voua aici, k sa ma descarc putin...
In rest suntem bine,dar simt k marele moment e aproape desi DPN-ul e pe 14 maiNu ne-am hotarat inca la nume si nici nu siu cand o voi face....Pur si simplu nu ma pot decide...
Va pup si sa aveti sarbatori linistite si fericite in continuare!
Madalina36
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

dastefa spune:
dia nu ma refeream la scara in sine ci la faptul ca in holul de sus tb sa ai o balustrada si aia e f tentanta pt micii alpinisti
eu ca motiv de stres suplimentar mai am in curte 2 ziduri de protectie cam de 2 m inaltime pe langa care ne grabim sa facem acum niste garduri
ce au primit fulguletii de la iepuras?cum au reactionat?

lizzy spune:
chris, multa multa sanatate! imi pare rau ca va confruntati cu plansete si jale si iar si iar... uffff.
daphna, revikenul e bun si preventiv, cu sau fara antibiotice in meniu
miraco, helau. daca tot e panza, lasa pe alta sa faca curat si iesi la lumina :))
madaluta, wow, deja vine dpn-ul??? incredibil ce repede a trecut!!! doamne ajuta! ma duc si eu la nani langa marc...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc

deeaA spune:
Adevarat a inviat!
madaluta din cauza asta o sa-mi para cel mai rau atunci cand o sa incep munca,o sa-l las in grija soacrei si ce program si ce papa si ce face..etc..o sa se duca de rapa..si dc te ajuta cu ceva si david al meu face crize dc nu obtine ceva in secunda 1 si se lasa pe jos se tavaleste,urla efectiv,cu manacarica umblu de cand ma stiu dupa el(sau de cand il stiu
).....si..odihneste-te si tu,sa vina bebica pe lume bine(ca o sa va hotarati voi ce nume ii puneti
pana la urma)

deeaA spune:
dianarus,chris,adeju sanatate multa la copilasi si dc mai sunt bolnaviori ii pupacesc si pe ei sa se faca bine.nb tuturor

dolores spune:
LA MULTI ANI asiza, multa fericire, sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca. te pup
dolores si David Cristian -22.11.2006-
Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil

danutz spune:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, LA MULTI ANI!
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, LA MULTI ANI!
Cine sa traiasca, cine sa traiasca, LA MULTI ANI!
OANA sa traiasca, OANA sa traisca, LA MULTI ANI!
Sa traiesti, sa infloresti, numai bine sa gasesti!

bamboletta spune:
Oana La multi ani,multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi
Bamboletta