nu stiu daca l`am postat exact la tema corecta, insa ma intereseaza sa stiu ce crema sau solutie folositi voi pt adidasii care s`au tocit in fata, mai ales ai copiilor
multumesc
eu am folosit pt mine, aveam niste saboti albi-albi, pe care ii mai juleam de borduri, si s-au intretinut bine(2 ani) cu crema alba din market.Important e sa cumperi o marca buna de crema!costa ceva...dar merita..adik are putere buna de acoperiere.
Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)
am cautat prin supermarketuri si nu am gasit mai nimic, si nici vanzatoarele nu mi`au recomandat ceva, eventual daca mai stii cum se numeste crema pe care ai folosit`o tu sa o caut.
bebelusa mea abia invata sa mearga si deja a julit putin niste adidasi.
Nu stiu daca merge si la adidasi dar eu pentru pantofi mai ales cei cu varful ascutit cand se tocesc dar cu oja alba si nu e nici o problema.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Camel ,kiwi
Este si crema alba si neutra,doar pentru stralucire,luciu.Cred ca am vazut chiar si in magazinele Leonardo.
eu am folosit de la kiwi... este o crema special pt adidasi si incaltamintea sport http://safilar.ro/noutate.aspx?nID=75 stiu ca am dat pe ea cam 12 ron... dar a meritat ![]()
o sa caut crema kiwi pt adidasi, numai sa aiba putere mai mare de acoperire pt julituri
multumesc pentru raspunsuri