crema/solutie adidasi albi

crema/solutie adidasi albi | Autor: karmabebi

Link direct la acest mesaj

nu stiu daca l`am postat exact la tema corecta, insa ma intereseaza sa stiu ce crema sau solutie folositi voi pt adidasii care s`au tocit in fata, mai ales ai copiilor
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

eu am folosit pt mine, aveam niste saboti albi-albi, pe care ii mai juleam de borduri, si s-au intretinut bine(2 ani) cu crema alba din market.Important e sa cumperi o marca buna de crema!costa ceva...dar merita..adik are putere buna de acoperiere.

Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmabebi spune:

am cautat prin supermarketuri si nu am gasit mai nimic, si nici vanzatoarele nu mi`au recomandat ceva, eventual daca mai stii cum se numeste crema pe care ai folosit`o tu sa o caut.
bebelusa mea abia invata sa mearga si deja a julit putin niste adidasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Nu stiu daca merge si la adidasi dar eu pentru pantofi mai ales cei cu varful ascutit cand se tocesc dar cu oja alba si nu e nici o problema.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Camel ,kiwi
Este si crema alba si neutra,doar pentru stralucire,luciu.Cred ca am vazut chiar si in magazinele Leonardo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

eu am folosit de la kiwi... este o crema special pt adidasi si incaltamintea sport http://safilar.ro/noutate.aspx?nID=75 stiu ca am dat pe ea cam 12 ron... dar a meritat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmabebi spune:

o sa caut crema kiwi pt adidasi, numai sa aiba putere mai mare de acoperire pt julituri
multumesc pentru raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

Karmabebi, de la kiwi era crema de care am vorbit-cu putere mare de acoperire.

Mergi la inceput