Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 11
Codruta27 spune:
Daca vreti sa va distrati!
http://www.myheritage.com/celebrity-face-recognition?morph=1
17+ Vlad
Bebe mic
EvaF spune:
quote:
Originally posted by Codruta27
Daca vreti sa va distrati!
http://www.myheritage.com/celebrity-face-recognition?morph=1
17+ Vlad
Bebe mic
Hihi, mi-a iesit 85% ca seman la trasaturi cu Charlize Theron :))))
20+ Luca
POZE
SUFLETEL
Never say never!
Codruta27 spune:
Andreea, stai cumintica in pat, si o sa fie bine! Nu mai face eforturi!
Maria,
17+ Vlad
Bebe mic
Codruta27 spune:
Dragele mle dragi,
Eu sunt pe picior de plecare. Pana o sa ne stabilim si noi in Craiova, o sa tot fim navetisti!
Vreau doar sa va urez un Paste Fericit si Luminat, plin de bucurii alaturi de cei dragi! Sa va aduca iepurasul toate cadourile pe care le visati alaturi de multa fericire, veselie si belsug!
Va pup si va imbratisez cu drag! Ne vedem miercuri!
17+ Vlad
Bebe mic
monica_dicut spune:
Asa e Eva, ce-o fi cu diana de nu a venit sa ne spuna nimic. Eu mai devreme am glumit ca poate are fata si e supi. Sper ca e totul ok.
Acum eu ma mai intreb de ceva timp si de claudinna, cea care a deschis aceasta odisee. Nu a mai intrat de fffffffffff mult timp.
andi, eu de cand sunt chem pe o tanti si-mi face shmotru prin casa. Si n-am treaba. Tu esti si cu problemute. te rog eu lasa=le naibii ca nu moare nimeni cu doi pufi de praf. Bebe e mai important asa ca please protejeaza-te. Ok?
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
19+ Mami de Denisa
EL NINO
CD27 spune:
Codruta27, Paste fericit!, multe bucurii si multa sanatate, sa ne auzim cu bine dupa sarbatori
dyanira spune:
Scuze fetele mele dragi dar azi am avut ceva treaba si nu am putut intra sa va dau vestile!
Deci lucrurile stau cam asa:
-BB e bine e in grafic e chiar mai mare cu 5 zile
-are 500 gr aprox si 22 cm deci e maricel
- singura problema ar fi ca sta cam jos dar dr. a masurat si colul si a zis ca e ok nu s-a scurtat colul( deci nu am scapat de urcatul pe masa pentru masurarea colului)Tot atumci a vazut ca am o scurgere vaginala cam abundenta si mi-a dat ceva ovule 9 zile.
Si acum ce asteptati cel mai mult probabil sa va anunt:
BB al meu e :.......BAIETEL!!!!!!!!!!!!
INSTANTANEU DE EL!
Va multumesc din suflet pentrugalerie.
V-am zis ieri ca avem o odisee minunata si asa este galeria chiar a functionat!!!!
Diana
21+ sper la un
Boo spune:
Bravo Diana !!! Felicitari !!!! Facem echipa de fotbal cu rezerve cu tot Noroc ca avem si majorete
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza