Ce "vraji"a mai facut partenerul meu!
Raspunsuri - Pagina 5
ruscus spune:
intr-o zi scumpul meu sot se plimba cu baiatul nostru, au gasit mai multi melci si s-a gandit sa ii gateasca, bine inteles ca nu stia reteta, in fine, opareste melci sa ii scoata sin cochilie, si ii gateste, cu ceapa, ardei, morcovi, face un fel de tocanita, dupa ce a gatit a gustat, dar nu a putut sa ii manance si i-a dat la caine, cainele nici nu s-a atins de ei, dupa cateva zile, a venit cineva la noi care a gatit melci la viata lui, ne-a spus ca melci dupa ce au fost adunati trebuie tinuti o saptamana fara mancare sa se curete...
alta intamplare din anii lui de studentie, cand a inceput sa faca practica la spital(fiind student la medicina) a vazut scris pe usa straini acces interzis, precizez ca el nu e roman, si nu a intrat in sala unde era anuntul
c'est nous
florina, mamica lui thierry si dara
carla2005 spune:
Haideti ca am una bucata sot in concediu, suntem toti in perioada de acomodare a fiicei noastre la gradinita! Zis si facut, vorbim noi ca cea mai buna solutie este gradinita pentru odor, ne pregatim pentru o luna de cosmar pana se acomodeaza copilu...buuun, o ducem noi cateva zile fara probleme, fara plansete si alte minuni, intr-o seara, copilu buimacit (e cam obosita ca nu se prea odihneste la gradinita) imi spune ca nu vrea la gradi vrea nani (cred ca avea impresia ca e dimineata), ii explic eu ce si cum, se lamureste copilu si se culca, cum ies din camera ei il aud pe sot:"daca mai zice o data ca nu vrea la gradinita, nu o mai ducem!"...deci ce sa mai toata baza in el, ma intreb ce facea daca copilul pangea dimineata cand o duceam!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
aniela23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tisina Super subiect! Hai sa va zic de sotul meu. Seara, avand doi pui relativ mici, ca sa ii putem dovedi pe amandoi, ne ocupam fiecare de cate unul (dupa baia pe care le-o facem impreuna la amandoi odata). Asadar, in timp ce eu ma ocupam de pitica in dormitorul ei iar el de prichindel in dormitorul lui, ii auzeam cum discuta despre zilele saptamanii (cu ochii pe calendarul de perete), despre zilele cu rosu in care nu se merge la gradi, deci se doarme mult dimineata... etc. La un moment-dat il aud pe iubitul meu sot mustrandu-l amuzat pe cel mic: "hai, mai pui, de ce nu mi-ai zis ca ti-am mai dat un maieu?" Nu ma pot abtine si ma duc peste ei, si ce imi vad ochii? Intradevar, cel mic avea pe el doua maieuri! Tisina |
Vai, Tisina, prima data cand am citit postarea ta am iteles ceva de genul :
Tu si sotul tau incercati sa dovediti 2 pui mici- adica aveati 2 pui mici de gaina pe care incercati sa ii ''dovediti'', adica sa ii mancati.
Apoi am citit faza ca le faceti baie la amandoi odata ...deci imi inchipuiam cum tu si sotul tau sunteti aplecati in fatza chiuvetei si incercati sa curatati puii (de pene, etc) in acelasi timp.
Dupa aia am ajuns la faza cu -fiecare in dormitorul lui. Mi s-a parut ciudat ca in loc sa mancati puii in bucatarie mancati fiecare in dormitorul lui.Deja incepusem sa ma mir de ciudatenia de subiect pe care ai postat-o.Cand am ajuns la faza cu caledarul si gradinita nu mai intelegeam nimic (in mintea mea imaginea formata era a ta cu sotul si 2 pui mici de gaina- imagine greu de inlaturat, lol)
Abia la faza cu maieul mi-am dat seama cat sunt de idiotica (dar trebuie sa recunosc ca pt o fractiune de secunda m-am intrebat de ce o fi imbracat sotul puiul de gaina in maieu!!!!!?
M-am lamurit! Mii de scuze ca mi-am inchipuit ca puii tai ar fi de fapt gainuse:)
(am murit de ras!!!!)
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aniela23
Vai, Tisina, prima data cand am citit postarea ta am iteles ceva de genul : Tu si sotul tau incercati sa dovediti 2 pui mici- adica aveati 2 pui mici de gaina pe care incercati sa ii ''dovediti'', adica sa ii mancati. Apoi am citit faza ca le faceti baie la amandoi odata ...deci imi inchipuiam cum tu si sotul tau sunteti aplecati in fatza chiuvetei si incercati sa curatati puii (de pene, etc) in acelasi timp. Dupa aia am ajuns la faza cu -fiecare in dormitorul lui. Mi s-a parut ciudat ca in loc sa mancati puii in bucatarie mancati fiecare in dormitorul lui.Deja incepusem sa ma mir de ciudatenia de subiect pe care ai postat-o.Cand am ajuns la faza cu caledarul si gradinita nu mai intelegeam nimic (in mintea mea imaginea formata era a ta cu sotul si 2 pui mici de gaina- imagine greu de inlaturat, lol) Abia la faza cu maieul mi-am dat seama cat sunt de idiotica (dar trebuie sa recunosc ca pt o fractiune de secunda m-am intrebat de ce o fi imbracat sotul puiul de gaina in maieu!!!!!? M-am lamurit! Mii de scuze ca mi-am inchipuit ca puii tai ar fi de fapt gainuse:) (am murit de ras!!!!) |
www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
luny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aniela23
Vai, Tisina, prima data cand am citit postarea ta am iteles ceva de genul : Tu si sotul tau incercati sa dovediti 2 pui mici- adica aveati 2 pui mici de gaina pe care incercati sa ii ''dovediti'', adica sa ii mancati. Apoi am citit faza ca le faceti baie la amandoi odata ...deci imi inchipuiam cum tu si sotul tau sunteti aplecati in fatza chiuvetei si incercati sa curatati puii (de pene, etc) in acelasi timp. Dupa aia am ajuns la faza cu -fiecare in dormitorul lui. Mi s-a parut ciudat ca in loc sa mancati puii in bucatarie mancati fiecare in dormitorul lui.Deja incepusem sa ma mir de ciudatenia de subiect pe care ai postat-o.Cand am ajuns la faza cu caledarul si gradinita nu mai intelegeam nimic (in mintea mea imaginea formata era a ta cu sotul si 2 pui mici de gaina- imagine greu de inlaturat, lol) Abia la faza cu maieul mi-am dat seama cat sunt de idiotica (dar trebuie sa recunosc ca pt o fractiune de secunda m-am intrebat de ce o fi imbracat sotul puiul de gaina in maieu!!!!!? M-am lamurit! Mii de scuze ca mi-am inchipuit ca puii tai ar fi de fapt gainuse:) (am murit de ras!!!!) |
supeeeer tareee!!am ras sa mor, nu alta!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Bebe Beca spune:
Aniela, !!! Foarte tare, mi-au dat lacrimile de la atata ras.
Ioana 12+ si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
alexandraaaa spune:
M-au distrat grozav povestile voastre. Acum, sa impartasesc si eu ceva.
Sotul meu cand este obosit, sforaie. Si de regula adoarme inaintea mea, asa ca pana reusesc sa adorm, il mai trezesc si pe el de cateva ori rugandu-l sa ... sforaie mai incet . Uneori imi da raspunsuri care mai de care mai trasnite. Intr-o noapte il trezesc, ma intreaba ce s-a intamplat, si ii spun "sa stii ca sforai".. la care el ma intreaba nedumerit "sforai !? ce sa sforai !?". Alta data, acelasi dialog, si imi raspunde "cine, tu?". Alta data mi-a raspuns "nu eu!" dar intr-o noapte m-a busit rasul de l-am trezit cu totul, cand mi-a spus, foarte convins: "dar eu nu sforai, nici macar nu dormeam!"
Lumi_Nag spune:
Ha haaaa!!! Alexandraa exact asa face sotul meu.
Eu stau si il pandesc cand adoarme ca nu vrea sa stinga tv...cica se uita si in cateva secunde sforaie. Buunn! il aud cum sforaie si intind mana la telecomanda si inchid, iar el se trezeste si zice:"da' ce faci? de ce l-ai inchis?!" Si zic:"pai da sforaiai" si el acelasi raspuns mi-a dat ca nici macar nu dormea
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
kay spune:
alexandra, luminita, cunosc asa de bine... al meu "asculta meciul"... sau "isi odihneste ochii"... el sforaie groaznic, incat la pescuit nu poate sa doarma nimeni cu el... numai eu nu am nici cea mai mica problema, nu ma deranjeaza absolut deloc... adorm atat de usor, nu ma trezesc...
la capitolul imbracat puii
Mergem la vaccin cu S, care deja merge binisor pe picioarele ei. si o iau de mana,si saraca schiopata... mai ce sa fie, ce sa fie... ajungem in cabinet, dr se uita din cap pana la pantofi la ea... e ok, la vaccinat. buun. si intreb daca poate sa se uite nitel cum merge, ca e cam schioapa... si n-apuc sa o pun jos ca ce sa vad?? stangu-n dreptu si invers... s-a grabit dom`ne...
acum nu-mi mai vin chestii, dar imi mai amintesc intamplari recente si va zic !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."