Ce "vraji"a mai facut partenerul meu!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by valen
"ce faci mama?" "pai zic nasc, ce altceva pot sa fac in fundul gol pe aici, cu atata lume in jur?

si asta!

Mergi la inceput

ca si aventura lui pisigri cu usa metalica!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tisina
La un moment-dat il aud pe iubitul meu sot mustrandu-l amuzat pe cel mic: "hai, mai pui, de ce nu mi-ai zis ca ti-am mai dat un maieu?" Nu ma pot abtine si ma duc peste ei, si ce imi vad ochii? Intradevar, cel mic avea pe el doua maieuri!

hihihi, ce bine ca am descoperit subiectul asta!
eu deocamdata nu-mi amintesc nimic sa se compare cu povestirile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

fetelor.....am rasssss cu lacrimi.Mai ales la faza cu lesinu.

Al meu sotz , in timpul travaliului, si-a facut o vanataie de toata frumusetea pe brat.Nici nu isi dadea seama cat de tare se strange.Ma intreb, daca dura travaliul meu mai mult (3 ore de la prima contractie, cu tot cu expulzie) oare cum arata dupa vreo 12 ore?

David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Revin si eu,tot din ciclul sare in loc de zahar.Iubi meu imi promite ca imi face clatite cu branza.Bun.Prima oana,cumpara branza,pune presupusul zahar,gusta,si bineinteles ca pusese sare.Asta fusese prima tura de cumparaturi,branza de clatite.Pleaca iar,sa mai cumpere o tura de branza.Vine acasa,o amesteca cu zahar,gusta,si isi da seama ca branza e ea sarata,si in combinatie cu zaharul,era un adevarat deliciu,Urmeaza a noua runda de cumparaturi,pt a cumpara gem pt clatite.Dar au iesit
ps:fetele din germania,aveti idee unde gasesc o branza dulce?sau cel putin nesarata?

http://community.webshots.com/user/mishutzamishutza[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Valen, Pisigri -

Laura, Carla - multumesc de urari!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sussy spune:

quote:
Originally posted by mishutza

Revin si eu,tot din ciclul sare in loc de zahar.Iubi meu imi promite ca imi face clatite cu branza.Bun.Prima oana,cumpara branza,pune presupusul zahar,gusta,si bineinteles ca pusese sare.Asta fusese prima tura de cumparaturi,branza de clatite.Pleaca iar,sa mai cumpere o tura de branza.Vine acasa,o amesteca cu zahar,gusta,si isi da seama ca branza e ea sarata,si in combinatie cu zaharul,era un adevarat deliciu,Urmeaza a noua runda de cumparaturi,pt a cumpara gem pt clatite.Dar au iesit
ps:fetele din germania,aveti idee unde gasesc o branza dulce?sau cel putin nesarata?

http://community.webshots.com/user/mishutzamishutza[url]

---> Frischkäse .. la supermarket ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Am ras cu lacrimi, si eu si sotul meu

Asa ca i-am promis ca va scriu si eu din poznele lui.

A facut un picutz de burtica si cum asta nu e bine, incerc sa il conving pentru o usoara dieta (usoara, ptr ca ardelean serios, barbatul meu apreciaza mult mancarea!!!)
Ieri am fost la o aniversare la pranz, mititei, bere, inghetata, pana pe la 4-5. Ii zic aseara: hai sa nu mai mancam si seara, ca mai slabim si noi. Cam indoit asa zice: bine pisi.
Ne uitam noi la tv, eu adorm. Pe la 12 ma trezesc, el se apropia de pat tiptil, mestcand ceva. Eu zic: "ce faci pisi?" - el "nimiiic", dar se simtea un dampf de ceapa de la chiftelutele din frigider...

Deci azi burtica e la locul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Azi dimineata, impreuna la o cafeluta ii citeam consortului din ziar. Cele mai stupide afise electrorale.
Textual am comentat asa:
"Uite, un dobitoc a scris pe oua votat Matei primar."

Mie mi s-a parut ca m-am exprimat destul de clar. Atunci replica care a urmat de ce a fost:

"Chiar dobitoc. Nu l-o fi durut?"

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Tot citesc despre cupluri in prag de divort, barbati care isi parasesc sotia si copiii pentru o alta femeie, tati iresponsabili, despre amante si lista ar mai continua, dar haideti sa mai "indulcim" putin viata asta care este ea destul de amara si cu niste "vraji" pe care le-au mai facut partenerii nostri de viata, totusi sa nu-i bagam pe toti in aceeasi oala.
Haideti sa va spun eu despre "vrajile" sotului meu. Cu putin timp in urma am luat 5 pesti macrou, mie imi place pestele asta foarte mult de fapt si sotului meu, si am gasit icre nu mai stiu daca in 4 dar in 3 pesti sigur am gasit si mi-a fost mila sa le arunc, dar nici nu stiam cum sa le fac. Eu parca vazusem la mama ca punea si gris. O sun pe soacra mea, nu prea stiu eu ce cantitate sa-i spun de cate icre am, ii spun de gris, ea zice ca daca nu ai prea multe si vrei sa inmultesti pui si gris, imi zice ea cum sa le fac si sa pun 2 lamai, ca sunt mai gretoase icrele. Zis si facut, sotul meu zice sa pun si niste gris, bine ca nu am pus ca si asa mi-au iesit suficient de multe si pun eu doua lamai, deh a zis soacra, stie ea ce stie si le-am facut cam acre. Saracul sotul meu, mananca, nu comenteaza, zice ca sunt bune, de fapt sunt o norocoasa ca nu face mofturi la mancare. Intr-o alta zi cumpar iar peste iar gasesc icre de data asta in 2 pesti, mai putine, acum stiu cum sa le fac, sunt mai precauta cu lamaia, ii spun sotului ca o sa fac icre dar el zice:"Bine, dar te rog nu mai pune atata lamaie!"
Sau de exemplu astazi, vrem sa mergem prin Cora sa facem unele cumparaturi, il bat la cap de vreo 2 saptamani ca vreau sa ma vopsesc si sa ma tund putin, vorbesc cu el la telefon de una alta, de cati bani a luat si imi zice: "HAi ca vin acasa si apoi mergem in Cora, poate iti iei si tu o vosea de par!". Pai eu ce tot vorbesc de doua saptamani incoace! Este un scump, mergem prin oras, magazine, pe la raioane, imi zice, vrei un parfum, dar o haina, hai acum cat te rog.

AURA

Mergi la inceput