Gravidute si mamici de Cluj- 75
Raspunsuri - Pagina 19
Victo spune:
pai mai fetelor..daca pe burta nu vrea sa stea...de rostogolit, nu..de inaintat de-a busilea, nu...in fundulet ii place si lui...
off..am lucrat vreo ora la ceva colaje...si nu stiu dc am reusit..ma duc la culcare, caci oboseala cred ca isi spune cuv.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Morgano spune:
La noi progresele cu olita suint majore, scutecul e doar de decor. Nu-mi vine sa cred ce usor trece si de la kk doar in scutec la olita.
Mai avem un mare succes: cu toata boala si nereusita concediului, am facut mari progrese in educatia ei, fata asta infloreste cand e doar cu noi. A mai facut figuri, a mai urlat, a mai marait aiurea, insa e tot mai bine in comportament. Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
CristinaGoji spune:
Of Delia ce ti-i si cu ghinionul asta al vostru la bone!![]()
Eu va astept la
si va dau de baut cand o sa ma satur de somn! Vreau macar 6 ore de somn legate!!!
Asta noapte a fost culmea la orele dormite - 2!!! Asta asa, ca sa va treaca pofta de 2 copii mici
, Alex - te bagi?
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
mami_alexia spune:
Buna dimineata! Cristina...te cred ca esti obosita..
Vladut se trezeste si el noaptea acum? O sa treaca si perioada asta, o sa creasca copilasii si o sa te bucuri de mai mult somn. Pana atunci, curaj!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
Victo spune:
hehe..cristina..inca tin minte cum era ...numai cu unu si doarmeam atat cat zici tu.
am reusit in final sa fac si colaje..
http://family.webshots.com/photo/2978762150102838148dUQNcm
si poza anterioara..
mi-am gasit si eu mai nou ocupatie..profit cat mai e sotul liber..adica azi si maine...sper sa ajung la zi cu ele.:)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
CristinaGoji spune:
Adriana - Vladut nu se trezeste de vreo cateva zile noaptea, dar se trezeste dimineata devreme, azi la 5 s-a trezit.
Da, singura consolare e ca stiu ca trece perioada asta, stiu sigur, ca am deja experienta ![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
bex spune:
Neata, fetelor:)!
In primul rand un pupic pentru sarbatoritele zilei, Tiadris si Daria, la cele 7 luni implinite azi!
Apoi un la multi ani pentru Alexia si Meli si de asmenea la multe lunite papusii nostre dragi, Sara, pentru 8 luni rotunde si lui Stefanut!
Gabitzo,Alexutza suntem ok,doar ca nu prea am stat la calc zilele astea:)
Si noi am fost la bunici, prima noapte departe e casa a decurs ok, am avut ziule frumoase, dar aglomerate, am fost de 1 Mai si noi la buni aici la Turda si uite asa s-au dus zilele mai ales ca scumpul de tati a fost acasa mult zille astea:)
Ce sa va spun de pisi...creste, are deja 7.700, e foarte actriva si foarte zambareata. doarme si mai mult noaptea, aproape 11 ore legate, dar ziua nu mai doarme decat in vreo 2 reprize de cate max 45'-1h, si asta in conditii de activitate sau plimbare. am inceput sa ii dau supica de legume si piure, deja ieri a papat si piurede legume si azi a,m introdus a cincea masa, de la 10, de suc de mere. Nu e foarte pritena cu piureul de morcov, telina, pastarnac, dar papa totusi. In schimb cu sucul de mere si supica de legume in biberon se descurca excelent.
avem vreme sa ne mai antrenam 10 zile pana al 6 luni!
Asa, sa nu uitam sa felicitam iepurasii, Sara si Ana!
Cristinuta, o imbratisare pentru doi pitici foarte frumoasi si o bebelusa perfecta si pentru o mami foarte frumoasa si slabuta, din cate se vede prin poze!
Nico, imi era dor de cafelutele tale, un pupic lui Andreiut:)
Paula, foarte scump Stefanut, si vad ca mare amator de floricele:)
Oana, la masa de la ora 17 se da cereale, dar numai bblusilor care sunt sub greutatea pt varsta lor sau celor care sunt la limita greutatii normale. daca are bblusul peste, nu e recomandat. Eu inca am masa de lapte la ora aia, insa o sa introduc eventual in lapte o lingurita de cereale pentru consistenta, deoarece carinutei i se face foarte foame dimineta. Mai incolo ma gandesc ca asta sa fie amsa de iaurt ca alternativa la cereale.
Hai ca va pup, sa avem un weekend frumos!
Daca vreti sa va distatrati de fetita zambareata
Filmuletul lung pentru David (pe comanda)
http://www.youtube.com/watch?v=cbkLLf5BtUM
si unul mai scurtut
http://www.youtube.com/watch?v=CjoHuR2VYfA
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
kitzy spune:
O sa mai revin cu cateva pozici!
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
mami_alexia spune:
Vazut frumusete de copii:Carina, Stefan si Diana!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
RAMONELLA spune:
Salutare!!!!
La multe lunite sarbatoritilor de azi!!!!

Raluca ai o minune de fetita!!!!Sa va traiasca!!!Ce buze superbe are!!!!!
M-am intristat ca tocmai am vazut-o in poze pe asistenta care i-a facut gaurile lui Bea din urechi....din cauza careia acum trebuie iar s-o chinui pe Bea...
Cristina ce dulce e Daria!!Si ce protector e Vladic cu ea!!!
Paula ce baiat mare s-a facut fratelo!!!!Un pusic de la Beiuta!!!
Ati vazut scandalul cu produsele Avent???Ca ar contine nu stiu ce substanta daunatoare...eu nu stiu ce sa cred...Aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120423
De mancare sa nu ne intrebati nimic,ieri mai aveam umpic si cedam nervos...Bea nu a papat nimic pana la amiaz,am fost cu ea la doctorul de familie,a zis ca poate o apuca vreo viroza,si de aceea e asa...pana acuma n-o apucat-o nimic...a inceput sa pape cate ceva...eu sper sa fie bine,ca deja imi fac in cap tot felul de scenarii macabre...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea