petrecerea concediului cu copiii sau fara copii ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

da, sigur ca e un subiect 'fierbinte'... parerile sunt impartite!

cata vreme am fost in CIC (adica de 2 ori cate 2 ani) ne-am organizat in fiecare an concediul de vara + cateva zile in iarna doar eu cu sotul (Turcia, Italia, Grecia in circuit, cu masina) plus inca o vacanta cu copiii la mare vara si alte we la munte, in timpul iernii.

zic eu ca asa am impacat si capra si varza, adica am avut ocazia sa vizitam meleaguri straine, au fost excursii obositoare, in nici un caz potrivite daca aveam copiii cu noi, pt ca am dormit unde am apucat, nu am avut rezervari (in Italia chiar am 'locuit' in masina... )
astfel am reusit sa ne incadram in buget, sa ne petrecem concediul cu prietenii si sa ne si relaxam un pic.

copiii ramaneau in principiu la mama-soacra, dar in we ii lua si mama la ea. vorbeam zilnic la telefon.

chiar si acum daca ar fi sa decidem o iesire in alta tara, nu i-as lua cu mine. mi se par prea mici ca sa reziste, iar excursia ar deveni prea scumpa daca ar trebui sa le ofer minimun de confort necesar pt varsta lor...

Blog: Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Noi am luat-o pe fetita mea cu noi, anul trecut, in Grecia. A fost lung drumul dar am oprit de cateva ori pe drum, am dat-o jos din masina, am schimbat-o, i-am dat sa pape etc. A stat foarte cuminte in scaunelul ei de masina, a fost obisnuita cu el de la nastere. Pot spune ca fost mai cuminte decat baiatul meu care avea 15 ani! El nu mai avea stare, se plictisise, intreba mereu cand ajungem...ea si-a vazut de somnul ei. A dormit foarte mult, s-a uitat pe geam, s-a jucat etc. Practic opream cand se tezea ea si voia mancare. Dar inainte cu cateva zile i-am tot spus ca plecam departe cu masina, ca mergem muuult! Nu stiu dar am impresia ca a inteles asta desi avea doar 1 an si 10 luni. Acolo totul a fost foarte bine, am gasit in supermarket mancare pentru ea, de toate.
Am si vizitat multe, am mers cu masina foarte mult dar nu am avut nici o problema.
Anul asta ne-au rugat socrii mei sa o lasam sa mearga cu ei in vacanta la Targu Mures si uite asa ne-am aranjat vacanta in acelasi timp cu ei si plecam fara ea. Dar si ea pleaca si va fi toata lumea multumita

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Initial creeata de bogorodita
ne-am gandit ca anul acesta sa ne petrecem intr-un sejur prin grecia, dar atat eu cat si sotul meu nu suntem hotarati din cauza fiicei noastre. nu stim cu cine sa o lasam, cu mama soacra mea, cu mama soacra lui sau sa o luam cu noi. daca ati trecut prin asa ceva va rog sa ma sfatuiti si pe mine. multumesc.

de ce nu mergi cu ambele mame soacre? vor si ele sa stea la soare in grecia...nu?...si asa relatiile de familie se vor stringe mai tare ca niciodata.

Mergi la inceput