Incredibil....cata incompetenta....
Nu-mi vine sa cred ca citesc aici...
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/90510/O-fetita-de-3-ani-a-murit-plimbata-intre-spitale.html
Lorellay 9+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
Raspunsuri
michela09 spune:
E ingrozitor! Cata incompetenta, cata nepasare!
Ma gandesc cu groaza la durerea parintilor, si incerc sa-mi inchipui ce as fi facut eu in locul lor. Doctorii care s-au ocupat de fetita, si care au i-au pasat de la un spital la altul trebuie trasi la raspundere. Si ar trebui dat un exemplu major, pt. ca in viitor, alti doctori sa fie mai atenti si mai responsabili.
Din pacate si eu am avut o experienta urata cu fetita mea care a fost diagnosticata gresit de doua ori: primul doctor la care am fost mi-a spus ca nu are decat o raceala; nemultumita de diagnostic am fost a doua zi la alt doctor - mi-a spus ca are varicela; dupa inca 2 zile (in timpul asta m-am informat pe internet si parca nu corespundea)am fost la Victor Babes, unde a diagnosticat-o cu scarlatina, si ne-a internat.
Condoleante familiei, dar nu trebuie sa lase lucrurile asa
lorellay spune:
Nu inteleg de ce nu se iau masuri drastice...sa nu se mai intample...
Eu le-as taia mainile...nu asa..3 luni sa nu mai practice....sau X suma amenda..tampenii...si cand te gandesti ca ne lasam pe mana lor...imi vine sa-i impusc...poate se invata minte..
Oare or avea constiinta?O fi incarcata?
Lorellay 9+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
Androix spune:
Bietii parinti. Este incredibil, iti duci copilul la spital ca nu se simte bine si in loc sa te ajute te plimba de colo colo sub diverse pretexte
Andreea mama de Filip si Georgia
anangel_lexi spune:
Offf, Doamne, nici nu vreau sa-mi inchipui ce-i in sufletul parintilor. Eu cred ca in locul lor i-as omori cu mana mea pe medicii aia, chit ca dupa aia fac puscarie toata viata.
Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe micuta iar parintilor sa le dea multa putere !
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Chuny spune:
Condoleante parintilor ! Trebuie sa fie ingrozitor sa iti pierzi puiul.
Din cate stiu meningita este foarte periculoasa si nu se scapa asa de usor, insa o ancheta serioasa ar trebui sa stabileasca in ce masura plimbatul asta intre spitale i-a grabit moartea ... ce sanse avea daca era corect diagnosticata de la inceput ?
Ah, si poate vine iar studenta noastra la medicina sa ne explice cum sta treaba cu statistica ... la moartea unui copil .
Sibylle saptamana 31
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
szivarvany spune:
Ingrozitor.
Sa-ti moara copilul , asa ...
Condoleante familiei.
Sa ne fereasca Dumnezeu sa avem nevoie sa ajungem in spital.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
magghyc spune:
Pe mine m-a dat peste cap articolul. Mi-am amintit cum era sa moara Nichita la 3 zile dupa nastere, dintr-o imbinare de ghinion si nepasare. Noi am scapat atunci, dar mi-a luat mai mult de 1 an sa depasesc momentul - desi copilul meu e bine. Dar e ingrozitor sentimentul de nesiguranta cu care ramai cand realizezi ca totul in sistemul medical de aici tine de ghinion/sansa...si ca niciodata nu stii daca tu tragi lozul necastigator.
Condoleante familiei. Ma doare sufletul cand ma gadesc la ei...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
cait spune:
Acceasi incompententa care nu a fost niciodata sanctionata pentru ca nu este prima data cand se intampla..deci medicii continua sa-si faca treaba šasa cum stiu eiš pentru ca , chiar daca gresesc nu se intampla nimic..
Condoleante parintilor..
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Priscilla spune:
E strigator la cer.Nu pot sa cred, ca inca nu se invata minte acesti doctori din Romania ca,nu se pot juca cu viata unui om,fie el batran,fie copil.Pur si simplu nu dau doi bani pe vietile noastre,si pe familiile noastre.
O sa ajungem ca in perioada in care de-abia se puneau primele baze ale medicinei,si toata lumea era sceptica in puterea ei,iar oamenii prefereau sa moara acasa s-au sa se trateze babeste,decat sa mearga la doftor.
In fine,eu tot mai sper in zile mai bune.
A,si mentionez ca nu bag toti medicii in aceeasi oala,mai sunt si medici buni,dar sunt specimene rare,si sper eu, ca nu pe cale de disparitie.