Incredibil....cata incompetenta....
Raspunsuri - Pagina 2
gabi_fer spune:
nici nu stiu ce sa spun...stiu doar ca nu trebuie sa tac...
Condoleante familiei! iar pentru domnii doctori RUSINE!
...as avea multe de spus la adresa lor dar prefer sa ma abtin.
Priscilla spune:
Imi pare rau pentru fetita..............inca un ingeras acolo sus.Condoleante familiei si multa putere sa treaca peste acest greu moment.
CHOWPERSA spune:
Sincer acum nu ma simt in stare sa citesc asa un articol.Am inteles din postari ca transmite prea multa durere.
ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
maria_bunica spune:
Am ramas socata!Cata incopetenta si bataie de joc!!
Condoleante familiei!pt sufletul printesei nevinovate!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
Giova spune:
Am fost si noi odata la urgente si am vazut cum am fost tratati. Cum am intrat pe usa cabinetului m-i s-a cerut trimitere de la dr. de fam. Pai daca e o urgenta??? de unde timp sa mai merg si la dr dupa trimitere???
sa ne fereasca domnul sa picam pe mana lor.
Condoleante familie indurerate!
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
XIO spune:
quote:
Originally posted by Giova
Am fost si noi odata la urgente si am vazut cum am fost tratati. Cum am intrat pe usa cabinetului m-i s-a cerut trimitere de la dr. de fam. Pai daca e o urgenta??? de unde timp sa mai merg si la dr dupa trimitere???
sa ne fereasca domnul sa picam pe mana lor.
Condoleante familie indurerate!
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
la urgente nu e nevoie de bilet de trimitere, in celelalte locuri pt. consult insa da .
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
ladyJ spune:
Acesti medici sunt nu doar incompetenti ci pur si simplu criminali.
Si nu exagerez absolut deloc.Nepasarea,nestiinta lor au omorat un copil.
Ei trebuie opriti,trebuie sa li se mai taie din varful nasului,care undeva la inaltimea unei prajine.Sa ramana doar medicii dedicati meseriei,oamenii care au fost facuti pentru asta.Nu ma intereseaza ca eu trebuie sa platesc mai mult pentru sanatate,nu ma intereseaza ca va trebui sa am asigurare privata,vreau ca eu si familia mea sa primim doar servicii medicale de la oameni COMPETENTI.
Cei incompetenti nu merita nici macar salariul minim pe economie.Trebuie inlaturati.
Unii aleg violenta:
Un cuplu tanar,imbracati modest,si-au adus copilul la analize.
Copilul a fost pus pe scaun,plangea,normal,iar o asistenta,in timp ce se uita la o telenovela,incerca sa-i gaseasca vena baiatului.
Vine medicul(o femeie) si spune ´´da ce urla draga cac.(at)..ul asta asa??´´
Tatal copilului,s-a ridicat de pe scaun(doctorita nu il vazuse) s-a dus spre ea si i-a dat un pumn direct in fata,de a cazut aia cat era de lata.Si-i zice:´´ca...t esti tu,si daca tot ti-e asa drag cuvantul asta,te bat pana-ti iese pe.....´´
Lumea statea si se uita.Erau vreo 2 asistente,medicul,parintii si inca vreao 3-4 pacienti.
Femeia si-a luat copilul,si-a luat barbatul si au plecat.Ala saracul era plin de nervi,facea deja spume la gura,abia l-a calmat biata femeie.
In acest caz,cand un copil moare din motive necunoscute plimbat intre spitale,raspunsul,oricat ar fi el de maret,nu ajuta la nimic.
Cum oare se pot lua masuri pentru a inlatura indivizii in halate albe care fac de ras aceasta meserie?
Pacat,mare pacat.
EVA-DATA spune:
quote:
Originally posted by ladyJ
Acesti medici sunt nu doar incompetenti ci pur si simplu criminali.
Si nu exagerez absolut deloc.Nepasarea,nestiinta lor au omorat un copil.
Ei trebuie opriti,trebuie sa li se mai taie din varful nasului,care undeva la inaltimea unei prajine.Sa ramana doar medicii dedicati meseriei,oamenii care au fost facuti pentru asta.Nu ma intereseaza ca eu trebuie sa platesc mai mult pentru sanatate,nu ma intereseaza ca va trebui sa am asigurare privata,vreau ca eu si familia mea sa primim doar servicii medicale de la oameni COMPETENTI.
Cei incompetenti nu merita nici macar salariul minim pe economie.Trebuie inlaturati.
Unii aleg violenta:
Un cuplu tanar,imbracati modest,si-au adus copilul la analize.
Copilul a fost pus pe scaun,plangea,normal,iar o asistenta,in timp ce se uita la o telenovela,incerca sa-i gaseasca vena baiatului.
Vine medicul(o femeie) si spune ´´da ce urla draga cac.(at)..ul asta asa??´´
Tatal copilului,s-a ridicat de pe scaun(doctorita nu il vazuse) s-a dus spre ea si i-a dat un pumn direct in fata,de a cazut aia cat era de lata.Si-i zice:´´ca...t esti tu,si daca tot ti-e asa drag cuvantul asta,te bat pana-ti iese pe.....´´
Lumea statea si se uita.Erau vreo 2 asistente,medicul,parintii si inca vreao 3-4 pacienti.
Femeia si-a luat copilul,si-a luat barbatul si au plecat.Ala saracul era plin de nervi,facea deja spume la gura,abia l-a calmat biata femeie.
In acest caz,cand un copil moare din motive necunoscute plimbat intre spitale,raspunsul,oricat ar fi el de maret,nu ajuta la nimic.
Cum oare se pot lua masuri pentru a inlatura indivizii in halate albe care fac de ras aceasta meserie?
Pacat,mare pacat.
asta e si parerea mea,cu o mica precizare:Cei incompetenti nu merita nici macar salariul minim pe economie.Trebuie inlaturati.Definitiv. Si pedepsiti.
eva
danitin spune:
Din pacate, da, este posibil ... sunt medici carora le-ar trebui interzis dreptul de a mai practica medicina. Din cauza unei astfel de dr, pe care o plataeam cu bani grei la fiecare vizita, doar ca sa fiu sigura ca se ocupa cum trebuie de copilul meu, am ajuns cu fetitza, cu diaree acuta - necesitand zile intregi de transfuzii si regim - la spital ... Aveti grija la ce dr. mergeti cu copilul! Poate ar trebui sa le dam numele acestor incompetenti pentru ca alti parinti sa nu mai ajuga la ei!!!! Condoleante familiei si rusine celor care si-au luat o diploma aiurea, fara sa puna strop de suflet sau constiinciozitate in ceea ce fac!
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
laurabb spune:
sora mea a trebuit sa se duca noaptea la urgenta la Polizu,si nu a putut intra in spital din cauza ca erau haite de caini in fata spitalului.Nici nu a avut curajul sa se dea jos din masina,ca o sfasiau cainii...Doamne,Doamne,..si asa a trebuit sa se duca la alt spital(universitar),...acolo i-au spus ca trebuie sa se duca la spitalul care a operat-o ...si uite asa te plimbi intre spitale pana nu mai poti.
Trist ,f trist.
Condoleante familiei micutei.