Strumfi de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 9
mychydutza spune:
ola! eu gata cu treaba! astept iepurashu poate vine sa-mi aduca ceva.
Ioana esti tare cu aerobicu. eu cred ca ar trebui sa ma mai dezvatz de "prostul" obicei de a bucatari in exces de sarbatori.
Paste fericit alaturi de cei dragi si numai bine!!!!!!!!.
Paste fericit si oua tari!!!!
violetan spune:
Paste fericit si multa sanatate!!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
mamiCamelia spune:
Buna fetelor. Eu declar totul gata. Mai am doar o salata de condimentat. Friptura e in cuptor, drobul mi l-a expediat soacra-mea, salata de beuf e gata dar mi-a iesit prea putina maioneza. N-a mai ramas pt ornat... am apelat la o smecherie. Am pus-o frumos in platouri si cu maioneza am facut direct un modelas haios...un iepuras pe una si floricele pe cealalta...daca le-ati vedea cu arata v-ati strica de ras. Noroc ca n-am musafiri.
Mai frumoaselor. Am avut zanzanie in casa cu conjugarile voastre...adica ale limbii romane. Cand i-am zis iubitului de 11 m-a contrat de nu se poate. Ieri i-am aratat lista postata si...si acum tot contrariat e...
Copilasul meu mananca de 2 zile de rupe. Am bagat a patra masa in zi ca nu se mai poate. Azi nici nu aveam mancarea gata pt el. Facea o greva. In disperare de cauza i-am dat niste fasole batuta Facuta pt noi ...Nu s-ar mai fi oprit din mancat. L-am oprit eu pe la a 12 - 13 lingurita ca-mi era teama.... avea de-a usturooooi. Doamne ce-a dormit dupa el...a... acum tocmai a luat cosul de gunoi de birou de langa mine si-l plimba in toata camera...hartiile din el nu-l intereseaza.
mamiCamelia spune:
Paste luminat tuturor.
Sa ne auzim sanatosi, veseli si ...odihniti.
Pupici imensi la toti bebelusii de la un bebeLuca mancacios.
mi_a spune:
Paste fericit tuturor mamicilor si bebicilor, sanatate, bucurii si impliniri!
E primul Paste alaturi de puii nostri! Nu-i asa ca-i minunat?
http://picasaweb.google.ro/emihaitza
Mihai si mami
monicabo spune:
Sarbatori fericite! Sunt primele sarbatori de Pasti alaturi de bebe
Nu stiu cum se pune simbolul, adica oul ala de Pasti... nu-l gasesc in lista....
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
fianna spune:
Repede, repede sa ma laud cu ce zi faina am petrecut noi azi, cu o vreme superba alaturi de o familie minunata: o mamica frumoasa si fericita, un tatic simpatic si iubitor si doua stele de copii de nu-ti mai poti desprinde privirea! V-ati prins? M-am vazut cu Luna!
Pozele cand ma intorc in tara dar sa stiti ca merita asteptarea!
Sarbatori fericite tuturor! Hristos a inviat!
fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)
ddanagh spune:
Sarbatori fericite dragele mele alaturi de familie si prieteni.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea
Luna1 spune:
Repede repede ca acum am intrat pe usa (glumesc, am culcat copiii intai ca erau obositi rau) si credeam ca sunt inaintea Fiannei sa va spun EU ce zi frumoasa am petrecut.
In primul rand a fost prima zi de primavara autentica, mai bine zi a fost vreme de maneca scurta si sosetele, Cambridge e un oras foarte frumos iar Fianna si familia...numai cine ii cunoaste poate sa confirme ca sunt niste oameni deosebiti. Matei e frumos de deja m-am indragostit si declar concurenta la "petit" pentru fata mea. Are niste ochi de ma inebuneste si un zambet sagalnic de mor de dragul lui. Fianna este o mamica perfecta si foarte volubila la fel ca si mine iar taticul de Matei foarte dragut, sotul meu l-a placut ca "n-are figuri in cap". Ii asteptam la noi data viitoare sa facem o beuta si sa ne cunoastem mai bine.
Pozici data viitoare ca abia acum le admir eu.
Paste fericit, sa va aduca Iisus lumina in suflete si bucurie in case dar nu in ultimul rand sanatate voua si copiilor vostri
Sa nu mancati prea mult ca puneti kg la loc.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)