Strumfi de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 5
loredana_76 spune:
Catralu foarte frumoase pozele si cred ca e un cumintel Chris,asa pare in poze.Seamana cu David al meu sau asa mi se pare.
Si eu vreau(trebuie) sa slabesc 10 kg si o sa fiu super fericita.Si la mine functioneaza fara paine,dulciuri si se duc usor usor kg.
Pupici
ddanagh spune:
Waw ce dragalas si delicat e Chris !!!
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea
ddanagh spune:
Hai sa va zicem ceva si despre noi ca sa fim la zi.
deci: Daria la 9 luni are 72 cm si 8,800 g in conditiile in care la nastere a avut 4,200. De, viata afara e grea, nu e ca in burtica lui mami sau mai bine zis nana. Ati inteles eu sunt nana. Asa ma striga ea insa doar cand e suparata (ca acum, de exemplu, dar nu mai pot) sau ii e foame. In rest numai tatatatata si doar pe tac-su il vede doar seara si in weekend ca asta e capitalismul la noi. E cam tradatoare mica la faza asta, dar o iert ca e a mea si mi-e draga tare.
Ca progrese - a inceput sa se joace mult mai organizat. Adicatelea. baga o bila printr-un cub cu gaura special, incearca sa aseze cuburile unul peste altul insa le pune mai mult pe langa, isi trage singura siretul ala de la jucaria muzicala sa-i cante muzica. Stie unde sunt pis, pis, piticul barca cot, catelul ham ham, le arata cu mana insa nu le imita. Nu zice pa insa plescaie limba de cerul gurii cand o intreb cum face calutul?
Face bau-bau mereu, se lasa in jos in patut eu intreb unde e Daria si ea hopa sus cu gura pana la urechi si eu 'uite DAria' si iar si iar si iar...
In picioare merge doar cand se tine ea de ceva (pat..), cand o tin eu de subrat se lasa in fundulet. De altfel de-a busilea absolut peste tot prin casa, da chiar peste tot.
De pupacioasa insa nu e. Chiar o enerveaza cand o pup, ma impinge cu manutza, cat despre sa ma pupe ea pe mine nici gand. are doar momente cand imi intinde manutza la gura sa o pup, dar doar atat manutza. ce luat de gat, ce baloseala, are personalitate, se lasa greu pupata.
Vroiam sa va atentionez un pic ca azi am gasit-o intr-o fractiune de secunda in picioare pe spate in scaunelul de masa legata fiind doar cu cele de jos. Deci atentie.
A, si a inceput sa-mi cerseasca tot. Tipa cat o tin plamanii daca nu-i dau ce am eu in mana de mancare.
Despre mine? ce sa zic? Bine sanatoasa, nervoasa cu vremea asta, plictisita, ma bate gandul si pe mine sa revin la servici intrucat simt ca nu mai sunt eu.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea
ddanagh spune:
Am tot citit in ultimul timp de bebei care fac febra noaptea fara nici un alt simtom. Sanatate multa.
Vroiam sa va intreb cum va dati seama ca are febra, mai ales noaptea? adica va duceti si-i verificati mereu? ma gandesc ca daca nu au avut alt simptom, de la febra sunt somorosi, cum v-ati dat seama? Ziua e altceva ca il pipai mereu.
Alinutzaa spune:
Buna seara,
Am smotruit azi de mi-au mers fulgii. Asta pe langa copil care plaaangeeee si urlaaaa si tipaaaa. Astazi am avut impresia la un moment dat ca vad un canin prin gingie, in partea de sus. Uffff, sper totusi sa mi se fi parut. M-as uita mai bine dar nu ma lasa, trebuie sa il fac sa rada in hohote in timp ce e pe spate la mine in brate ca sa mai trag cate un ochi.
Am citit ce ati scris azi din doi in trei. Mai tin minte doar un Chris frumuseeeeeel foc. Sanatate multa multa catralu si spor la slabit (trimite-mi si mie niste spor din asta ca eu am ramas in pana)
Am remarcat de asemenea si cate lucruri stie sa faca gingasa Daria. Si m-am uitat si la pozele ei care tareeeeee mi-au placut E asa de frumoasa si de gingasa ca mai ca imi vine sa indraznesc sa o petesc pentru piciul meu. Ce zici Dana? Hai ca uite, piciului meu ii plac florile....este romantic
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
cristina26 spune:
I-am cumparat la Ingrid scaun pt "time out". O sa il folosim probabil la anul, este asa de dragut ca l-am cumparat. Avem si ceva poze noi.
Luna1 frumoasa si eleganta fetita ai tu.
Fug ca mi s-a trezit copilul
Numai bine
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
ddanagh spune:
Alina m-ai facut sa rosesc , parca mi-ai fi cerut permisiunea sa ma curtezi pe mine. Ce pot sa zic? Am mai vazut baietei cu trasaturi de fetita insa Tudor, in poza aia, chiar zici ca-i fetita asa cu basmalutza rosie. E tare frumusel.
Cristina Ingrid chiar zici ca-i din reclama in poza din time out, un cadou legat cu funtita rosie cu livrare speciala de la Doamne Doamne pentru o mamica minunata.
ddanagh spune:
Alinutzaa spor de slabit acum de sarbatori nu stiu cine ti-l poate da
Eu am treaba multa anul asta, cu vreo 3 miei, la soacra, la mama si sora, trecem pe la toti si la sfarsit dau note cine l-a pregatit mai bine.
ddanagh spune:
Hai ca imi mai aduc si eu aminte din ce am mai citit zilele trecute asa pe fuga.
Luna multumesc pentru mesajele tale postate pe aici asa detaliat. Chiar vroiam sa intreb daca voi incepeti sa le faceti la bebe si la cuptor si la gratar si in ziua aia ai scris tu un mesaj legat de asta. Telepatie.
cafera spune:
Am vacut copii frumosi de Luna, Catralu si Cristina. La toti transmit complimente: Adelicioasei pentru bulinutele cu care m-a inebunit si pentru ochii aia imensi, lui Chris pentru jucaria aia ca o nava spatiala si pentru delicatetea care razbate prin fiecare gest, iar lui Ingrid pentru scaunul din poveste si pentru zambetul ei sagalnic.
Dana, parca o si vad pe Daria, facand tot ce ne-ai descris. Astept poze noi ca mi-e dor.
Lia, sa stii ca raman pe capul lui Lavi. Pai ce, acum dupa ce m-a luminat ea, sa schimb macazul? Nici o grija ca nu ramai fara nici un elev. Hi, hi!
Ce mai trebuia sa spun? Nu mai stiu....