Strumfi de iulie-august 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Luna am bagat la bibilica ce spuneai tu despre portiile de laptic si am procedat astfel: am scos un supliment de san dupa masa de la 9. Acum mananca mai bine Am mai observat ca prefera hrana in stare lichida, adica ii dau suc de fructe, supa fara legume, ca asa mananca. Nu stiu care ar fi explicatia. Am facut si cartofi copti (au iesit dulci , mai buni decat cei fierti, de acum incolo asa o sa-i fac) si am incercat sa-i dau in mana si i-a sfaramat si framantat in mana si atat. La fel face si cu banana.
Cred ca e tare simpatica Adelise ca o broscuta testoasa

Caferuto da, imi place meseria mea, atata doar ca hartogaraia imi ocupa mai mult timp decat pregatirea in sine. Si nici nu cred ca as fi buna la altceva.

Lia da harnicuta esti , de care pasca faci, cu smantana, cu branza sau cu ciocolata? La subiectul "limba romana" hai ca te intrig un pic: cica alea 4 conjugari s-au inmultit, acum sunt 11 (sper sa nu gresesc) in noua gramatica a academiei Astia cred ca vor sa ne arate cat de... academici sunt ei si ne pun pe noi la cazne cu noi mestesuguri de tampenie Bine macar ca nu trebuie sa predam la clasa asa ceva.

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Lavi imi exemplifici si mie putin cele 11 conjugari? Ca ma simt intrigata!

Ma bucur ca Lorinuta mananca mai bine in plus sa stii ca si Adelise doar framanta cartofii si banana sau ce ii mai dadeam la inceput, abia mai apoi i-a trecut prin cap ca ar putea fi de mancare. Urmaream o data un program supernanny aici si spunea ea ca e foarte important pentru copil sa simta mancarea. Ca noi suntem obsedati de curatenie insa facem o prostie pentru ca un copil care nu cunoaste propriu-zis mancarea (si simtul tactil e foarte important) devine mofturos mai tarziu. Asa ca stie ea Loriunta ce stie.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Luna, iti trimit PM.

Ia declarati voi binisor care sunteti profesoare si ce specialitati aveti, nu de alta, dar cand am nevoie sa clarific ceva sa stiu de cine ma agat.

Deschid lista:

Lavi- limba si literarura romana;
Nonna- chimie
lia- ?
..............

Va multumesc!

Mergi la inceput

Cu www.flickr.com/photos/25855660@N05/2438807426/in/photostream/" target="_blank">asta ne-am ocupat noi azi.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Luna, suna realist ce scrii tu acolo. Ideea e ca m-as intoarce la scoala cu orar exlusiv dupa-amiaza, pentru ca Una sa ramana cu D. de fiecare data. Mama mea lucreaza si mama lui D. ar face atac de cord de 15 ori pe zi daca ar vedea-o pe Una cum patruleaza prin casa, cum se catara pe mobile etc. - chestii normale de bebei, dar muuuult prea mult pentru naturelul ei simtitor. Asa ca bunicile sar din schema. Oricum, toata "afacerea" e in lucru. Ma mai gndesc sa mai fac un master, nu stiu cum as jongla cu toate...
Editez sa spun ca ati fost tare ocupate azi! Abia acum am vazut pozicile si mai ca as smotoci-o un pic pe Adelise prin monitor. www.flickr.com/photos/25855660@N05/2437991899/in/photostream/" target="_blank">Aici e preferata mea.

Lavi, stiiiiiiu, si mie mi-s asa de dragi toate momentele alea! Dar simt tot mai tare nevoia de o iesire din tiparul asta destul al monoton al preocuparilor legate de kk si papa, vorba Lunitei. Deocamdata caut "portite", incep sa ma gandesc la faptul ca acusi, acusi va fi si Una maricica si in Sv nu exista niciun centru fain care sa organizeze activitati interesante pentru puradei - bine, altceva decat groapa aia uriasa cu bile colorate in care se arunca toti. Nu stiu, ceva care sa presupuna muzica, arta, interactiune cu copilasi de varste diferite etc. Poatema apuc sa pun pe roate niste proiecte in domeniul asta... Am o gramada de idei si le tot clocesc si parca nu mai ies din inertia asta...

Si legatde alea 11 conjugari, o sa aflu care-s cand o sa ma indur sa deschid cartoaiele - ma refer la cele 2 volume ale noii gramatici. Le-am primit cadou de Craciun si le-am zidit bine in biblioteca, sa nu ma tenteze.

Cafera, io-s de romana. Da' sa stii ca la mine costa scump consultatiile astea on-line!

Mergi la inceput

Lia la afacerea aia cu privire la activitati pt copiima bag si eu pt ca dupa ce am vazut ce e aici, cate se fac pt copii incepasnd cu varste fragede asta imi venise in gand sa deschid in Romania.
Va pup pe ziua de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vazut Adelise cu buline in leagan, super se distreaza ea, vreau si eu sa-mi dau fata uta-uta.
Lavi, ce frumos spui!!!

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Nici nu m-am apucat si deja am concurenta acerba! Dar las' ca-i bine asa, e stimulativ... Oricum, pe mine ma roade de mult chestia asta. Sincera sa fiu, acuma realizez ca nu m-am gandit sa scot bani din idee, ma gandeam numai ca as rezolva, implicit, niste probleme de socializare si de educatie pentru pruncul meu. Dar poate ca nu spui tu rau, chiar ar fi o afacere faina asta. Dar sa mor daca stiu de unde trebuie inceputa o afacere serioasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna.Lia nici in Bucuresti nu sint in afara de locuri de joaca activitati pt bebelusi sau cel putin nu stiu eu,cu toate ca am cautat.E un program fastrackids dar e numai pentru copii mai maricei si e posibil sa faca si unul pt copii de 1 an.In rest nu stiu unde sa distrez copilul si sa invete si ceva.
O afacere serioasa...Iti faci firma si demarezi ce ai in cap.Daca depui multa munca si esti dispusa sa faci si sacrificii+ un pic de noroc ai toate sansele sa meraga.(asta e cazul meu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catralu spune:

Buna fetelor!
Apuc si eu repede sa pun niste poze cu Chris!Azi am fost iar la medic:( si intr-o saptamana a luat doar...73grame!!!
In schimb am slabit eu;ma inscriu si eu in cura voastra de slabire si raportez 10 pounds jos in 2 saptamani( adica vreo 4.5kg).Am inceput cu 176 pounds(cam 75.1kg)si incerc sa dau jos 40 pounds pina la iarna.Eu stiu ce functioneaza la mine: NIMIC dupa ora 6 seara,ceai verde inainte de culcare,apa cat cuprinde,fara paine si fainoase si multe salate si citrice!Plus ,sa nu uit de Supliform!!E formidabil daca il aplici dupa dus pe pielea un pic umeda,fara sa freci,apoi te imbraci in ceva de bumbac 100% si in pat la caldura!Eu am mai tinut o astfel de cura acum 3 ani si am dat jos 15 kg in 3 luni( e drept ca atunci mergeam si la masaj de 2 ori pe sapt).Imi pare rau ca in cateva saptamani mi se va duce provizia de supliform,dar vin niste prieteni din tara si o sa ii rog sa imi cumpere.
Va pupic si revin curand!
Pozele gasiti aici:

http://www.ringo.com/photos/photo.html?photoId=262755713

Mergi la inceput