LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 11

adelyna spune:
Sarbatori fericite tuturor si sa va aduca iepurasul numai bucurii!!!
Noi nu am mai intrat de fff mult timp,probabil ca nu va mai aduceti prea mult aminte de noi,dar ma bucur sa va regasesc si sa vin cu vesti bune .Ne-am facut mari,pe 31 martie am facut 1 an,mergem singurica ,avem 8 dinti si 12,5kg.Mancam ff bine si am inceput sa si vorbim cateva cuvinte scurte cu inteles.
De curand ne-am stabilit in Anglia si facem planuri sa mergem curand si la cresa.
Va pupam si inca o data multa liniste in suflet de Sfintele sarbatori si nu numai...

magdutah spune:
Paste Fericit !!!!
Sa va aduca iepurasul multa liniste in suflete, bucurii multe de la cei dragi !!! Copii sa va creasca mari si sanatosi si sa va iubeasca la fel de mult cum si voi ii iubiti pe ei !!!
Va pupam cu drag pe toti !!!
Magda Matei 9.04.2007

stefaniya spune:
Eliana - da,nici eu nu ma pricep cum sa fac si klaus le mai dibaceste el dar ori nu are chef ori nu stie de data asta.O astept pe Roxana sa vina de la mamaaaaaa/soacraaaaa si sa ma ajute
Cat despre camera foto,e a treia pe care o stric.Mie imi trebuie cu snur sa n-o scap pe jos.I-am zis lui klaus sa o luam si pe cea cu film ca nu se stie si camera video nu e ca aparatul foto,dar nu m-a ascultat.Eu stiam ce zic
Crina - sa fie norocos mai tarziu si sa-i putem oferi vacante ca acum e mititel si nu i-a pasat lui ca e in Paris.Mie da,ca ce e mai bine decat sa ai puiul si sotul langa tine?
Sa stii ca Maya e o dulce in rochita sau fustita cu bluzita.
Amma -
Bun venit si revenit fetelor noi!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

iunita spune:
Hristos a inviat!
Acum am venit de la biserica si am intrat sa va urez un paste cat se poate de fericit, sanatate fericire si impliniri! SA aveti lumina in casa si in suflete!
Ma bucur sa pot petrece macar virtual aceasta seara speciala alaturi de voi, prietene dragi!
pe curand! ma duc sa termin tortul
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

paxela spune:
Hristos a inviat!
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

madybulancea spune:
HRISTOS A INVIAT!!!!
NOI ACUM AM AJUNS ACSA,AM FOST IERI LA TARA SI NE-AM INTORS ACUM,CA SA PUTEM AJUNGE LA MASA LA MAMI MEU!
VA UREZ SI EU UN PASTE FERICT, FIE CA BUNUL DUMNEZZEU SA VA LUMINEZE MINTILE,SUFLETELE ,DAR SI CASELE!
MULTA SANATATE!!
STEFANYA AM VAZUT POZELEEE!TE PUP!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan

florin-a spune:
Adevarat a inviat! Va iubesc pe toateeee!
Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png