Mamici fericite cu mai multi copilasi (8)
Raspunsuri - Pagina 11

katik spune:
salutare mamici!
mariana, felicitari! sa-ti traiasca puiul mic, sa creasca mare si sanatos!!!!
fetele, cinste voua cu organizarea!!!! io recunosc ca am multe de invatat de la voi la acest capitol.tot citesc si citesc, poate se lipeste si de mine ceva
laura, cind ai examenul?tin pumnii tare-tare!
eliana, multa sanatate, tin pumnii si la tine, sa fie ok cu operatia!!!
nelia, ce meserie frumoasa ai avut in ro!!!!
va pup ca s-au trezit piticii si incepe balul!.voi incerca sa revin!

elyanne spune:
Mira suuuper pozele, adica locurile unde ati fost, dar si voi o familie frumoasa.
Saru'mana pt. incurajari, urari... am amanat operatia pt. ca dr. nu era in spital zilele astea... mai astept o luna...
Pana atunci prind curaj
Altfel... baietii iar au muci, pe mine ma doare in gat... cred ca mai fac eu un exudat ... prea se repeta povestea la 3-4 sapt.
Cand le-am facut lor n-a iesit nimic... dar mai bine ma chinui pe mine... ca tot le facem in gasca...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Babee spune:
quote:
citat din mesajul lui adriana
Hehe, nelia
Eu astept vesti de la Adina... sa vad, fetita, baietel, fetita, baietel, fetita...?
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Eu zic baiat

Elyanne daca trebuie ....vine el si curajul

nelia spune:
Da' stie sigur ca e unul!?! Poate-s doi... sau trei! Sa vezi ce mi-o iau eu... Nu am mai intrat aseara, ca eram prea obosita. Iar acum fac si curatenie si am mincare pe foc, asa ca mult nu pot sta. Mi-am zis ca asa nu se poate, trebuie sa gatesc, ca prea am mincat ce am apucat in ultimul timp, daca cei mari nu sint acasa, gatesc din ce in ce mai putin. Sa vedeti ce greu imi va fi cind va incepe iar nebunia din toamna... Acum boierie scrie pe mine. Daca va descriu programul avut in ultimul an, cred ca
fara nici un pahar de alcool.
Acum am terminat de vorbit cu iubita mea, am trecut printr-un parc plin de copii, parcul nostru obisnuit, si m-a palit un dor de ea. Acum m-am mai linistit, ca i-am auzit gurita, cind o veni nota la telefon, cred ca trebuie sa ma duc la munca... Era afara, un curtea vilei de la mare, cica e neagra (tati imi zice ca si in cerul gurii... ce vrea sa spuna cu asta...), dar ca ii e dor de mine, de Tudora si de bebe, cind vina acasa, in Canada? Incepuse un pic sa plinga, e prima data de cind e plecata, dar i-a trecut repede dorul si dorinta de a se intoarce, cind i-am spus ca va veni direct la scoala cind vine in Canada si cu lectii de facut, ca va fi inceputa deja scoala cind se intoarce ea.
Va pup si poate mai intru pe seara... desi cred ca voi pica lata, ca ieri nu am fost in parc, si astazi mi-am propus sa stam mai mult.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

marimar spune:
Io le-as bate pe amindoua, si pe Babee pe Nelia !! Cind va prind !!
Am mai zis ca nu conteaza ce e, fetita, baiat, sanatos sa fie....
Matei a fost asa de dragut ca mi-a zis " Mami, eu stiu ca bebe o sa
fie fetita ( desi el vrea baietel)" "Cum stii tu ? De unde?"
"Pt ca mi-a spus Dan ( varu-sau de 9 ani) ca cei mici cistiga
intotdeauna !" ( Adica, daca cea mica, Romana vrea fetita, asa o sa
fie..) He he he..
Oricum, daca e fetita, o sa fie una mareeeee, peste 4 kg...Sper sa am
pe unde s-o scot...
Am 39 de saptamini si nu am pregatit nimic pt
bebe, nici nu am spalat, aranjat, calcat, n-am montat patul, nimic,
nada. Parca nu as naste in curind....Sint de o relaxare...totala !
Am avut si musafiri, du-te pleaca, marti a plecat matuse-mea , a dat o
fuga in RO ( abia venise de duminica) ca miercuri au venit niste veri,
care au plecatsimbata iar luni au venit nasii Romanei cu baietelul
.....o nebunie ce mai.... Nici timp sa nasc nu am intre atitea vizite !
Nu ca m-as grabi, Nooooo. Mie imi place cu burtoi, mi l-am si tras in
poze professional, am fost tot familionul ca sa avem amintire pt
posteritate !
De acum incolo incepe distractia...
Cam asta de la noi...
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

elyanne spune:
Am revenit cu poze de la nunta surioarei...
http://picasaweb.google.com/elianacalin/Iunie2008_NuntaAlinei
Baietii sunt mucosi... eu credeam ca am scapat de durerea in gat... dar vad ca iarasi ma doare...Elena e la tara de azi, cu ma'sa mare... pt. vreo saptamana... deci liniste in casa...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

marimar spune:
Eliana, am admirat pozele, sint minunate, sinteti o familie de frumosi !!!
Mira, ce scumpi sint copiii, David e mare si frumos, fetele parca ar fi gemene asa de mult seamana si nu se prea mai vede diferenta de virsta!!
Eu n-am somn si ma gindesc cum o sa fie in curind cu 3 copii in casa?? Si nu stiu daca sa ma panichez sau sa nu mai mai gindesc deloc si oi vedea eu cum m-oi descurca la momentul respectiv??
Nu-mi mai incap in burta, pe bune, creste creste si iar creste de parca sta sa plezneasca !!
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

nelia spune:
Eliana, am vazut si eu pozele voastre. Sinteti tare frumosi cu totii. Mi-a placut in mod deosebit una tare haioasa, in care baietii si-au impartit frateste un ghiveci cu flori: unul floarea si unul ghiveciul.
Am si ei o mare intrebare mare, pentru tine, sper sa nu fie indiscreta. Adica este, dar sper sa nu te supere... Cum il cheama pe sotul tau si citi ani are (si de unde e, daca tot am indraznit). Mi se pare tare-taaareee cunoscut... de fapt, stiu si cu cine seamana in mintea mea si de aceea te intreb.
Edit: Am citit din povestile nasterilor si am vazut ca nu il cheama ca pe baiatul cu care seamana incredibl de tare!!! M-a suprins asemanarea... Baiatul despre care vorbesc este din Vaslui, si am vazut ca voi sinteti din Bucuresti, dar si el a plecat la scoala la Bucuresti si de atunci nu mai stiu nimic despre el, intr-o vreme am fost in acelasi cerc de prieteni.
Da' are si alt nume!?!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

elyanne spune:
Nelia il cheama doar Florin si e nascut, crescut in Bucuresti... si are 28 de ani
Despre poze... daaaaaa... nu s-au batut deloc... era o liniste care dadea de banuit...
Adina nu ne dai si noua o poza-doua din alea profesionale?
Stai linistita si nu te mai gandi atat cum te vei descurca... pt. ca te vei descurca... Elena era mai mica si tot n-am inteles cu ea...
Stiu ca intrebai cu dormitul... mi se tot bloca atunci calc. si de fiecare data cand reuseam sa scriu, intepenea pana sa trimit raspunsul... asa ca nu mai retin daca am reusit sa trimit sau nu...
Elena era la fel... nu dormea singura... Eu am pus baietii de la bun inceput fiecare in patutul lui, am inchis usa si la nani cu ei...
Apoi ma duceam langa elena (asta la pranz, cand eram singura cu ei). Seara se culca tac'su sau ma'sa mare cu ea...
Acum am reusit s-o conving ca mami are treaba... sa doarma singura la pranz... Si imi cere diverse prostii langa ea in pat... sorcova, ruj, oja (imi promite ca nu le desface), mai rar cate o papuza, un maimutoi... Analizeaza zona si cere ceva...
O sa vezi ca incet-incet le puneti in ordine... Matei e mai mare, poate sa mai aiba grija de Romana...
M-a distrat explicatia cu e fetita... ca cei mici castiga intotdeauna

nelia spune:
Elyanne, pai daca are 28 ani, putea fi nascut si in Botosani, ca tot nu avea cum sa fie cel despre care spun eu, pentru ca noi sintem de 40! Dar seamana atit de bine, nu-mi vine sa cred. Dar probabil ca toti barbatii bine au ceva in comun.
ca l-ai luat! (nu ma bate, sa stii ca nu era un fost, era pur si simplu un amic bun). Si copiii seamana cu el... Oricum toti sinteti niste frumosi, si sora ta cu sotul ei, mi-au placut pozele, se pare ca se iubesc foarte mult, transmit mult romantism pozele.
Adina e Marimar? Daca da, atunci vreau si eu sa vad poze cu familia ei si cu burtica, ca eu am cautat sa vad dar nu am gasit nimic.
Eu nu prea intru la umanitare, ca nu am bani sa ajut si ma doare sufletul cind citesc ce e pe acolo. Dar e acum un caz al unui baietel, care m-a induiosat si sper ca nu va suparati daca pun linkul si aici, ca poate nici voi nu intrati din aceleasi motive:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123984&whichpage=1