Acusi mamici de mai-iunie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 20
Reallaura spune:
Neata, fetele!!!
Vreau sa mai fac un anunt, cu putina intarziere!!
Adidana 13, cea care deschide lista noastra de mamici a nascut!!
Este cu sis in salon.
Gabitzam, Cleo, puteti voi sa o adaugati pe prima pagina, va rog???
ADIDANA13 cu bb GEORGE VLADIMIR, nascut 23.04.2008, 2800 gr, cezariana
Sa-i traiasca, sa fie fericiti si sa-si intre repede in ritm cu el!!!
Iulia, si eu sunt in mare dilema cu epilatul asta. Nici eu nu as vrea sa bag lama, dar nu vad care ar fi solutia, pentru ca daca nasti natural nu stii cand te apuca, nu?? Daca te faci acum si peste 2 sapt e sub piele si nici cu lama nu-l poti lua???
Asta e chiar mai dizgratios...Ch!
Imi place de Cleo cum isi agita ea neobosita majoretele.
Haide Cleo!!!

Ah, si fetele, mii de multumiri pentru felicitarile facute lui sis, va
pe fiecare in parte, sigur o sa va ia ea pe rand cand vine din spital.
Se pare ca azi ii da drumul. Abia ii astept!!
Laurita
37,
, Mircea
AMR: 4 sapt
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
gabitzam spune:
Bravo ADIDANA!!!! Felicitari!!! Sa creasca mare si frumos flacaul tau, sa va fie bucuria vietii in fiecare zi de acum incolo!
Largim lista de bebelusi cu inca un baietel!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Bravo ADIDANA!!!! Felicitari!!! Sa creasca mare si frumos flacaul tau, sa va fie bucuria vietii in fiecare zi de acum incolo!
Largim lista de bebelusi cu inca un baietel!
Bun venit, George! sa cresti mare, si cuminte; multa sanatate mamicii!!
eee, pana mi-am facut io ceiuts, te-ai trezit si tu, gabitza.
Faci tu capitol nou?
sa ma duc sa imi fac de mancare....
39sapt zile
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
gabitzam spune:
Trecut baietel pe lista, gata! Ce-mi place cand mai trebuie sa largesc lista ![]()
Stai sa se maiumple pagina si facem si capitol nou. Ma duc sa-i dau lui Andrei sa manance.
mihaser spune:
Salut!
Adidana sa-ti traiasca flacaul nascut la zi mare! George Vladimir bine ai venit pe lume! 
Cleo tu ce mai cauti pe aici mama? Sau ai net in rezerva?
Ce tot iti faci tu planuri de pasca? Nu ati gasit nimic la bancomat si dati bunatati moldovinesti in loc de plicuri?![]()
iulia vazut poze gravidutza mumoasa!
Si sotul meu e foarte stresat de sistemul de spagi...Pe mine ma bate gandul sa ii dau eu d-nei dr dinainte si sa o intreb si daca e ok...ca tot o sa am cezariana programata.
ylari bafta la nenea dr! peste o sapt am si io programare...abia astept! Mama ce te rasfata mamitza ta! Peste vreo 2 sapt o chem si eu pe a mea la mine...sa ma rasfete si pe mine cineva!
Fetele eu am dat 6 mil la dr ptr ceza, 1,5 mil la anestezist si 500 de mii la neonatolog, iar la asitente 100 de mii la coafare-internare si 50 mii ca sa il vada mama si sotu pe bebe. La portar nu i-am dat absolut nimic...si bineinteles ca nu-i lasa sa stea prea mult la mine sau sa intre...dar ii mai baga mama cate o stramba ca ii astepta directorul maternitatii, etc ![]()
Acum tot cam sumele astea o sa le pregatesc..200-250 de euro la dr, maxim 100 la anestezist si probabil 100 ron la neonatolog.
La asistente nu stiu daca o sa le dau...probabil tot asa in ziua in care ma internez.
Cu mine nu s-a purtat nimeni urat in spital...si eu ma asteptam la atitudini ostile, insa nu a fost asa deloc...Acum merg mult mai linistita ca le cunosc pe asistentele de la cezariene...merg cu incredere.
Eu am scapat de musafirii de sarbatori...asa ca sunt foarte linistita. Fac o curatenie cu viteza melcului..Oua vopsite am, de cozonaci am dat comanda, miel nu papam...am facut pui la cuptor cu usturoi verde si sos de rosii...Cred ca o sa mai facem un pui la cuptor...are sotu o reteta de bier chicken...asa ca sa gateasca el...
Azi la gradi ne alegem si cu un iepuras dragalas...Inca nu am dat cu mopul ca asta o sa se pipi prin casa...pana diseara cand ii si fac transferul la sat...la o prietena ![]()
Va doresc de pe acum sarbatori tihnite si frumoase!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
babyname spune:
--------------------------------------------------------------------------------
sa scot nishte... majorete?
pt SOCRATE hai vecina.....si pt cine mai vrea!!!
Cine mai doreshte..cine mai pofteshte....
Si pt cleoooo-fara numar fara numar fara numar
39sapt zile soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
--------------------------------------------------------------------------------
Editat de - cleo78 on 25/04/2008 06:01:08
scot si eu majoretele pt tine fara nr fara nr....haide CLEO...[MAJORETA][MAJORETA][MAJORETA]
SI ACUM PT DANA[MAJORET][MAJORETA]
ei si pt cine mai urmeaza

Adidana felicitari sa traiasca GEORGE sa fie sanatos si mancacios.
IULIA83 nici mie nu-mi place sa dau bani si-n plus nu stiu cati dr sunt in sala la cezariana, o fi si rezidenta dr mele? cate asistente? neonatologul o sa fie langa bb pana la plecare?. sau mai vine altul?
ma gandeam , tati va avea mi multe emotii ca mine..ce ar fi sa ii dea asistentei plicul dr
si apoi sa alerge dupa ea" d-na am gresit plicul....
prea multe ganduri....
mai revin
iulia 36s
cu
ALEXIA NICOLE+
DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 3 SAPTAMANI
babyname spune:
cleo le mai scot odata ca nu a functionat

iulia 36s
cu
ALEXIA NICOLE+
DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 3 SAPTAMANI
Lorich spune:
Adidana sa traiasca bebe George, multa multa sanatate si refacere rapida!!!

Primul lucru la care ma uit cand fac ochi dimineata e sa vad cine a mai adus pe lume un bebic. Si ce coincidenta, cu Simona in salon...
Lori
34+
asteptand un bebe Robert
gabitzam spune:
Ma duc sa deschid capitol nou, ca pe urma ma apuc de facut mancare.