Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (136)
Raspunsuri - Pagina 9
slippers76 spune:
Papanash, pai bufet suedez vreau, dar nu vreau sa stau cu orele pana la cot in unt, salamuri, salate, branze si alte alea. Prefer sa-mi petrec timpul cu copiii. Vreau sa-mi vina frumos impachetate, numai bune de pus pe masa, cu o ora inainte. Ca o sa fim si ai naibii de multi. De asta voiam firma de catering. Clown oricum le iau, insa nu stiu pe care sa-l mai arvunesc, ca sunt cam expirati toti. Nimic nou si deja copiii sunt plictisiti de aceleasi poante. Taica-su zicea sa le inchiriem o saltea din aia de zdupait o zi si se distreaza mai bine. S-ar putea sa aiba dreptate. Iar bancul este betoooon. Il trimit acum husband-ului, sa-mi zica ce crede ca o sa primeasca
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
greyeras spune:
quote:
Originally posted by papanash
Piciulika, bine ai venit !
Dar de calitatea pampersilor nu zici nimic ? Sunt groaznici ! Sa vezi preturi la laptele praf, eu am dat pe o cutie de 800gr.Humana 2, fix 700.000 lei vechi, aprox. 19.5 eur !!!
Indemnizatia de crestere a copilului de pana in 2 ani este 166 eur/luna si alocatia ( tot pana in 2 ani ) este 55 eur/luna. Cu banii astia trebuie sa se descurce o mamica in Romania.
Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )
Da de unde iei tu Humana 2 cu 70 ron, eu ultima data am luat din Real cu 55 ron tot 800 gr, iar din Auchan luam cu 50 ron. Mersi pt pontul cu catelul vorbitor, nu am mai fost de vreo doua luni in Auchan. Cred ca a fost tare frumos printre lalele. Vroiam sa ma duc si eu cu pitica in Cismigiu sa-i fac poze, a fost o prietena si tot asa sunt o gramada de flori, e frumos.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
Piciulika bine ai venit in Romania. Noi cred ca ne-am obisnuit asa, oricum cel putin pe mine nimic nu ma mai surprinde aici.
greyeras spune:
Eu am o problema in sensul ca nu-i mai gasesc fetii suzeta. S-a obisnuit cu asta pe care o are si vreau sa io schimb, dar nu mai gasesc la fel. Stiti cumva unde pot gasi produse de la Wee, bine suzete Wee?
papanash spune:
quote:
Originally posted by greyerasquote:
Originally posted by papanash
Piciulika, bine ai venit !
Dar de calitatea pampersilor nu zici nimic ? Sunt groaznici ! Sa vezi preturi la laptele praf, eu am dat pe o cutie de 800gr.Humana 2, fix 700.000 lei vechi, aprox. 19.5 eur !!!
Indemnizatia de crestere a copilului de pana in 2 ani este 166 eur/luna si alocatia ( tot pana in 2 ani ) este 55 eur/luna. Cu banii astia trebuie sa se descurce o mamica in Romania.
Da de unde iei tu Humana 2 cu 70 ron, eu ultima data am luat din Real cu 55 ron tot 800 gr, iar din Auchan luam cu 50 ron.
din sensiblu crangasi. era duminica seara si criza de timp.din hipermarket am luat plasa in sensul ca erau rafturile goale. acum fac comanda pe net si-l iau la pret rezonabil, adus din germania .
papanash spune:
la multi ani sarbatoritilor zilei Ana Adelina si Yannisa Milena!
si pentru sarbatoritii din zilele in care am lipsit !
Pentru mami de Yannisa,o pansea si multi pupici.Vine si poezia...
http://www.flickr.com/photos/23756759@N04/2438970420/
Pinacolada spune:
PApanash-vrednica fata!!!!!
noi am facut oute furmoase in coproductie: mami si luca!
trimitem poze , doar sa le descarc si va spun sa ne admirati stradania!
Roxana- relaxare placuta si sa te faci si mai frumusica:))))
Alissia- asa da, copil...cumintel si mancacios..pup!
Sabina spune:
noi ridicam ancora. Va uram toate akea alea si va pupam apasat pe toti.
Ana, Sofia a zis ca ea si Miruna sunt gemene la "avut fratiori".
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
slippers76 spune:
Sabina, drum bun si Paste fericit. Sa aveti noroc de vreme. Miruna isi pupa geamana la avut fratiori
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts