Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (136)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Uram si noi din toata inima La multi ani! sarbatoritilor de azi:
frumosul nostru prieten Stefan de sim
delicata Maria de tomasa
fetitza cu coditze Maria de tzuc
dulcetzica Miruna de andreea1002
papanashul Eduard de bumbita
papanashul Robert de laurici_27
dulcetzica Eliana de mihastroescu

Sa cresteti mari, sanatosi, sa fiti fericiti si norocosi, iar parintii sa va poata oferi tot ce-si doresc pentru voi !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Loredana, da, are 8 luni si e cam comod puiul meu. Cred ca problema o am eu de ma tot stresez cu asta.

Luy,

Noapte buna! Inca o data va doresc un Paste fericit!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

, primiti si mamici care au tras chiulul?

Mergi la inceput

imi pare rau ,dar nu am reusit nici macar sa deschid calculatorul saptamana asta ,am avut ff multa treaba si acasa si la servici .
Am citit putin din urma si am vazut ca PICIULIKA a ajuns cu bine in Romanica si deja a intrat la idei ,pe noi,cei de aici nu ne mai mira nimic .
BETTY multa sanatate ,imi pare bine ca piciul a inceput sa pape mai bine .
NANA fluturasul cel cuminte si papicios ,
Urez si eu LA MULTI ANI ! frumoasei MARIA de mami LUY,cavalerului STEFAN de mami SIM
,gingasei MARIA de mami TOMASA si tuturor bebeilor sarbatoriti zilele acestea .

Mergi la inceput

CUSCRA draga ,mi-am vazut ginerelul si ce pot sa zic ,ne-a lasat fara cuvinte atat pe mine cat si pe TEODORA ,este un scumpic, atat el cat si parintii lui .

Mergi la inceput

gata ,ma bag la somnic
NOAPTE BUNA

Mergi la inceput

sa va las vreo doua bancuri :

Se deschide un nou magazin. La inaugurare, patronul, le atrage atentia angajatilor:
- Va ia mama dracu daca aud ca vreun client, unul singur, pleaca nemultumit din magazinul meu!
Scena surprinsa dupa cateva zile in magazin:
Intra un domn, aparent grabit.
- Domnisoara, va rog o pereche de manusi!
- De piele sau din material sintetic?
- Nu conteaza domnisoara, din material sintetic.
- Avem mai multe modele, simple, cu fermoar, cu capsa...
- Nu stiu, cu capsa, nu conteaza....
- Uitati, avem mai multe variante de culori, aveti vreo preferinta?
- Nu domnisoara, care-o fi...
- Nu se poate domnule, va rog sa mergeti acasa si sa va intoarceti cu haina la care vreti sa purtati manusile, pentru a putea gasi ceva care sa se potriveasca. Usor nedumerit, acesta se indreapta bombanind spre iesire. Chiar atunci intra in magazin un domn ducand un WC in brate, pe care-l tranteste nervos in fata vanzatoarei:
- Alaltaieri v-am adus o mostra de faianta, ieri v-am aratat curul, azi v-am adus si WC-ul. Ce trebuie sa mai fac pentru un sul de hartie igienica???

Un moldovean si un oltean in tren. La un moment dat li se face foame, moldoveanul scoate o piine si o bucata de carne si incepe sa manince. Olteanul scoate niste fite de peste, maninca putina carne de peste si pune grijuliu oasele pe un ziar... Moldoveanul il vede si-l intraba:
- Ma, oltene, da' ce faci cu oasele cele?
- Oo!... oasele astea sint foarte bune, deosebit de sanatoase, contin fosfor si asta ne face pe noi oltenii asa destepti!
Sta moldoveanul, se gindeste, si in final ii propune olteanului sa-i dea piinea si carnea pe oasele de peste.
Acum olteanul se infrupta din carne si piine, iar moldoveanul cu o figura scirbita incearca sa rontaie oasele de peste...
- Ma, oltene, bag sama ca m-ai pacalit cu oasele astea de peste...
- Pai vezi, nici n-ai gustat bine si te-ai desteptat!

Un sofer, vrand sa-si protejeze masina impotriva hotilor si neavand bani pentru o alarma, lasa un bilet pe parbrizul masinii: "Radioul e defect, benzina nu are, motorul cu componente lipsa." Dimineata isi gaseste masina pe butuci si un alt bilet, pe care scria: "Daca-i asa, nici de roti nu mai are nevoie!".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

ufff, cu intarziere vreau si eu sa urez "La multi ani!" tuturor sarbatoritilor de pe data de 25. Sa cresteti mari si frumosi, sa fiti sanatosi si sa aduceti multe bucurii parintilor. Sincer, doresc tuturor sa aiba parte de o viata cat mai frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Roxana, greyeras si va multumesc mult!
Maria

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Cu intarziere de 15' si cu plecaciunile de rigoare,uram cu mult mult drag,,La multi ani!!!''celor mai gustosi papanashi si celor mai dulci dulcetele:
Oachesha galesha,Maria de mami Luy
Zgubiliticul Stefan de sim
Delicata Maria de tomasa
Dulceatza Maria de tzuc
Dulcetzica Miruna de andreea1002
Papanashul Eduard de bumbita
Papanashul Robert de laurici_27
Dulcetzica Eliana de mihastroescu

Sa traiti,sa infloriti,ca merii ,ca perii,in mijlocul verii!Talentul meu de poetesa atat a produs la ora asta!
Ce sa ma pun cu madam Papanasha,care e plina oki de inspiratie,Picea nu mai vorbesc-face poezii animate,cu foto,alea-alea....Io mai la coada,ca deh chimia nu face casa buna cu poezia!Na' ca am dat-o-n rime!Hihihihi!

Multumim de complimente la adresa papanashului meu scump.Scuzati indecentza lu' fi-miu,au fost poze doar pt noapte,ca le-am scos apoi,sa nu iasa cine stie ce
Cuscra,ce sa-ti fac,daca intrai aseara ,iti faceai o parere despre cat de fericita poate fi Teutza daca face alegerea potrivita!

Va pup dulce,ca bat in retragere spre barlog!
Maine plecam la ai mei la Ploiesti,tre' sa fac bagaje..uffffff!
Va doresc un Paste linistit,cu multa sanatate si dorinte implinite!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput