Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (136)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Poate maine nu prea reusim sa mai comunicam, asa ca va urez de pe acum:

Paste fericit si linistit, distractie placuta si vreme frumoasa pe unde mergeti, si un Iepuras doldora pentru dulceturi si papanasi.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

[navy]Fetelor va urez si eu Paste Fericit si plin de bucurii. Sa aveti parte de un Paste asa cum vi-l doriti alaturi de cei dragi si de puii vostrii care sarbatoresc acum primul an al luminii si inaltarii.
Va pup si va doresc Paste Fericit![

Va urez de asta seara pentru ca sigur nu voi putea intra in week-end, maine am program de bucatareala si niscaiva cumparaturi di duminica plecam la bunicii mei la tara cu intraga familie.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Buna seara la toata lumea
Luca si tati dorm. Ne-am intors de la ultimele cumparaturi de Paste si am fost si la biserica sa trecem pe sub masa.
Iepurasul ii aduce lui Luca multe, multe hainute si ceva jucarele.
Ieri am rosit oua.In rest vom petrece in familie Pastele. Ne dorim sa fie cald si sa iesim mult afara. E si tati liber.

Va pupam si va dorim un Paste Fericit si linistit alaturi de familiile voastre. Sa fiti sanatosi voi si puii vostrii.

Mada28 si Luca (26.09.2007)

Mergi la inceput

Loredana felicitari pentru micul iepuras. Vezi voi nu stati in fundulet dar aveti deja dintisor, noi stam in fundulet dar nici gand de dintisor. Depinde de la copil la copil.

Nana felicitari pentru prietena ta. Sa-i dea Dumnezeu o sarcina usoara.

Moldoveanca important este ca acum sunteti impreuna, veti trece peste toate mult mai usor. micutul pui.

Roxana dar multa energie mai ai de faci atatea si mai ai timp si pentru tine. Aiurea si cu gradinitele astea, acum ce sa-i faci copilului daca nu poate sa doarma la ora la care vor ei, ca de doar nu sunt robotei sa fie programati sa doarma la o anumita ora.

Mergi la inceput

Mada sa se bucure Luca de tot ce-i aduce iepurasul.
Noi abia maine mergem sa-i cumparam fetii ceva de iepuras, tati lucreaza si azi si vine foarte tarziu.

Mergi la inceput

Va pup fetelor, o seara buna. Predau stafeta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Greyeras, stai linistita ca nu fac nimic bine. Fac multe si aiurea. Pupici si spor la treburi. Sarbatori fericite!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

RoxanaG mersi,si sa sti ca fiecare lucru il face la timpul lui(are 8 luni acum,nu);nepotul meu nu a mers deloc de-a bushila dar se tara pe fund,deci eu cred ca e special si unic copilul tau si o sa stea singur,cand va fi elo pregatit.
Greyeras multumim, si ai avut dreptate in privinta noastra.

Loredana-BiancaAlexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam

Alexandra Ioana Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara !

In primul rand multumesc din suflet pentru urari, sunteti extraordinare , sunt impresionata.
Piciulika, muzul a fost la inaltime, Maria a ramas cu gura cascata la asa poezie compusa de mami si tati de ursuletz elvetian ! Va fi listata si pusa bine... Trimitem un milion de pupici, sa-i impartiti intre voi ! Pretuim si efortul, si talentul, si inspiratia ( da, stiu, muzul e de vina ) si timpul pe care l-ati "rupt" in detrimentul celor dragi. Inca o data
papanash, te-ai intrecut pe tine, ce l-ai mai smotocit pe bietul lup ! I-au mers fulgii, sarmanul ! Dar efectul a fost cel asteptat : ne-a placut la nebunie ! Esti maestra !!!!

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Multumim de asemenea pentru urari, Slippers, Adimercedes, greyeras, Sim, Emma, Rox, Isabeluta, ne simtim persoane importante deja , ca am primit atatea.
Va trimitem multe si

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput