Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 9
ankalaura spune:
Tecky - le-am luat de pe ebay... Eu nu puteam sa folosesc decat comert electronic ![]()
O sa ma uit s avad daca relisteaza produsul, si iti trimit mesaj. Ele costa 5 euro, dar transportul e vreo 13 pana in Ro. EU le trimis la frate-miu si mi le aduce cand mai vine o data, la vara.
Sunt nr 16, deci merg pe la 5 luni, cand o sa fie iarna
Dar nu m-am putut abtine.
Anca mami de Eliza si
30+ cu
Ligia Stefania
SunSmile spune:
Neata,
La multi ani Gabi! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de sotul tau si minunea din burtica! Sarcina frumoasa si nastere usoara iti doresc!
Ce fac fetele? Trebi?
Eu am azi la drumuri de facut, ca nush cum ma descurc...da' face balenschi picioru frumos de la atata mers:)
Pup!
SUN
31+ 

ina C spune:
"Sarbatori fericite si linistite, cu mult soare si voie buna!"
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
26+
jjovana80 spune:
Dragi pepenasi, va doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi.
Saptamana viitoare sunt libera si imi pare rau ca nu o sa mai pot sa va citesc, va zic ca sa nu ma da ti disparuta :)
Noi suntem bine, gogosica mea e super agitata zi si noapte, dar ma bucur ca o simt. Eu ma misc din ce in ce mai greu, sa vedem daca o sa pot sa fac mare lucru pentru masa de Paste, il iau pe iubi ca ajutor.
am fost si noi dimineat si ne-am impartasit. Anul viitor o sa mergem cu pitici.... abia astept .....
Am cumparat si noi patutul Dariei, ne place tare mult, o sa-l pozez zilele astea. Tot saptamana viitoare mergem sa cumpar tot ce imi trebuie pentru spital, ca sa fiu pregatita.
Hai ca v-am plictisit destul !
Sa aveti grija de voi si de comorile din burtica.
Va pupam pe toate si pe toti.
O sa ne fie dor de voi !!!!! 
oana silvia si pruncuta Daria.. 28 sapt
Caprioara spune:
Neata gagici,
Va
pe toate-toate.
Gabriela,
La multi ani!
Marimar,foarte frumos ai spus despre sarcina. Sunt total deacord cu tine. Eu prima sarcina parca nu am savurat-o cum ar fi trebuit, dar acum incerc sa fac cum zici tu. Uite o
.
Anka, in legatura cu mobila, vorbim la telefon daca e. Eu voi fi si plecata din oras in perioada asta (29-6), si abia pe 8 vin la birou, deci abia atunci mai apar pe la odisee. Mie mi-a zis deja pretul pentru sifonierul in 2 usi (2.30 m inaltime, 90 cm latime, si 60 cm adancime), un birou pe colt (laturi de cate 1.40, cu un fel de biblioteca deasupra (destul de mare si inalta), si un cub pe roti, si inca o stinghie si 1-2 rafturi pentru patul deja existent: 15 milionane. Mi-a facut calculul la cate placi de pal trebe sa cumpere (cica 5: 4 artar si una verde), cant, manere, sine pentru sertare, alte accesorii necesare (toate pe gustul sotului care are niste pitici cum sa fie acestea, nu vrea de oricare) si vreo 5 milioane munca lui. Nici nu mai stiu daca e scump sau nu, dar m-au lasat nervii si am zis sa-i dea drumul, imediat dupa ce venim din conced. Cand o fi gata pun si poze, sau poti veni la mine sa vezi cum a iesit si daca iti place te pun in legatura cu el.
Si acum, ca sa fiu sigura ca nu intervine vreo urgenta la job si apoi trebe sa plec in graba si nu mai apuc, va urez deja, la toate, un:
PASTE FERICIT
,
plin de lumina si liniste sufleteasca,
cu multa bucurie in inima si sanatate!
Sa petreceti alaturi de cei dragi in armonie
.
Sa nu ma dati disparuta, caci s-ar putea sa nu mai intru pana pe 8 mai, da
? Acasa nu am net decat daca pun mana pe cartela de zap a sora-mi, iar intre 29 aprilie si 6 mai vom fi plecati din Bucuresti in vacanta
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca (29+sapt)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Kimmy spune:
Buna dimineata!
Vreau sa urez is eu Paste Fericit alaturi de cei dragi.
Pana maine o sa fiu prin zona,iar dupa ce revine sotul din Germania,probabil vom pleca la Bistrita,si de acolo nu cred ca o sa mai intru pe net.Inca nu stiu exact cand o sa revin,probabil marti.
Azi si maine mai intru sa va stresez ![]()
Va pup!
30+
Erika
Bebele familiei
Chuny spune:
Gabriela, LA MULTI ANI !!!
Anka, frumoase rau sandalutzele roz, imi vine sa le mananc!
Mada, m-ai innebunit cu balansoarul tau! Eu nici nu stiam ca exista, am vazut chiar de ziua mea la magazin. La anul ii iau si eu la Vladimir.
Si pt ca suntem in tema, uitati ce mi-am oferit de ziua mea :
Un superb balansoar de gradina
care deocamdata e pus la racoare in garaj, dar de luna viitoare o sa am si gradina, asa ca abea astept sa am unde sa-mi beau cafeaua si sa-mi legan fetitza.
Ma bucur ca Mona e mai bine, trebuie sa mearga cat mai mult inainte cu sarcina si sa nu mai fie asa de speriata ... desi e greu cand ai probleme adevarate si asa de mari.
Marimar, ai vorbit foarte frumos despre perioada asta. E exact ce simt si eu si chiar ma irita persoanele care ma intreaba daca nu mi-e greu. Nu mi-e greu pt ca deocamdata nu am nici o problema : am arsuri, dar le suport. M-am ingrasat, dar nu ma deranjeaza deloc, sunt chiar mandra. Noaptea ma doare spatele si ma trezesc la 30 de minute sa merg la toaleta ... ei si ce ? Daca bebe si cu mine o sa fim sanatosi, merita osteneala si nu ma plang!
Mai viu eu pe la voi!
Sibylle saptamana 32 
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
vias spune:
'neata gagici,
sunt la servici...sper ca numai pt cateva ore...pt ca azi chiar am de facut curat...sper sa reusesc sa termin, pt ca maine dimineata sa merg sa cumpar ceva de facut papa (nu fac f mult, vreau sa-i fac sotului ceva, ca mie nu-mi trebuie cine stie ce)....
Am fost ieri sa-mi cumpar perdea...dar eram grabita tare...si nu am mai apucat...sper sa termin...Doamne Ajuta!!!
Tecky..multumesc mult de tot...
Cami 28s+, cu
Timeea Cristina
pustai
anaxena spune:
se pare ca o sa fie linishte pe forum de Pashte
Marimar si mie mi-a placut ce ai zis,dar fiecare are sarcina diferita si fiecare suporta durerea in felul ei...eu una ma vait pt ca ma doare si simt ca ma coplesheshte situatzia si doar de aceea a fost facut forumul..nu pot sa zic ca totul e roz si de fapt sa ma vait in gand,pe de alta parte fiecare corp este construit intr-un fel si iata ca al meu nu agreeaza burta mea si sincer uneori am impresia ca mi se rup ligamentele, nu zic ca nu e frumos sa fi insarcinata,dar uite ca eu intampin unele greutatzi..sunt multe gravidutze care nu au nicio problema cu greutatea pe care o suporta bazinul care nu shtiu ce e durerea de ligamente,care inca mai pot merge normal..uite ca eu nu ma incadrez aici...ideea mea era ca si eu ma bucur de burtica dar nu pot sa trec cu vederea durerile pe care le am si oricat m-ash vaita eu,bb meu creshte frumos si bine nu-i influentzez cu nimik starea lui in burtica si ma bucur pt fiecare mishcare si fiecare sughitz
m-am intins cam mult sper ca ati prins ideea
Ana-Maria
31+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 57 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!