Cafea cu aroma de femei-82
Raspunsuri - Pagina 8

iuliana_2007 spune:
Printesa mea inafara de lapte nu mananca nimic dimineata,nici in ruptul capului.Seamana cu tasu,eu in schimb dimineata am cea mai bogata masa dimineata,mananc de toate,poate sa aiba cele mai multe calorii posibile.

principe spune:
iuliana,
la copiii pana la 3ani este suficient laptele cu cereal la prima masa..insa dupa aceasta varsta meniul trebuie sa fie mai consistent.
marule
iti zic ce-i dadaeam noi unei nepoate scifosite la mancare
milk shake cu iaurt si fructe
piftelute ..ca sa nu-i dai ham
nugheti de pui ,porc,vita
clatite
"cracanelele" lui wendis..paine parjita data intai prin lapte apoi ou si pui miere la sfarsit.
checuri cu fructe.
de ce nu are voie banane??
sebastian zilnc manaca 2 banane..in laptele de dimineata si in cel de seara,amestecat cu cereal.
dupa parnz mai bea un shake din orez lapte si scortisoara...de asta nu-mi fac probleme cand nu vrea sa manace mancare,cu 2 banane isi asigura necesarul zilnic de calorii
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

iahim spune:
BUNA DIMINEATA,PUTUROASELOR!Vi s-a urat cu atat timp liber!?
Haideti,poftiti la cafea sa va dezmortiti neuronii!
Principe,imi place de tine,gandesti si mananci sanatos...Dar are dreptate siMaru,ce te faci cand este mofturos,iti vine sa o iei pe pereti!!!Ai scris mai sus,citez:"cracanelele"lui Wendy,cum se fac?
W,sunt"cracanelele"tale,poate imi spui tu cum se fac...
Cat despre Cosmin,bine ca s-au rezolvat ambele probleme intr-una singura!Mai rau era sa plece acasa si sa spuna ca tot il doare!
Dodo,toto cu calculatorul virusat?Sau colinzi cine stie pe unde?Ne este dor de tine si de Bodo!
Restul fetelor...Intregiti randurile,va rog!

ramyteo spune:
quote:
Originally posted by iahim
Ramy,cred ca nu-ti merge bine cantarul...dupa cum arata fii-ta pun pariu ca are mai mult de 14,8 kg...cumpara-ti un cantar electronic,sui-o pe el si fa-i o poza ...si trimite-o sa o vad..Pun pariu ca are cel putin 16-17 kg!Vreau sa spun ca arata foarte bine,nu stiu cum mananca,dupa fotografii pot sa spun ca nu este o mofturoasa..
Fii-miu are 3,10 ani,108 cm si 17,3 kg!Pe bune!Il cantaresc o data pe luna,dimineata ,doar in maieu,dupa ce face pipi!O adevarata obsesie!
Maru,incep sa ma linistesc...Nu vreau sa mai vorbesc de mofturile lui fii-miu...Stiu ca este o moda cerealele cu lapte la micul dejun,dar mie nu mi se pare un dejun sanatos,desi si fii-miu manaca cereale la micul dejun...
Trebuie sa-i acceptam asa cum sunt!Sunt ai nostrii...
Intradevar nu am cantarito la dr. ca de regula ne cantarea ea cam la doua luni dar nu am mai mers

Da fiiutu e inalt meiiii , Teolina mea e mai micuta, nici nu are pe cine semana inalta, eu sunt micuta

Uite las o

Si hai sa iti mai araatam ceva inca vreo trei pozici facute ieri

Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

ramyteo spune:
Mai fete si ficamea primul lucru care il face isi bea "ditamai badoaga " de lapte si dupa vreo doua, trei ore mananca.
Cu mancarea.....zama sa fie, ciorba, supa, nu conteaza de care. Felul doi, carnea ii baza frate.....daca vede carnea in farfurie lasa tot la o parte pentru ea si zau ca cateodata ma si inerveaza
pireul....il cam alege prin furculita ca nu ii prea place, dar orezul il mananca. Tocana de cartofi daca ii cu carnat, aiooo ce il savureaza. In schimb nu prea mananca dulciuri, adica ciocolati, desface una mica si nu mananca jumatate dar daca ii dai masline....poti sa zici ca nu le mai ai. Adica mananca in nestire, intr-o zi mia mancat cred ca jumatate de kg de masline, am calculat cu tacsu
Deci nu prea ii mofturoasa, dar nici nu am facut cum face nasasa, nu am facut in primul rand ca zic ca nu e bine si in al doilea rand nu ne permitem. Nasasa intreaba fetele , ciorbita mancati? Fetele clar nuuuu, cartofi mancati, fetele nuuuu, si incepe prin a le insira si cate 5-8 feluri de mancare ca sa isi aleaga fetele ce sa manace, no iam spus si eu cu riscul de a se supara pe mine , ca nu a facut bine, acum fetele ciorbe nu mananca, felul doi daca ar fi numai cartofi prajiti, carnea sa o dea mai la o parte....of
HAi ca mam lungit cu vb
Dau la toate
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

iahim spune:
Ramy,"neata!Concluzia:nu este mofturoasa!
Cred ca obiceiurile alimentare din familie isi pun amprenta si pe copil...Eu,la 40 ani()am 57.5 kg,iar mama mea,la 71 ani,are 64 de kg!Noi mancam mai mult "dietetic",minuturi ,si din lipsa de timp!Un gratar cu legume se face mult mai repede decat o mancare!

ramyteo spune:
Cred ca ai dreptate ca si eu imi aduc aminte ca mama imi povestea ca aveam 7 luni si nu aveam dinti si ca mia dat pulpa de pui in mana, fiarta, si zicea ca atat am ros cu gingiile pe ea pana am reusit sa mananc
ei se amuzau de minune
si asa eram si eu cu carnea , cu ciorbele...nu prea, tacsu e cu ciorbele
eu mai bine mananc felurile doi
Aaaaaaaa sti ce ii place la ficamea mult? Slanina binenteles ca nu ii dau asa mult da o las sa manance ca sa nu fie mofturoasa.
Da mie mi se pare ca fiutu e destul de grasut, asta se vede in pozici.Teo
Perlute

iahim spune:
Nu este slab,este in media greutatii...nu-mi fac griji de greutate decat in sensul ca acum este inapetent si in ritmul asta o sa slabeasca!Am zis ca o sa-l deparazitez,fara sa ii fac ex. coproparazitar(in care nu am incredere,nu cred ca se acorda importanta cuvenita,nu se face asa cum trebuie),acum ii dau vitamine,dar pana isi fac efectul(si de multe ori nu si-l fac!!!!),trec saptamani!
S-a trezit fii-miu!

ramyteo spune:
Iahim si eu iam dat o data la Teo "zentel" dar de atunci nu iam mai dat. Dar de ex. daca fac ciorbita de salata bag mult usturoi si la fata ii place si mananca, se zice ca usturoiul ajuta .
Hai ca va si o zi buna la toate
Teo
Perlute