Cafea cu aroma de femei-82

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

HRISTOS A INVIAT!

HAIDETI LA COCNIT OUA!

MULTUMESC FETELOR PTRU URARI ..SI VOUA VA DORESC TOT BINELE DIN LUME..(ma scuzati ca v-am lasat far petrecere ,a fost din motive de post si probleme culinare pentru paste)dar facem noi cheful.

stefanuto..cum nu ai un ousor rosu???daca ai fi langa mine as veni repede sa-ti aduc .

wendi cum a iesit pasca?

maadi,ce mai faci..nu ai mai intrat de mult la cafeleia si recupereaza

ma duc sa cetesc din urma ..ca am cetit dar pagina care apare cand raspunzi la subect

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

CRISTOS A INVIAT!
Ei,acum chiar ca ne mai putem trage sufletul.Am alergat si gatit ca nebuna si am mancat doar 1 ou si ciugulit putina friptura.
Printeso,pasca a iesit EXCELENTA!Daca ai retete dina satea o sa-ti mai cer.
Si, ca sa nu ma plictisesec,ieri Cosmin s-a plans ca-l doare apendicele.Dus la urgente,internat,azi dimineata l-a operat.Mai rau e ca nu te lasa deloc sa intri in sectie.La vreo vineri il externeaza.Bine ca n-a fost altceva mai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

HRISTOS A INVIAT!

PRINCIPE,La multi ani!Sa fii sanatoasa ,fericita implinita si iubita!

W,imi pare nespus de rau pentru baiatul tau!Bine ca nu a fost ceva mai grav!Intotdeauna,si mie tot de sarbatori mi se intampla sa am probleme de sanatate cu cel mic sau in weekend!

Sper ca este bine acum,....oricum,in 1-2 zile ar trebui sa-i dea drumul acasa...

Noi suntem in "greva foamei".Adi trece printr-o perioada de inapetenta,eu m-am sresat inutil(exemplul tau imi dovedeste ca sunt probleme mai mari pentru care ar trebui sa ma consum..)...Cert este ca sunt epuizata emotional,mesele dureaza cate o ora si nu mai am rabdare..Posibil sa fie dupa cura de antibiotic...

Am o saptamana vacanta...Va fi un chin...

Astazi am fost la ai mei la masa,dupa ce m-am sculat flamanada ca am stat la "fundul lui",el tot flamand a ramas ...dar nu-l intereseaza!Prob. este ca a inceput sa tipe in gura mare"VREAU ACASA LA MINE,NU VREAU SA MAI STAU AICI!"..Ca tiganii cu cortul,am strans tot,si ne-am intors acasa(dusese-m si caloriferul electric ca am zis ca poate doarme la maica-mea,unde este o ghetarie!)

Asa ca uita-ma acasa dupa o zi EXCELENTA!Parca seamana cu cea de anul trecut...Acelasi ...vreau acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

W. sanatate multa lui Cosmin.
Fetelor noi am fost plecati la iarba verde, la Strei, acolo lumea lu ficamea ca a stat numai in nisip distractie mare pt. ea ca nu prea are ocazii din astea, acum doarme rupta de oboseala
Va pe toate si pe pruncutii vostrii

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Fetele,multumesc pt. urari.
Iahim,vad ca te-ai molipsit de la cel mic ca si tu tipi ca vrei acasa.Cati ani are?Incearca putin sa nu mai insisti cu mancarea,ca foamea o sa-l ajunga si o sa manance tot ce-i dai.Tin minte ca umblam cu farfuria dupa primul,ajungeam ca ieseam din curte(stateam la ai mei)ca sa-i arat furnica si alte ganganii.Imi venea sa-l strang de gat!La al 2lea m-am invatat minte.

Mergi la inceput

Are 3,9 ani...Nu fug dupa el cu mancarea,dar undeva cred ca gresesc...Nu putem sa stam toti la masa in fiecare zi...Stiu ca asa este normal.dar nu este timp...Probabil am tipat prea mult la el,dar am incercat sa-i impun niste limite...dar degeaba...

Sunt prea deprimata astazi,stiu ca au fost si zile mai rele,dar uneori simt ca nu mai am energie pentru nimic...

Mergi la inceput

W,vrei sa facem"schimb de mame" macar pentru o zi?Poate avand probleme de alta natura gasesc si solutii...

Vreau la servici,nu mai vreau un concediu...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iahim

W,vrei sa facem"schimb de mame" macar pentru o zi?Poate avand probleme de alta natura gasesc si solutii...

Vreau la servici,nu mai vreau un concediu...

Mai bine pe ambulanta decat cu copchilu' acasa!E destul de marisor ca sa-l lasi ceva timp fara sa mai isisti cu mancarea.Dar nici sa nu-l lasi sa manance altceva cu care sa-si amageasca foamea.Daca o sa vada ca nu-ti pasa si nu te mai agiti pe langa el,o sa-ti ceara el mancare.La mine a tinut.Lasa deprimarea in ma-sa,ca nu merita.daca ridici tonul la el,simte ca el te domina si pe tine si toata situatia.Incearca sa fii categorica folosind un ton jos dar decis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by principe

sarbatoareeeeeeeeeeeee..va dau suc ca sampanie nu pot ca e post..azi implinesc 36 de primaveri

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

La multi ani, sa ne traiesti, sa fii fericita, iubita, sanatoasa, banoasa, bucuroasa...tot ce iti doresti tu sa se implineasca

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

O sa incerc sa ma detasez...El manca 3 mese si 2 gustari...Sarind peste mese o sa slabeasca ...asta este...dar neuronii mei sunt mai importanti...

Acum mi-a cerut sa iasa afara.I-am spus ca nu iese pentru ca nu a mancat...Imi aduce banana de la bucatarie si zice "desfa-o!".Eu zic"NU<ai avut sansa sa o mananci la 17,30.Vei manca deseara">El zice:"Si nu mai ies afara???" ....de fapt asta era prob..... ca nu iese afara...

G A T A !!!Am monopolizat cafeneaua!

Mergi la inceput