Cafea cu aroma de femei-82
Raspunsuri - Pagina 16

iuliana_2007 spune:
Buna seara gagici,
Printesa mea a inceput sa mearaga.Face 5,6 pasi dupa aceea se aseaza in fundulet.Mai sta putin se odihneste si dupa aceea se ridica iar.Este asa de fericita cand face asta,deabea am culcat-o aseara ca ea vroia sa mai mearga prin casa,asa de mult ii facea placere.Era obosita,cred ca ar fi dormit mergang.Ma bucura tare mult ca face asta.
Cu mancatul nu am ce sa ii fac.Am constatat ca ma agit degeaba pe langa ea ca tot cum vrea face.Cere singura cand ii este foame.I-am dat si vitamine si a fost in zadar.Este slabuta dar ce sa ii fac,ma mai amarasc cate-odata.

iuliana_2007 spune:
Va fac cinste cu un suc,ciocolata calda,cafea daca mai vreti sa beti la ora asta,o bere...Serviti-va

Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by iuliana_2007
Buna seara gagici,
Printesa mea a inceput sa mearaga.Face 5,6 pasi dupa aceea se aseaza in fundulet.Mai sta putin se odihneste si dupa aceea se ridica iar.Este asa de fericita cand face asta,deabea am culcat-o aseara ca ea vroia sa mai mearga prin casa,asa de mult ii facea placere.Era obosita,cred ca ar fi dormit mergang.Ma bucura tare mult ca face asta.
Cu mancatul nu am ce sa ii fac.Am constatat ca ma agit degeaba pe langa ea ca tot cum vrea face.Cere singura cand ii este foame.I-am dat si vitamine si a fost in zadar.Este slabuta dar ce sa ii fac,ma mai amarasc cate-odata.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Sigur ca o sa beau in cinstea evenimentului

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan

Dumnezeu imposibilul!

maru spune:
felicitari iuliana pentru primii pasi. Nu uita sa faci poza si sa notezi in jurnal.
aida, ce face Emma?
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Maadi spune:
Hello fetele,
Ce faceti pe vremea aceasta minunata?
Marule - Vazut casutza. Super frumoasa. Sa o stapaniti sanatosi si sa fie bine si pentru Andrei cu liceul. Deci sa inteleg ca maine o sa o udati?
Iuliana - Felicitari pentru primii pasi! Gata ai domnisoara in toata regula. De acum incepe balciul.
Noi ne pregatim sa plecam luni la munte pentru o saptamana. Si vremea se pare ca tot asa kkcioasa va fi. Dar oricum ne-am dotat cu cizmulite de cauciuc si pelerine de ploaie si ne vom descurca. Important sa stam cu nasucul cat mai mult la aer curat.

iuliana_2007 spune:
Multumesc fetele pt felicitari.
A mai facut ea pasi singura si acum o luna dar nu sa mearga asa de mult.

maru spune:
Maadi, ne ducem doar sa o vedem, avem ok-ul brokerului, daca ne place sa facem o oferta. Daca e spatioasa cum pare in poze, o luam
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

ramyteo spune:
Bona sera, bona sera , io venit cu acu seara la mine
face somnul mai linistit
Dodo la amandoi
la cuscru dai tu una la pupa pofticioasa
vedeti voi cand
Iuliana printesei si felicitari pentru primii pasi.
iahim, lene da lenese , da tu ce faci?
Aida printesei si tie
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Dodola amandoi
la cuscru dai tu una la pupa pofticioasa
vedeti voi cand
Cuscro...cuscro

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan

Dumnezeu imposibilul!