Cafea cu aroma de femei-82

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna seara,

Aida asa de mult imi pare rau de pisicuta ta.:(.
Cate-odata ma supar ca printesa mea nu prea mananca dar dupa aceea ma bucur singura tot eu in mintea ca este bine si sanatoasa.Pun capul pe perna linistita si nu am o mie de ganduri negre asa cum ai tu.
Mi-as fi dorit sa am puterea sa ii dau sanatate de la mine ca sa se faca bine mata ta.Viata este cate-odata asa de cruda si sunt multe fiinte pe pamant care nu isi merita soarta pe care o duce cu greu dar ce putem face noi care suntem atat de mici.Stam si suferim,asteptam sa vedem ce urmeaza sa se intample a doua zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Buna dimineata!!!!
MAi fete las cate o si fug ca azi nu e sarbatoare si am treaba. Dar mai revin eu.
VA pe toate si pe puii vostrii.

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Hristos a inviat!

M-ati uitat?

Am reparat Pc.Abia ieri ne-am intors la Ct.Am fost la socriisi la "mamaia Mimi"(sotia tatalui meu.A fost super abia acum am vazut cum e fara copil doua zile."Mamaia Mimi"a facut tot .
Acum sunt aici si abia astept sa citesc ce a-ti scris.

W te rog corecteaza titlul din "fe femeie"

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

ADevarat Ca A Inviat!
Dodo in sfarsit , umblasi lela, hai?
lui Bogdanel.

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Aida, spune-mi cum te putem ajuta!

parca luati un tratament din plante, se simte vreo imbunatatire? In Ungaria la dr cand va mai duceti?

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

'Neata la toate , poftiti la ca ne trebuie , astazi facem curat ca maine e sarbatoare si poi iar "hogina"Uite va las pe masa cate o si va pe toate

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata si poftiti la cafa si o gustarica .

Noi suntem ok ,odihniti si cu bateriile pline(adultii)iar Bodo este suuuuper odihinc si "calareste"la noi din plin.

Sper sa am timp sa revin,azi trebuie sa fac mancare si o scurta plimbare.

intregul .

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Nimeni nu moare virgin...viata i-o trage fiecaruia cel putin o data!

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de servici?" exista un raspuns sincer:
"Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct. El ma f... la cap si pe mine ma durea in q!"

Doi indragosti stau pe iarba intr-un parc, ea delicata si sfioasa, el nerabdator si incordat. Mereu alti si alti indragostiti vin sa se aseaze pe iarba. Incepe sa se insereze,iar vantul adie usor aducand aproape miresme de ierburi parfumate... Ea: Ce mult imi place cum canta greierii! El: Nu sunt greieri, sunt fermoare.

A lucra intr-o organizatie mare este ca si cum ai folosi prezervativul in timpul unei partide de sex. Iti da o senzatie de incredere si securitate personala in timp ce esti ....

Seara, Ion si Maria se pregatesc de culcare. Ion iese afara sa se usureze. Se intoarce peste citeva minute cu pantalonii uzi. Maria il intreaba:
- Ploua?
- Nu, bate vintul.

Scufita Rosie stia drumul de acum catre casa bunicii si a luat-o pe unde trebuie. Sora-sa, Scufita Verde, nu stia drumul si a luat-o peste tot...

De ce fetele coboara privirea cind primesc o declaratie de dragoste?
- Ca sa verifice daca e adevarat...

Diferenta intre fumatori si nefumatori
- Exista vreo diferentza intre un mort care a fumat si unul care n-a fumat?
- Exista! Mortul care n-a fumat e mai sanatos!

Noroc cu chiuveta ...
O fetita vede pe strada un catel care tocmai facea vrute si nevrute cu o catelusa si il intreaba pe tatal sau ce fac. Tatal, jenat, ii raspunde:
- Catelusa nu vrea sa se duca acasa si ciinele incearca sa o duca el acasa.
- Ahaa... e ca ieri cu mama, noroc ca se tinea bine de chiuveta, altfel postasul o ducea in mod sigur la posta...

Ingeras
- Mamico, mi-ai spus, ca ingerii au aripi si pot zbura, da?
- Desigur, scumpa mea.
- Aseara, cand tu nu erai, am auzit cum tata ii spunea dadacei 'Ingeras'. Ea cand o sa zboare?
- Maine dimineata, scumpo, maine dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Vecinii lui Bula au un nou nascut. Din nefericire acesta s-a nascut fara urechi.

Cand familia lui Bula este invitata la vecini pt. a vedea copilul, tatal lui Bula
il ia de-o parte si-i explica:
- Copilul asta este marea lor bucurie, il doresc de mult! Daca spui
ceva despre urechile lui te bat de te rup!
- Am inteles, zice Bula. Cand ajung in casa vecinilor si dau cu ochii de copil,

Bula zice entuziasmat mamei copilului:
- Vai ce copil frumos! Mama rasufla usurata.

Bula continua: -Ce manute dragalase, ce picioruse frumoase...si ce ochi frumosi!
Ce-a zis doctoru`, vede bine?
Mama:
Da, vede bine, de ce intrebi?

-Pentru ca daca va trebui sa poarte ochelari, a belit _ _ a !!

Mergi la inceput

W.
VA noi plecam de acasa ca vremea e frumoasa
O zi buna la toate

Teo
Perlute

Mergi la inceput