Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Diana eu si la Bia as fi vrut, dar atunci erau mai mult discutii...nimik concret...la banii astia si eu o sa fac recoltarea!

Bia
bebe mic 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Va tin pumnii fetelor sa veniti cu vesti bune de la eco!
Diana- depozitarea costa 100 de RON, nu EURO/an. Recoltarea se plateste DOAR daca celulele sunt viabile si necontaminate. Recoltarea se face la orice spital, pt ca tu primesti un kit de recoltare pe care i-l dai medicului la nastere.

==========
Corina 8+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Aseara ama ajuns tarziu.
Am facut eco.La inceput am fost cam speriata pt ca se vedea doar sacul, nu si embrionul.M-a asezat in mai multe pozitii, cu ceva sub fund, pe dreapta, pe stanga si intr-un final s-a vazut bebe.Sacul arata de 6 sapt+5 zile, dar embrionul e mai mic cu o saptamana.I-am auzit si inimioara, 104 batai/minut.
Am vazut cd-ul aseara cu sotul meu si nu-i venea sa creada, vedea ca se misca ceva acolo si nu stia ce e .Cand i-am spus ca e inimioara , zice:cum asa mica si se vede cum bate???
Urmatoarea vizita e pe 21 mai, cam tarziu, nu stiu daca voi avea rabdare pana atunci, va fi si ziua numelui meu, ca sunt si Elena.
La 13 sapt fac bitestul si masuram pliul nucal.
Vitamine abia dupa 20 de saptamani.
El zice ca eco morfo fetala de trim 2, cel mai bine e sa fie facuta in sapt 23, 24,25.Asta inseamna august, cand e posibil ca el sa fie in concediu.Eu am programare si la Herghelegiu pt sapt 22 +2 zile si pt siguranta o sa fac si la Pop pt sapt 23 si ceva.

Ramo 6+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Buna dimineata;..
eu am observat ca in afara de mine, mai este o persoana nascuta in zodia leului, in rest nu s-a mai trecut nimeni; Om fi noi exceptiile zodiei?

Kitacu fulgulet +7S si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ramo - ma bucur ca totul a fost ok...si bine ca ati putut auzi si inimioara! - si eu de abia astept..cand ti-a zis ca ai DPN-ul?

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 6+
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Am gasit si articolele despre celulele stem, despre care va spuneam ca le postasera fetele la odiseea de Cta. Sa aruncati un ochi, discutia este foarte interesanta! Ah, si desigur ar trebui sa punem si linkurile astea pe lista....

http://en.wikipedia.org/wiki/Cord_blood_bank

http://en.wikipedia.org/wiki/Cord_blood

MariaK, mii de multumiri pt faptul ca ai ramas alaturi de noi si ne ajuti cu lista!
Doamne ajuta sa ti se-mplineasca si tie visul cat de curand!

12+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Neata burtici, poftiti la cafea sau ceai!
Hera ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la eco.
Otilia, daca eco de pe 30 e gratuita si cea de pe 27 se plateste alege-o pe aia de pe 30, parerea mea. In rest lumea spune ca eco nu face rau la bebe si daca vrei sa stii cat mai repede ce face BB, fa cat mai multe. Eu am facut una pana acum si peste o sapt jumatate mai fac una (din motive financiare am facut asa putine) dar se va regla situatia si atunci voi mege din 2 in 2 saptamani ca sa fiu eu sigura. Pt cea din Romania, poate reusesti sa-ti faci programare din timp ca doctorii buni sunt ocupati pana peste cap.
Alexutza_26 ma bucur ca ai gasit un doctor bun. Eu am 27 de ani dar iau utrogestan pt ca ma durea burta destul de tare la 4 saptamani si mi-a scris iminenta de avort dar mi-a dat numai 2 pe zi. Si de atunci ma simt fff bine. Daca nu ti-a dat si nu te doare burta ca la CM, nu ai nevoie. Stai linistita.
Leeloo lasa babele cu prostiile lor! Instinctul tau ce zice? E baietel sau fetita?
Windwild dupa ultimul CM ai 9 saptamani, deci sarcina reala e cam de 6-7 saptamani, in functie de cum ai ovulat. Vei sti cel mai bine la eco care va specifica cate saptamani de sarcina sunt. Cat despre raceala ta, ceai cu lamaie, oscilococcinum, ceai hapciu de la plafar ca e bun la raceala si te vei face bine imediat. Pt nas infundat vezi ca gasesti la farmacie apa de mare care e naturala si nu face rau la BB. Sa auzim ca te faci bine

Diana din cate inteleg eu iti vor da si banii pt drepturi de autor cat timp mai ai contract la ei, adica pana termini concediul de sarcina si lehuzie. Abia dupa aia se suspenda contractul tau de munca pt 2 ani. Atata timp cat le duci concedii medicale la plata, trebuie sa iti dea si ceilalti bani. Cel putin asa inteleg eu din raspunsul pe care ti l-au dat.

La capitolul legume si fructe spalate, si eu consum o gramada de apa ca sa fiu sigura ca sunt spalate bine. Am mai scapat fructe nespalate cand eram in copac la bunica si mancam cirese direct de acolo, dar fructele si legumele cumparate le spal cu apa multa. Vasele, spalate cu detergent apoi clatite bine cu apa. Cum pot strainii astia sa ingereje atatea substante chimice?

Mihaela 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

DPN-ul dupa sac 12.12, iar dupa UM 14.12, dar cu siguranta se va mai schimba pana la sfarsit, mai ales ca embrionul e mai mic cu o saptamana.

Ramo 6+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Ramo, ma bucur pt vestile bune.

Bafta multa fetelor care merg la eco azi.

Mihaela 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
eu parca am inebunit ziua nu am nimic dar cun trece de ora 16 cum inebuneste greata si seara am intanire cu prietenul wc mai este careva printre voi careia ii este greata seara imi este teama sa nu am ceva...deja ma dispera si mai am pana merg la echo pe 7 mai..offf
sanatate

Mergi la inceput