Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 6
windwild spune:
salutare fetelor.
eu tot racita si pe deasupra si cu starea de rau....
de ce mi se intampla toate mie? ![]()
zau ca m-am saturat. nu pot lua nimic, mi se infunda si nasul acum, gatul ma doare de imi vine sa mor. Acum ca sa mai imi dea putin stres ma doare si burtica si s-a umflat ca un balon...
of of ....
ma bucur ca sunteti bine si ma bucur ca mai scrieti ca de nu as innebuni.
am o intrebare ... daca UM e 22.02.2008.... eu cate sapt am? 
alexutza_26 spune:
Windwild - imi pare rau sa aud ca tot asa esti, off, mama ei de raceala..Oscilococcinum ai luat? si dupa calculele mele esti cam in 8 sapt..daca ai ovulatie tarzie...poti fi doar in 7 sapt echografic vorbind!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 6+
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Otiliav spune:
Anes, pentru ca avea pliurile de la picioruse inegale si cumva un genunchi putin mai sus decat celalalt. Poate pentru ca a fost inghesuita in burtica ea fiind un copil mare la 3.8 kg, uneori se da vina si pe cezariana, de fapt se spune ca tine de abilitatea doctorului de a trage de picioruse in mod egal cand il scoate din burtica. I-am pus o vreme doi pampersi si la 6 luni i-am facut radiografie si a iesit bine.
Alexuta, ma bucur cai gasit o doctorita care sa-ti explice si sa te incurajeze. Utrogestan nu ai nevoie daca totul este ok.
Leeloo5799, foarte faina poza cu bebe. Sa va traiasca!
Windwild, eu zic ca ai 9 saptamani acum. Suc de citrice poti sa bei?
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
BB2
Maria_K spune:
leeloo
tare draguta printisoara ta! creste intr-o sapt cati alti in 2

si eu sunt scorpiutza si de cand am citit ca este anul in care se ramane
, mai ales prin iunie-iulie cand revin si eu in joc, ranjesc intr-una. 
mav
ti-am mai zis cu listuta: da un buzz daca nu observ si se rezolva. macar atat sa fac si eu pt voi.
tin pumnii pt maine la eco. si lui maryb. 
mare pt toata lumea.
Maria
Pozele noastre
BraveGirl spune:
MariaK- iti multumim! Esti o scumpa ca te ocupi de listuta noastra! Iti tin pumnii ca la vara sa vii cu vesti bune.
==========
Corina
8+
My baby
Albumul meu
alra spune:
am gasit subiectul de care vorbeam azi - cel cu ro vs occident.
nu luati de bun si nu generalizati tot ce e scris pe prima pagina, am incercat doar sa prind extreme si exagerari. mi s-au parut insa foarte interesante raspunsurile fetelor din diferite tari.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116664&whichpage=1
Vacanta cu Laura in Romania
mav spune:
Neatza!
Nu am timp acum sa intru pe userul comun, va rog pe voi sa puneti urmatoarele info pe prima pagina:
CELULE STEM IN RO:
1.CORD BLOOD CENTER RO
Splaiul Independentei Nr. 1/4
400376 Cluj-Napoca, Cluj
Tel: 0264 / 375 010
Fax: 0264 / 587 271
Mobil: 0729 / 146 522
e-mail: romania@cordcenter.com
www.CordBloodCenter.com/ro
2. BIOGENIS
http://www.biogenis.ro/?pag=drw&art=1
3.SPITALUL DE URGENTA PENTRU COPII"L. TURCANU"
CLINICA III PEDIATRIE CENTRUL DE TRANSPLANT MEDULAR
TEL: 295977; 203303 int. 266/ totul cu 0256 prefix
e-mail: cordblood_tm@yahoo.com
www.krio.ro
O zi frumoasa tuturor!
12+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
loren@ spune:
Neata..azi am varsat de dim, dar acum sunt ok..
Pe vremea asta de cacao cica ar trebui sa ma duc la eco...nu stiu daca o sa o fac..vedem!
Mav o sa il intreb si pe T daca si la Elias se recolteaza celule stem..as vrea si eu sa fac procedura, daca se poate si nu e supercostisitoare!
Bia
bebe mic
11+
diana21 spune:
Neata, Burtici!
Eu azi mi-am luat liber si ma pregatesc sa merg la doctor. Bebemic ar trebui sa aiba in jur de 4 cm si la mine. Am niste emotii, of...
Lorena, recoltarea de celule stem costa in jur de 1.000 de euro, dar se poate plati in rate, din cate stiu eu. Apoi vei mai plati o taxa anuala, cam 100 de euro pt. depozitare. Parerea mea e ca merita toti banutii. Doamne fereste de ceva, leucemie sau mai stiu eu ce boli urate, celulele astea devin nepretioase. Cine e in situatia aia ajunge sa vanda TOT ce are fara regrete, se duce pana in China cu copilasul pt. astefel de celule, asa ca eu, pt. o mie si ceva de euro, nu o sa stau pe ganduri. E o sansa pe care nu trebuie sa o ratam, mai tarziu am putea regreta amarnic. Nu vreau sa supar pe nimeni, e doar o parere, nu trebuie sa o luati in seama daca nu va intereseza subiectul. Eu, una, nu mi-as ierta-o niciodata daca as constata intr-o zi ca nu am facut tot ce tine de mine sa-i fie bine copilului.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 10+
Dialoguri strumfesti