Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 4
Otiliav spune:
In primul rand ma bucur ca au fost numai vesti bune. Am venit cam ofticata de la gradinita, au scos-o afara cu pantofiorii de piele alba cu care am dus-o, s-au facut varza in nisip si printre copaci. Daca a fost frumos de ce sa-i mai dea cizmele
. Nu va pot explica in cuvinte in ce hal de murdarie am luat-o, avea nisip in nas, dinti, obrajii cu muci si nisip peste muci. Si acum este in dus si mereu ma intreb ce fel de educatie au ei de gand sa le ofere daca ii lasa sa faca ce vor ei afara.
Ca vad ca vorbiti de diversitatea culturala.
Mi-e mare pofta de varza acra, muraturi si niste paine proaspata.
Paine proaspata nu se gaseste si tare as papa. Pe aici sunt mari fani paine, mananca la greu cu/fara seminte, cu sirop. Ana de cand merge la gradinita a inceput si ea cu painea pentru ca nu era invatata, fiind la regim de la 8 luni
. Si semipreparatele se vand bine de tot, greu gasesti carne proaspata.
Sa vedeti copii cum stau pe jos in magazin si mananca, mai scapa pe jos nici o problema se ia de jos si se baga in gura.
Din cate am inteles in scoli nu au voie profesorii sa-i pedepseasca sau sa tipe la ei.
Pana la 6 ani stau la gradinita dar nu au niciodata vreun test, nu invata poezii. Ii invata literele dar nu-i testeaza sa vada cine le stie, de scris nu invata nimic la gradinita. Ana are activitati intelectuale de doua ori pe saptamana. In rest stau cat mai mult afara, nu conteaza ca ploua, au costume impermeabile si stau in ploaie si toata ziua. Lunea au plimbare pe undeva dimineata, dupa care stat afara. Copii de regula nu dorm la pranz, dorm pe la 6-7 si uite asa le este usor parintilor, ii iau de la gradinita, papa si nani. Eu i-am rugat sa o lase sa doarma ca sa mai petrec si eu seara ceva timp cu ea.
Pentru gradinita parintii scot 300 de euro din buzunar iar statul mai pune 300 de euro.
De sistemul medical atat pot sa spun, daca e tare grav au grija de tine. Daca e febra 41 2 saptamani nu-i nimic trebuie sa lupte organismul.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
BB2
diana21 spune:
Ma bucur din inima pt fetele care au venit azi cu vesti bune si le tin pumnii celor care merg maine la eco, in frunte cu mine! Maine la ora doua am si eu progr. la dr. cea noua, la care am de gand sa merg in paralel cu asta la care am mai fost. O sa am zece sapt. si patru zile, poate aflu si eu macar cat e pliul nucal.Eco morfologica eu am pe 7 mai, deci nu mai e mult nici pana cand voi afla ce e, bebelus sau bebelusa
!
Oti, foarte frumos ai povestit, o sa ma uit si la poze in seara asta ca sunt foarte curioasa cum e fetita ta.
Nu mai stiu cine zicea ca daca mananci dulce e fetita si daca mananci acru e baiat. Eu nu am mancat DELOC prajituri sau ciocolata cu fetita, nu-mi placeau, in schimb bagam lamaie la greu, inclusiv pe sandviciuri imi puneam si uite ca a iesti fetita. Nu mai cred in "teoriile" astea. Cu ea nu am avut nici greturi si toate babele ziceau ca fac baiat.
Mamiseli, am intrebat la noi la Resurse Umane cum sta treaba cu salariul meu si mi s-a zis ca o sa iau si banii de pe drepturile de autor pana in momentul nasterii. Dupa aia, numai ce e pe cartea de munca. Foarte dragut, ce sa zic...
Toriceli, stiu ca tu erai revoltata pe tema asta, pai stii, ai si tu dreptate, dar are si Corina. In domeniul in care lucrez eu se castiga si 3-4 mii de euro pe luna (hihi, din pacate, nu si eu), iti dai seama ca toti banii astia nu se vor pune niciodata numai pe cartea de munca. Multi colegi ai mei si-au facut firme ca sa poata incasa banii astia. Asa ca are dreptate si Corina. Dar ai si tu...Ilegal nu e, dar nici corect nu poate fi, mai ales in cazul meu, care castig normal, asa ca nu ar fi fost o pb. sa am toti banii pe cartea de munca. Oricum, chiar si asa, tot am de gand sa stau acasa doi ani, cum am stat si cu fetita!
Mai vin, ma duc sa citesc din urma.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 10+
Dialoguri strumfesti
Otiliav spune:
Am si eu nevoie de un sfat. Am facut o programare la privat pe 27 mai si acum am primit si la stat programare pe 30 mai. Am crezut ca este doar un control dar am sunat azi si mi s-a spus ca este si ecografie. Pe 30 mai implinesc 13 saptamani si eu am cerut DT.
Saptamanile 19, 20, 21 voi fi in tara si ma gandeam sa fac o ecografie in tara si cand ma intorc sa fac aici morfologiga de trimestrul II (ma programasera pe 7 iulie dar suntem in vacanta deci va fi la sfarsit de iulie sau inceputul lui august).
Nu stiu ce sa fac cu ecografia de pe 27, sa o aman sau sa o anulez?
Si daca o aman, are vreun rost o ecografie intre 13 si 19 saptamani avand in vedere ca va fi intre alte 2 ecografii?
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
BB2
ginye55 spune:
Buna burtici! Abia acum m-a mai lasat putin starea de rau si am reusit sa intru si eu. 
Oana_Oana26 la multi ani si tot ce-ti doresti!

Mary81 bun venit la odisee si o sarcina usoara!
VonHelen Narcisa felicitari pentru rezultate!

Otiliav ai o fetita superba!
Vreau si eu!
Ramo tinem pumnii la echo. te asteptam cu vesti bune!

Hera la fel de rau ma simt si eu. Speram sa scap de greturi ca sarcina avanseaza, dar e din ce in ce mai rau!
Felicitari pentru echo!

Maryb iti tin pumnii pentru maine!

Nu e prea devreme ca sa afli culoarea caruciorului?
BraveGirl Creatza felicitari pentru semnatura! Acum se fac 40 de sapt!![]()
Leeloo ce frumos ai povestit!
Ma bucur ca totul e in regula!
Ne-am gandit si noi la nume de fetita ca asta ne dorim: Diana Mihaela. Daca e baiat, nush cum o sa-l cheme ca parca nu-mi place niciun nume.
Abia astept si eu ziua de marti cand ma duc sa fac echo si dublutestul. Sper ca placenta s-a mai miscat si ea si s-a dus la locul ei.
Pupici pe burtici!

ginye
11+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9
Otiliav spune:
La sarcina cu Ana am avut DPN 9 decembrie si atunci este Sf. Ana, asa am hotarat primul nume, mai ales ca-mi doream sa-i dau numele bunicei care m-a crescut dar trebuia sa-mi conving sotul, iar el a optat pentru Maria.
Ne-a fost destul de greu sa hotaram al doilea nume pentru ca numele de familie este belgian si vroiam ceva care sa sune ok si in romana si in alta tara europeana.
Si pentru ca s-a nascut aproape de craciun si pe sot il cheama Cristian, mama soacra si-a bagat codita sa o cheme si Cristina. Si acum sunt suparata pe tema aceasta, mi se pare exagerat sa aibe 3 nume, s-or potrivi intre ele Ana Maria Cristina dar tocmai asta incercam sa evitam, sa fim noi mai cu mot.
Eu imi doresc si acum un nume de sfant, poate pentru ca eu nu am avut. Daca va uitati la lunile www.credo.ro/calendar-ortodox-noiembrie.php" target="_blank">Noiembrie si www.credo.ro/calendar-ortodox-decembrie.php" target="_blank">Decembrie sigur in jurul DPN-ului veti gasi un nume care sa va placa.
Dar cred ca la variante de nume ma voi gandi mai tarziu, poate dupa ce stim sexul ca sa nu ne batem capul aiurea
, si-asa variantele s-au imputinat daca am pus trei nume primului. A fost bine ca am ales un nume european ca uite pe unde am ajuns dar mi se pare aiurea sa fie numele de familie roamnesc get-beget si prenumele Italian, Grec mai ales in cazul baietilor ca la fete nu se stie niciodata
(eu fiind nascuta pe 30 decembrie si nasul Vasile, am mare noroc ca nu ma cheama Vasilica caz in care nici ca mai luam numele sotului, ar fi fost de mare haz combinatia Vasilica Vermeulen
).
BB2
alexutza_26 spune:
Seara buna
Am venit de la control, la o super dr de la maternitatea din Campina - mi-a spus ca e greu de crezut o asemenea eroare medicala(a dr Fusu
), ca nici vorba sa fac avort, ca este super ok sa pastrez sarcina - mi-a dat sa fac analizele linistita, sa iau Elevit dar ce m-a frapat e ca nu mi-a dat Utrogestan - oare o fi ok? - ea a motivat ca fiind tanara pana in 30 de ani, neexistand semne de iminenta de avort...nu am de ce sa iau...a zis ca discutam clar dupa echo de pe 6 mai..uuuff, parca mi s-a luat o piatra de pe inima - a fost amabila, mi-a dat tel de mobil spunand ca orice simptom mai alarmant sa stie si ea
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 6+
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
anes spune:
leeloo, hera vestile sunt super! Maine merg si eu la eco si am niste emotii! Abia seara m-a programat pe la 19,30 
oti ai o bombonica de fetita! De ce a spus dr. ca are displazie de sold? Pana la urma s-a constatat asta?
mav, BB eal tau te asteapta la intalnire! 
11+
leeloo5979 spune:
Azi nu m-am simtit prea grozav, mi-a fost cam rau, cu stomacul. Ai fi zis ca am mancat pana la loc comanda, si nu e asa. Am senzatia ca bebele e leit tac-su...nu ii plac fructele neam (de abia le mai suport, cu chiu cu vai reusesc sa mananc si eu o portocala, un mar), ii plac mancarurile sarate...nu vrea dulciuri (soata nu se-nebuneste dupa ele, eu de cand am ramas gravida nu stiu daca am mancat 3 dulciuri) ei...si tineti-va bine, adora red bull - stiiiiiiiu, nu imi sariti in cap, nu am voie, dar beau si eu 4-5 gurite...ca asa am o chemare spre (pana sa fiu gravida eu nu beam asa ceva) si soata rade si zice sa il mixez si cu un pic de Johny...sa vada daca e baiat zdravan intr-adevar. Fetele, nu mai suport babismele rudelor si cobelile dupa semne, scurt si clar, la cate saptamani se poate sti cu siguranta sexul la minune???
Leeloo
11 + 
http://community.webshots.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei
anes spune:
toriceli tu esti cea mai mare dintre noi si la tine sexul se va vedea foarte clar si va fi muuult mai sigur. Eu fac morfo pe 2.05.2008 dar voi avea doar 13 sapt. atunci, insa poate voi sti culoarea de carucior. Abia astept! 
Eu in continuare nu am pofta de mancare
. Vreau si eu sa pot mancaaa!!!
11+