Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

dadada, spala vasele in chiuveta cu dop si spuma si le sterg apoi direct!
era odata aici pe forum un subiect "cu ce spalam vasele copiilor" - tipuri de detergenti, chestii, hihi cate griji ne facem noi romanii si astia nici nu isi pun problema. si nu numai ca supravietuiesc da sunt si mai sanatosi ca noi!

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Cind ai timp sa ne povestesti si gradili !

quote:
Originally posted by alra

ba, si io am intrebat da nu am obtinut raspunsuri sa ma convinga ci numa "nu vad nici un motiv pentru care as spala fructele"
astia de aici zic de noi ca suntem prea cocolositi si ca de aia ne imbolnavim noi des (si au dreptate, suntem mai des bolnavi ca ei)
alta daca o sa va povestesc cate grade au in dormitoare si cum sunt crescuti puii de belgieni.
de noi rad insa si romanii si belgienii ca suntem undeva la mijloc si "exagerati" si pentru unii si pentru altii

acuma daca ne gandim bine ca pe aici numa d'alea crescutele prin sere se gasesc (daca iti cade rosia pe parchet ti-l indoaie) la ce sa le mai speli fratzicule? ca nu au de a face nici cu animale nici cu tarana.

acu mai scapai si io cate o "nespalata" ca daca ma duc la magazin si iau capsuni de ex, na, mananc ca balesc langa ele si ii dau si fi-mii ca altfel urla. nu prea poti sa ii explici unui copil de 2 ani cum e cu virusii si nespalatu cand ea urla una si buna "capunaaaa!!!!"

Toriceli 13+

Mergi la inceput

E clar daca si tu si alra spuneti ca aia sunt ceva mai sanatosi subiectul devine mai interesant !
Cind aveti timp poate ne povestiti pe larg despre obiceiuri culinare si non-culinare ale strangerilor vis a vis de bebei si nu numai ! Cine stie , poate invatam din mers cite ceva.

quote:
Originally posted by cata_myky

da nici nemtii nus mai cu mot.sa vezi dupa ce spala astia vasele ca le lasa asa cu spume pe ele de iti vine sa mori nu alta.iar cit despre temp din casa nu mai spun astia sunt cu economia frate.da stiti ce.eu sunt rominca si nu ma abtin de la nimic.si acum stau cu caloriferele date drumu k mor de frig nu alta noaptea.al meu zice ca nus normala da ce ii pasa mie eu sunt tot timpul racita.
cit despre traditiile de la noi in timpul si dupa sarcina s-a uitat crucis la mine vecina cind i-am zis de treaba cu molifta si cu botezil la noi.dak am inteles eu bine astia isi boteaza copii mai tirziu decit noi.dar cum am mai zis sunt si voi ramine o nationalista fie si de ma mut in congo sau vietnam(mult mai sigur)

12+
pui mik

Toriceli 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

mai din ce am observat eu la ei femeile sunt cam puturoase cind vine vorba de curatenie dar la sopping si coafor sunt primele.nici macar de educatia copiilor nu prea se ocupa asa ca noi,sa ii invete respectul de sine si de parinti.vecina mea are 2 fete de 1,6 ani si 3 ani si vreau sa va spun ca cea mare tipa la maicasa si da in ea ckind nu ii convine cite ceva.pai io lu al meu ii rup gura daca face asa ceva.nu sunt adepta bataii la copii dar nici sa-i lasi sa faca ce vor ei cu tine nu e bine.cind m-am luat cu al meu aveam o masina de spalat vase micuta si am renuntat la ea ca parca nu erau vasele spalate.las ca nu m-a omoara daca le spal de mina.acum ca vine bb voi lua una mare k de timpul nu o sa imi mai permita nici sa merg la baie dar asta e.
vecina si prietenii mei zic cas obsedata de curatenie dar nu suport mizeria mai ales in baie sau bucatarie.

12+
pui mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

quote:
Originally posted by Alexa.1983

Leelooom-ai emotionaaaaaatttttt

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

Toata lumea de pe acest forum sper sa traiasca si sa se bucure de toate senzatiile minunate pe care le-am trait eu ieri!

LAURA 10+

Leeloo
11 +

http://community.webshots.com/user/leeloo5979
http://good-times.webshots.com/photo/2947428500103252327xoutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

da, sunt diferente mari. in linii mari e mult mai putina "cocolosire" insa se axeaza foarte mult pe reguli de securitate (ex scaun de masina OBLIGATORIU, prevenire SIDS)
"mai sanatos" adica imun devii insa prin imbolnaviri succesive. aici copiii mici sunt mai tot timpul bolnavi - dar boli usoare, iarna mai ales insa isi intaresc sistemul imunitar si pe la 5-6 ani nu se mai lipeste nimic de ei si merg pe bicicleta in ploaie.

o mare diferenta e ca nu totul se invarte in jurul copilului, cumva copilul e integrat in familie care isi pastreaza o parte mare din obiceiuri - concedii, restaurante, shopping.

am sa mai scriu despre asta. si pe mine ma pasioneaza subiectul caci noi suntem undeva la mijloc. odata am deschis si un topic pe tema asta la "parintii intreaba", se chema "Educatia copiilor, metoda RO vs metoda Occident". a fost interesant ca au scris mamici din diverse tari.

acuma am zburat ca am de dus una bucata copil cret la doctor, papa!

Mergi la inceput

ce obiceiuri culinare ca mie mi se pare ca mincarea lor are toata acelasi gust si tot ce gatesc e la repezeala si semi-preparate.
la ei nu se maninca piine decit la micul dejun,ce-i drept si eu am renuntat la ea dar cind ajung la mama acasa ma infig in pine de zici cas nemincata.
pai hai sa va amuz putin. am fost la cineva in vizita ,colegi de servici si ma asteptam si eu la o tratatie ceva dar surpriza.cum nu mai beau cafea decit dimineata ma intreaba tipa daca vreau ceai.io da ce sa zic.cind vine cu doua cani ,apa fiarta si un plic de ceai.pune apa si vad ca incepe sa bage pliculetul de ceai gind in cana mea cind in a iei.sa mor de ris nu alta dar m-am abtinut.economie sau nu stiu.
cind am musafiri eu nu stiu ce sa mai pun pe masa .
am facut mici asa cum se fac la noi ,binenteles cu condimente trimise de mama saraca,de au mincat astia pina au crapat.sau ma suna si ma intreaba ce am mai gatit azi ca le e pofta de mincare romineasca sau ceva gatit de mine.
ce sa mai zic ca la mine in fiecare weekend am casa plina.intr-o zi o sa fug de acasa

12+
pui mik

Mergi la inceput

Fetelor m-au incantat povestirile despre strangeri !

O sa incerc sa merg si pe la cap. Parintii intreba dar acum trebuie sa plec !

Ma asteapta un drum lung pina la Craiova si deja picotesc de somn si cred si de oboseala.

Va pup si va spun o seara placuta si o noapte buna !

Toriceli 13+

Mergi la inceput

si eu va las acum ca plec acasa in austria,si fac cam 1si jumatate daca prin autobanda libera.o sa caut ceva retete traditionale si vi le scriu si voua dac vreti sa le incercati.va poop si va doresc o seara buna

12+
pui mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

si eu va las gagici ca plec la cumparaturi de Paste cu sotul meu. Vineri plecam din Bucuresti, asa ca nu las pe maine cumparaturile.

va pupacesc si ne "auzim" maine cu vesti super bune.....nu-i asa mav ?

maryb 12+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput