Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 22
toriceli spune:
Muulltt , mult noroc iti doresc ! Paste linistit si te intorci cu vesti bune!
quote:
Originally posted by carmendu
PASTE FERICIT! SI ZILE CU SOARE SI VOIE BUNA!
probabil ca o sa va scriu peste 2 saptamani.
noi plecam pe 4 mai in germania sa facem embrioreductia.
cum ma intorc, va dau vesti.
sper sa fie bune.
carmen10+
Toriceli
13+
elenuta23 spune:
oferiti-ne hrana pt iepuras sau intrati si voi in jok www.iepurila.ro/user/puscas-elena-claudia/cont-nou" target="_blank">aici
Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos
BraveGirl spune:
Am venit cu vesti bune!!!
Bebe e bine, are 19,2mm , ii bate inimioara si e frumoasa ca mamica ei
.
==========
Corina
8+
My baby
Albumul meu
maryb spune:
creatza, bravegirl, felicitari pentru rezultatele bune de la eco. Bravo, ma bucur pentru voi ca v-ati vazut puiutii si ca sunt bine.
toriceli, iti dai seama ca voi face pauze dese si cand o sa ajung o sa ajung....
carmendu, bafta in germania cu embrioreductia.
gata fetelor, eu pana marti nu mai intru, asa ca va doresc inca o data Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi si sa ne auzim cu bine.
maryb
13+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mav spune:
Corina, BRAVOOOO!!!!! Felicitari!!!!!!! O poza, ceva, ai pt noi?
Haideti ca deschid eu imediat noul subiect. Toriceli, Corina,....etc , vreti sa va dau PM cu parola? Ca eu nu stiu cand mai intru... si daca veti mai avea nevoie sa deschideti subiect sau sa editati listuta...
Sunt incantata ca sefa s-a indurat de mine si gata, inchei si eu ziua si saptamana (da,da, ma lasa in pace si maine!!!)! Si a zis ca sapt. "impartim" ce mi-a ramas mie de lucru neterminat!
13+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
maryb spune:
bravo mav, ai vazut ca Bunul Dumnezeu te-a ajutat ??? ma bucur ca maine nu mai mergi la servici.....
gataaaaaa.........am plecat acasa sa mai pregatesc repede ce mai am si sa o luam din loc...
pupici
maryb
13+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
nov-dec2008 spune:
Sunt mav.
Da, Mary, Bunul Dzeu si GANDIREA POZITIVA (nu m-am plans si nu am comentat mai mult decat v-am zis voua dimineata!)...
Drum bun si din partea mea si sa petreceti frumos!
Voi face si eu drum de 500km sapt viitoare, sper sa nu fie prea greu...
Albinutelor, iaca noul stup:
CAPITOLUL 21