Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 21
creatza spune:
dragele mele burtici,
vin si eu cu vesti bune de la eco de aseara ![]()
bebe este mai mare cu 3 zile, e sanatos si voinic - are 4.75 cm si se vedeau manute, picioruse, tot. doctorul nu ne-a putut spune ce e inca, dar mai avem un pic de rabdare.
gata, am intrat repede sa va dau vestile bune si fug 

creatza
11+
cata_myky spune:
ANES ce ai?binenteles ca ve-i naste un bb mare si frumos si sanatos.
stiti ce cred eu ,ca daca tot gindesc asa negativ ceva se va intimpla.asa ca fruntea sus si nu va mai ginditi la prostii.binenteles ca toate o sa aducem pe lume bb-ii sanatosi.si o sa deschidem alt pagina si vom povesti toate mamicile de la odiseea nov-dec despre puii nostrii
12+
pui mik
ginye55 spune:
Creatzafelicitari!

ginye
11+
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
Bebe sapt9
loren@ spune:
Creatza felicitari...las ca mai ai putin si afli sexul lui bb..Anes eu la Bia am zis ca nu cumpar nimik pina nu trec de 7 luni...apoi, dupa ce am trecut de 3 luni jumate am inceput cumparaturile..acum nu cumpar inca ca am de la ea o gramada..vedem dupa ce aflu sexul si spre lunile mare, ca am pat, carut, cosmetice, medicamente, etc de la mindra...
Bia
bebe mic
12+
Ramo2007 spune:
Mav, felicitari pentru baietelul tau, sa fiti sanatosi amandoi!
Anes, Creatza, ma bucur ca ati vazut buburuzele si ca e totul bine.
Corina, te asteptam cu vesti de la eco!
Pupici la toate fetele 

Ramo
6+
Puiutul meu scump
toriceli spune:
Paste fericit Loren !
Creatza , bravo ! Sa o tineti tot asa !
Anes eu cred in minuni ! Si sper sa fie cazul nostru , al tau , al meu al tuturor !
Si pe mine ma maninca palmele sa cumpar , ramin uneori cu privirea lunga spre anumite produse dar simt asa o stringere undeva ori prin stomac , ori prin suflet - pe unde o fi localizat, de fiecare data cind ma apropii prea tare de rafturi. Sper ca de pe la 7 luni sa nu mai am aceasta senzatie. Vom vedea . Oricum o imbunatatire a starii de spirit se obseva pe masura ce sarcina creste ! Si ma bucur de fiecare clipa.
Toriceli
13+
carmendu spune:
PASTE FERICIT! SI ZILE CU SOARE SI VOIE BUNA!
probabil ca o sa va scriu peste 2 saptamani.
noi plecam pe 4 mai in germania sa facem embrioreductia.
cum ma intorc, va dau vesti.
sper sa fie bune.
carmen
10+
toriceli spune:
Pai e bine Elilov cum te-au primit. Pe mine mai averau putin si ma carbonizau din privire majoritatea dintre ei. Asa ca esti norocoasa !
Fetelor nu se ocupa nimeni de o pagina noua ?
quote:
Originally posted by elilov3
buna toriceli e cum sa fie multe imbratisari, multe pupaturi si primul lucru "Ia sa iti vedem burtica" hehe m-am bucurat..in rest a fost ok directorul a fost bland cu mine, copii deja plecasera in vacanta. in concluzie bine.
sanatate maxima11+
Toriceli
13+