fara vaccin=mama denaturata?
Raspunsuri - Pagina 5
Sheannamp spune:
quote:
Originally posted by MissParkerquote:
(ca sa nu mai spun ca autoarea inca nu a clarificat despre care vaccin este vorba.... deci toata discutia este superflua.)
Ba da, Roxana, ea clarificase inca din prima postare:quote:
Ma gasesc intr-o mare dilema..in curand Alex ar trebui sa faca vaccinul de 2 ani jumate, cel impotriva Rujeola-Oreion-Rubeola..dar eu nu vreau sa i-l fac.
Si discutia nu mi se pare superflua, inca mai sunt oameni care nu s-au decis pentru nici una din extreme.
Sheannamp, am inteles: studiile "obiective si neimplicate emotional" sunt probabil doar acelea sponsorizate de Merck si Aventis Pharma, restul sunt doar zvonuri...Felicia
31+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Tu macar ai habar cum se fac studiile clinice in ziua de azi?
Nu de alta dar chiar pare ca stii despre ce vorbesti....
Siminaf spune:
Eu stiu de studii clinice (am facut in Ro, aici nu vreau sa povestesc pe forum ce fac nici moarta) si tocmai ca stiind cum se fac si ce rezultate... rezulta, nu as avea tupeul sa nu-mi vaccinez copiii. Ceva retineri am privind vaccinul antivaricelos, dar daca aflu mai multe pe viu, o sa postez si aici.
In alta ordine de idei, ce memorie au bebelusii de la citeva luni la 1-2 ani, ca sa se rupa de parintii aia abjecti care-i ciuruiesc cu injectii?!?
Astea-s foaaarte trase de par! Ca sa nu zic altfel... Mai oameni buni, sintem in secolul XXI, stiinta a evoluat atit, noi ce facem, involuam? Ma rog, nu toti; si nici nu vreau sa atac pe nimeni. Gata, ma opresc aici.
MissParker spune:
-- Pentru vorbitorii de germana --
Pe zvonacul asta il stiti? Din pacate cartea pare sa nu fi fost tradusa in engleza...
www.amazon.de/Impfen-Das-Gesch%C3%A4ft-mit-Angst/dp/3426870312/ref=pd_bbs_sr_2?ie=UTF8&s=books&qid=1209054341&sr=1-2" target="_blank">Gerhard Buchwald - Impfen, das Geschäft mit der Angst (Vaccination, a business based on fear)
Abia astept sa citesc si cartea asta.
Felicia
- David
MissParker spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
In alta ordine de idei, ce memorie au bebelusii de la citeva luni la 1-2 ani, ca sa se rupa de parintii aia abjecti care-i ciuruiesc cu injectii?!?Astea-s foaaarte trase de par! Ca sa nu zic altfel... Mai oameni buni, sintem in secolul XXI, stiinta a evoluat atit, noi ce facem, involuam? Ma rog, nu toti; si nici nu vreau sa atac pe nimeni. Gata, ma opresc aici.
Chiar daca tie asta ti se pare trasa de par, afla ca memoria corpului nostru - spre deosebire de memoria constienta - stocheaza TOTUL inca din burta mamei, asta ti-o poate confirma orice psiholog competent. Ca cei mai multi oameni nu mai au apoi acces la acele amintiri, asta e altceva. Dar asta nu inseamna ca ele nu exista.
Poate nu-ti va veni sa crezi, dar sotul meu (inginer, pragmatic, un om foarte evoluat) a avut la terapie doua regresii diferite in care si-a retrait 1) propria nastere (cu detalii pe care nu avea de unde sa le cunoasca!!) si 2) momentele in care mama lui incercase sa-l avorteze (confirmarea despre incercarea de avort i-a venit abia ulterior de la o ruda, el nu stiuse inainte nimic despre asa ceva!!).
Cat despre faptul ca nu vrei sa ataci pe nimeni, nu-ti prea reuseste... Fii mai deschisa si la alte perspective, intotdeauna putem invata ceva nou din experienta altora.
Felicia
- David
MissParker spune:
Sheannamp, poate m-am exprimat gresit: grija mea cea mai mare nu este ca studiile clinice in ziua de azi nu se fac corect sau obiectiv, ci ca de multe ori rezultatele sunt falsificate din cauza presiunii sponsorului. Si se stie ca cele mai multe asemenea studii sunt sponsorizate tocmai de concernele farmaceutice.
Intelegi dilema mea? E un cerc vicios enorm si nu am pur si simplu de ce sa ma agat ca sa am o certitudine, macar una. 
Felicia
- David
loryi1974 spune:
quote:
Eu stiu de studii clinice (am facut in Ro, aici nu vreau sa povestesc pe forum ce fac nici moarta) si tocmai ca stiind cum se fac si ce rezultate... rezulta, nu as avea tupeul sa nu-mi vaccinez copiii. Ceva retineri am privind vaccinul antivaricelos, dar daca aflu mai multe pe viu, o sa postez si aici.
In alta ordine de idei, ce memorie au bebelusii de la citeva luni la 1-2 ani, ca sa se rupa de parintii aia abjecti care-i ciuruiesc cu injectii?!?Astea-s foaaarte trase de par! Ca sa nu zic altfel... Mai oameni buni, sintem in secolul XXI, stiinta a evoluat atit, noi ce facem, involuam? Ma rog, nu toti; si nici nu vreau sa atac pe nimeni. Gata, ma opresc aici.
Poate unii vor sa se intoarca la vremea cand speranta de viata era de 35 de ani.Dar pentru asta nici nu-i nevoie sa te intorci in timp,poti sa dai o raita prin Africa profunda nevaccinat desigur
L-am gasit si pe Gerhard Buchwald,cap de afis,printre altele,ia ghiciti pe www.yogaesoteric.ro
Sheannamp spune:
Studiile clinice sunt mai verificate si mai stricte decat procesele din judecatorii.
Exista un cod de legi foarte strict care le guverneaza si cateva organizatii nationale si internationale (printre care si FDA) care verifica extrem de riguros fiecre studiu (practic orice studiu clinic semnificativ este auditat macar odata).
Mai precis, concernul de medicamente angajeaza o firma specializata in organizarea de studii si mai mult de atat o verifica extrem de serios sa nu care cumva sa se abata de la codul de legi de care spuneam mai sus (GCP respectiv Good Clinical Practice).
Pe deasupra lor vin Comisiile de Etica nationale si internationale.
Actual, nici o afirmatie medicala nu se mai poate face decat daca se bazeaza pe studierea unui numar mare de pacienti, controlat si standardizat, prin aceste studii clinice pe care le tot pomenesc si eu si OMS.
Aici e vorba de statistica si probabilitati matematic calculate si nu de zvonuri si insinuari fara probe reale ci doar sprijinite de acuzatii de conspiratii mondiale.
Siminaf spune:
Miss Parker, tocmai pentru ca am invatat, iti spun ce ne-a spus o reputata profesoara de psiho: multi terapisti induc chiar ei pacientului multe din lururile pe care ar vrea sa le stie, sa le afle. Deci poate nu este nimic adevarat. Trist. Oricum, aici vor sa ia masuri mai drastice impotriva folosirii in procese sau in investigatii oficiale a rezultatelor din astfel de terapii. In sensul ca nu vor mai fi primite ca probe, pentru ca cele mai multe nu sint reale.
Laura25 spune:
Sheannamp te rog mult sa-mi spui daca tu stii despre acest vaccin ca ar avea efecte secundare foarte urate daca este administrat dupa 3 ani. Adica daca e ok sa-l fac la gemeni dupa 3 ani, sau mai bine nu il fac? Noi nu am apucat sa-l facem din cauza de boli (raceli minore, e drept, dar nu am vrut sa riscam complicatii urate). Daca dupa ce trece varicela Biancai (e in faza de vindecare, ii cad cojitele de pe bubitze) nu mai apare ceva, vreau sa le fac. Dar daca nu apucam, il mai pot face dupa 3 ani? O sa intreb si pediatra lor, desigur, dar as mai vrea si alta parere. Multumesc mult!
Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
roz6 spune:
quote:
Am editat mesajul meu pentru ca era penibil de filozofic, o forma subtila de spune ca ne nastem inegali dpdv intelectual, spiritual. Acum, dupa ce am citit mai multe pe forum, cred ca e mai complexa treaba, iar eu vreau sa ma retrag din discutie...