fara vaccin=mama denaturata?
Raspunsuri - Pagina 4
roxanaz spune:
ma scuzati, am un sentiment de deja' vu.
este al 4-lea sau al 5-lea subiect pe tema aceasta.
in datile anterioare am tot argumentat aceleasi lucruri, s-au demontat sau infirmat teorii panicarde si complotiste.
acelasi articol pus de Miss Parker l-am mai vazut si in celelalte subiecte.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93619&whichpage=1
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=64708
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115235
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=117707
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1240
(ca sa nu mai spun ca autoarea inca nu a clarificat despre care vaccin este vorba.... deci toata discutia este superflua.)
Roxana
MissParker spune:
Scuze, Roxana, nu am stiut.
Atunci daca e ordin se respecta: imi las si eu teoriile demontate de teoria voastra (care evident e mai cu mot) si ma duc sa citesc celelalte subiecte, eventual poate gasesc alti panicarzi complotisti cu care sa pot discuta pe PM in timp ce voi puteti apoi sa le bagati la toti in continuare spaima in oase fara participanti care sa deranjeze consensul. E bine asa?
Ciao 
Felicia
31+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
alexpa spune:
sunt de acord in privinta pericolului vaccinarii in masa fara a cerceta eventualele contraindicatii, fara a se interesa de particularitatile fiecarui copil. la noi inca se face vaccinarea cu virus poliomielitic viu atenuat in schema nationala de vaccinari obligatorii, vaccinare ce in conditiile unei imunodeficiente prezinta riscul de a face boala poliomielita,. Eu am facut pentaximul (cu virus inactivat) ce nu prezinta riscul de a face boala. Intamplator am descoperit ca baietelul meu are neutropenie, deci o deficienta in apararea imuna de prima linie. Nu vreau sa ma gandesc ce ar fi insemnat sa-l vaccinez cu virus viu
loryi1974 spune:
Toate ca toate,dar iarasi Robert S.Mendelsohn?O simpla cautare pe net va va arata ca acest doctor ,celebru mai ales prin aparitiile televizate si care,conform unei depozitii proprii,nu prea a practicat medicina la modul concret,nu agrea metodele medicii moderne.Considera ca un copil trebuie vazut de doctor dupa ce temperatura sare de 40.5 grade.De altfel,el a murit la 61 de ani fara sa mearga la spital.
Acelasi domn s-a pus operatiei de by-pass,imunizarilor si examinarilor cu inalta tehnologie pentru depistarea cancerului de san(adica stati acasa pana veti intra in metastaze,apoi tot acasa sau mai degraba in pamant).
Tot o cautare pe net va va arata ca in fiecare an 1.4 milioane copii sub 5 ani mor din cauza bolilor precum:polio,tuse convulsiva,tetanos.Marele lor ghinion:se afla in zone in care doar voluntarii se duc sa efectueze campanii de vaccinare(sursa"OrganizatiAMondiala a Sanatatii").
Cel mai mult,in afara de nenea acesta,mi-a placut teoria cu bebelusul ciuruit de injectii care isi pierde incredere in parinti si se izoleaza intr-o lume proprie.
Dau o cautare pe net si hop apare Germania,aia invocata aici cu medicii care nu mai vor sa vaccineze etc.Si acolo,ce sa vezi :la DTP ,HEP,HIB,MCV,POL ,Germania raporteaza niste rate de acoperire enorme :toate peste 90%.Eu cred ca mint si trebuie sa-i reclamam pe undeva.Asta in cazul in care nu ne enervam pe Organizatia Mondiala a Sanatatii,desigur parte din conspiratia asta care ne sufoca.Da noi rezistam desigur prin toate mijloacele.
Pai asta cu Mendelsohn este un articol celebru ,macar nu am vazut www.yogaesoteric.![]()
alexpa spune:
iar medicii de familie nu stau sa informeze parintii asupra riscului recunoscut oficial al acestui vaccin, despre posibilitatea cumpararii unui vaccin fara acest risc, unii nici macar nu consulta copilul inainte de vaccin
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Scuze, Roxana, nu am stiut.
Atunci daca e ordin se respecta: imi las si eu teoriile demontate de teoria voastra (care evident e mai cu mot) si ma duc sa citesc celelalte subiecte, eventual poate gasesc alti panicarzi complotisti cu care sa pot discuta pe PM in timp ce voi puteti apoi sa le bagati la toti in continuare spaima in oase fara participanti care sa deranjeze consensul. E bine asa?
Ciao
nu este cazul de atata ironie. am spus doar ce simt vazand subiectul. sunt sigura ca multi alti useri simt la fel, nu a fost nici un repros la adresa ta. este normal sa nu stii ca s-a mai postat articolul avand in vedere ca nu ai scris prea des in aceasta sectiune.
Roxana
MissParker spune:
alexpa, te pot linisti, nici in Germania situatia nu e mai roz. In sistemul medical din Germania se pare ca nici nu exista interesul unei consilieri serioase de catre medici despre riscurile si efectele secundare ale vaccinurilor, deoarece se obtine mult mai usor un onorariu mai mare pentru infigerea seringii. E mai simplu, mai comod, mai profitabil, mai putina bataie de cap. Dupa experientele negative cu un nenorocit de ginecolog arogant si incompetent in primele 5 luni de sarcina, am inceput sa realizez ca multi doctori de aici sunt fie marionetele, fie victimele caselor de asigurari. Si se "apara" si ei cum pot. Pe spinarea pacientilor.
N-a spus nimeni ca in Germania medicii nu mai vor sa vaccineze (pe altii). Insa medicii fac parte din acea grupa a populatiei cu cele mai putine vaccinuri la activ (repet sursa: Kinnersley 1990, Llewellyn 1994 - citati intr-o carte actualizata in 2008). Oare de ce?
Eu am retinut un lucru care ma impiedica sa accept orbeste parerea medicilor sau a farmacistilor: nu exista nici un fel de dovezi stiintifice ca vaccinurile au eradicat boli sau ca vaccinurile previn 100% vreo boala (nici in copilarie, nici la maturitate). Si atunci, pentru ce? Chestia cu drobul de sare?
Si apoi, cine decide la ce perioade se fac rapelurile? Nimeni nu stie pe ce baza se fac recomandarile respective. De ce de exemplu in Austria se face rapel la FSME odata la 3 ani, insa in Elvetia (cu aceeasi substanta a aceluiasi producator) doar odata la 10 ani?
Tot o loterie este, atat pentru cei pro-vaccin cat si pentru cei anti-vaccin.
Numai ca pe mine ma deranjeaza spiritul de turma, manipularea prin frica si sa mi se bage ceva cu forta pe gat de catre autointitulatele autoritati absolute in materie (cand in realitate nici un medic nu e infailibil, nici macar Dr. House
). Ma mai informez.
Felicia
31+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
alexpa spune:
in cazul meu chiar sunt foarte indicate vaccinurile, riscul de a-l lasa sa se imunizeze de la natura e prea mare. Daca si eu stateam in dubii daca sa-i fac prevenarul (anti pneumococic), acum nici nu se pune problema sa nu-l fac. Unele vaccinuri nu dau protectie 100% (e specificat si pe prospectul lor, dar oricum ma multumesc si cu 90 si ceva la suta) dar riscul de o boala invaziva cu pneumococ trebuie sa-l iau in calcul, deci vaccinarea are un beneficiu considerabil. Unele vaccinuri eu le consider foarte utile, ca cel anti Haemophilus influenzae, care e implicat in majoritatea patologiei la copii mici, si te scuteste de multe posibile boli (otite, pneumonii, meningite) sau asta anti-pnumococic, am citit ca ar fi si cel anti-meningococic.
Sheannamp spune:
quote:
Originally posted by loryi1974
Toate ca toate,dar iarasi Robert S.Mendelsohn?O simpla cautare pe net va va arata ca acest doctor ,celebru mai ales prin aparitiile televizate si care,conform unei depozitii proprii,nu prea a practicat medicina la modul concret,nu agrea metodele medicii moderne.Considera ca un copil trebuie vazut de doctor dupa ce temperatura sare de 40.5 grade.De altfel,el a murit la 61 de ani fara sa mearga la spital.
Acelasi domn s-a pus operatiei de by-pass,imunizarilor si examinarilor cu inalta tehnologie pentru depistarea cancerului de san(adica stati acasa pana veti intra in metastaze,apoi tot acasa sau mai degraba in pamant).
Tot o cautare pe net va va arata ca in fiecare an 1.4 milioane copii sub 5 ani mor din cauza bolilor precum:polio,tuse convulsiva,tetanos.Marele lor ghinion:se afla in zone in care doar voluntarii se duc sa efectueze campanii de vaccinare(sursa"OrganizatiAMondiala a Sanatatii").
Cel mai mult,in afara de nenea acesta,mi-a placut teoria cu bebelusul ciuruit de injectii care isi pierde incredere in parinti si se izoleaza intr-o lume proprie.
Dau o cautare pe net si hop apare Germania,aia invocata aici cu medicii care nu mai vor sa vaccineze etc.Si acolo,ce sa vezi :la DTP ,HEP,HIB,MCV,POL ,Germania raporteaza niste rate de acoperire enorme :toate peste 90%.Eu cred ca mint si trebuie sa-i reclamam pe undeva.Asta in cazul in care nu ne enervam pe Organizatia Mondiala a Sanatatii,desigur parte din conspiratia asta care ne sufoca.Da noi rezistam desigur prin toate mijloacele.
Pai asta cu Mendelsohn este un articol celebru ,macar nu am vazut www.yogaesoteric.
Lory, eu personal iti multumesc pentru informatiile despre medicul respectiv.
Dar, vezi tu, faptul ca acest medic este mai mult decat nonconformist (ca sa ma expimr elegant) nu intereseaza pe nimeni. Toata lumea a citit articolul respectiv, pe care unii sau altii au avut "binevointa" de a-l posta peste tot (ca sa ramana cat mai multa lume cu ideile respective) si nimeni numai sta sa verifice daca informatiile pseudostiintifice de acolo au un fundament real (adica daca ele sunt confirmate de studii obiective si neimplicate emotional).
Eu asta numesc zvon iar pe cei care se ocupa sa le raspandeasca, zvoneri a caror credibilitate se poate compara foarte bine cu cea a Vraciului de mai sus.
MissParker spune:
quote:
(ca sa nu mai spun ca autoarea inca nu a clarificat despre care vaccin este vorba.... deci toata discutia este superflua.)
Ba da, Roxana, ea clarificase inca din prima postare:
quote:
Ma gasesc intr-o mare dilema..in curand Alex ar trebui sa faca vaccinul de 2 ani jumate, cel impotriva Rujeola-Oreion-Rubeola..dar eu nu vreau sa i-l fac.
Si discutia nu mi se pare superflua, inca mai sunt oameni care nu s-au decis pentru nici una din extreme.
Sheannamp, am inteles: studiile "obiective si neimplicate emotional" sunt probabil doar acelea sponsorizate de Merck si Aventis Pharma, restul sunt doar zvonuri...