Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 8
Aralia spune:
quote:
Originally posted by totulii
va multumesc frumos de urari. noroc cu voi ca mi-ati urat,ca se pare ca restul prietenilor m-au uitat.
fetelor eu ma simt sleita de puteri, sunt obosita psihic foarte tare. nu pot afirma ca puiul meu este dificil dar nici simplu nu-mi este cu el toata ziua singura.
acum adun de prin casa si a doua zi este la fel si in plus toate le fac sub stres: strang repede ca sa nu se puna pe plans ca se plictiseste, ma duc repede la wc ca se pune iar pe plans, imi fac repede un sendvis ca iar se maraie(si am un doooooooor de mancare gatita de nu mai pot), cand ma pun sa ma mulg iar se pune pe marait de imi vine sa urlu . el are si momente cand sta singur, dar de fiecare data cand vreau sa fac ceva parca ma simte si nu ma lasa.
abia astept sa ma duc la parinti de pasti, ca nu mai pooooooottt, imi vine sa stau asa ca o leguma si sa nu fac nimic, sa nu vad nimic, sa nu aud nimic, numai sa stau.
ma si mustra constiinta ca nu ma multumesc ca am copilul sanatos si cat de cat este cumintel si ca mananca bine si ca doarme noaptea singur in patut dar eu nu stiu ce am ca ma simt sleita si fara chef si rabdare.
acum am o mare problema care imi strica noapte si dorm tot STRESATA se intoarce pe burta si numai asa doarme. eu ma duc din ora in ora si il intorc si nici nu ies bine pe usa ca el se intoarce la loc.oare este ok, nu poate sa pateasca nimic?
de mic a preferat sa doarma asa si era singura pozitie care il linistea dar eram cu ochii in patru cand il lasam pe burta, nu intorceam nici capul de la el
ce ma fac mai fetelor??????
mama de serban pavel(28.11.2007)
poze
povestea noastra
E normal sa doarma pe burta acum! Cand sunt bebei mititei, pana la 2 luni e mai periculos, acum poti sa-l lasi linistita. Si Alexia mea se intoarce pe burta, dar n-o intorc cu fata in sus, ca doarme bine asa.
In legatura cu maraitul lui Serbanel, ai incercat sa-l iei dupa tine in camerele unde faci treaba? Eu pun bebelina in scoica, o leg in hamuri si ma plimb cu ea in bucatarie, balcon, camere...
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
lixa spune:
Cristina, am vazut pozele lui Raducu, o scumpete de baiat
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze botez
popbianca spune:
oana8188, dac vrei sa comanzi de stokke, suna la miniblu de la cluj, e nr. de tel pe net
eu mi-am comandat umbreluta si plasa de insecte... umbreluta(fiindca e pe stoc)o sa o primesc dupa 5 mai (pana atunci sunt plecata) iar plasa de insecte dureaza cam 1 luna
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
mihuta spune:
Eee, Cristina, stim ca aveti asa o aplecare catre fete cu par lung (vorba vine lung). Ne-a spus noua Eva ceva....
Totulii, nu te simti vinovata pentru ca te simti obosita, e natural, se acumuleaza oboseala si grija si mai ai nevoie si de supape. Bine ca vine Pastele si poti sa respiri un pic. Eu cand o sa incep diversificarea, am sa o pun in scaunel sau in leagan in bucatarie, ca sa pot sa-mi fac treaba. Uneori asa fac (adica atunci cand fac cate ceva), in rest mai fac seara cand vine sotul acasa sau o mai chem pe mama in cate o zi sa stea 2 ore cat fac piata si papica.
Alina, era o chestie foarte complexa , tipam impreuna de dimineata si ne pupam cu foc. Si Sophia a depasit faza cu tipatul, acum e la "mamamamamamam" si alte cele. Asta atunci cand vrea ceva (ce n-are). Cand ii e totul pe plac e mai pe limba ei. Cred ca Maria a descoperit notiunea de "cauza-efect" si o studiaza cu voi...
mami de Sophia
lixa spune:
Nu mai gasesc mesajul sa-ti dau reply... Cristina, intrebai de preturi - avionul a fost 200 euro (din care 24 pentru bebe), iar hotelul 264, cu mic dejun. Vreti si voi sa plecati pe undeva?
Poze botez
cristi07 spune:
am mai pus si eu poze noi la sfarsitul albumului...am inceput sa il pun in fundulet si se pare ca ii cam place si e f curios de ceea ce este in jur
Cristina si Radu 3.12.2007 Poze Radu
cristi07 spune:
Mihuta, m-ai prins....am fost azi prin magazine sa ii cumpar lui raducu una-alta de Pasti ca a fost cuminte...si am vazut lucrusoare de fetizte frumooooaaaaaseeee...
Vasari spune:
Totulii, imi pare rau pentru zilele tale. Si eu sunt la fel. daca te consoleaza cu ceva nici noptile nu mai sunt ce-au fost. Maria doarme foarte superficial, se trezeste plangand, vrea sa pape macar odata pe noapte, in rest doar sa "guste" putin cat sa adoarma. Asa ca de cateva nopti a poposit in patul nostru, doar de cand adoarme la 9-10 pana la prima strigare sta la ea. Cred ca e agitata, a invatat multe lucruri in ultimul timp...
Bianca, Maria se opreste din plans. Doar exerseaza. Nici nu am timp sa ma intorc bine spre ea. Oricum, ea nu prea plange, sau poate nu o las eu...
Lixa, va invidiez pentru vacanta frumoasa. Abia astept sa vad poze.
Aralia, si eu o car pe Maria dupa mine pe unde fac treaba (asta cand e mai suparata), dar nu vrea sa stea prea mult nici in scoica. Reprize de cate 15, max 30 min. Maine cred ca stau sa ma odihnesc langa ea, nu mai incerc sa fac nimic, oricum nu reusesc. :))
E mai frumos sa ne distram, nu? :)
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by lixa
Cristina, am vazut pozele lui Raducu, o scumpete de baiat
Poze botez
le astept cu mare interes si pe ale voastre
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by lixa
Nu mai gasesc mesajul sa-ti dau reply... Cristina, intrebai de preturi - avionul a fost 200 euro (din care 24 pentru bebe), iar hotelul 264, cu mic dejun. Vreti si voi sa plecati pe undeva?
Poze botez
super pret....le-ati rezervat cu f mult timp inainte???
acum doar fac o cercetare de piata...inca nu avem nimic planificat...eu tot sper...