Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 11
Victo spune:
azi incercam para ..nu avea la farmacia de langa mine de la hipp..am luat de la nestle..sper sa functioneze..acu stau cu ochii pe el..:):)si cu nasu'...
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
sanduta spune:
ellispoti folosi cuptorul doar pt dezghetat nu si pentru incalzit. Eu folosesc cuptorul si asa mancarea e facuta de mine si stiu ca e sanatoasa. O incalzesc tot cu cuptorul si eu consider ca e la fel ca si cu aragazul. Si tv emite radiatii asa ca la cate aparate am in casa cred ca cuptorul nu e chiar asa de rau.
Cu apa calda iti i-a mai mult, cam 1 ora sau jumatate de ora daca schimb apa mereu sau lasi sa curga apa calda in continuu.
Bafta
Mancarea congelata nu se tine mai mult de 2 - 3 zile pentru copilasi. Dupa 1 an poti sa o tii mai mult dar acum nu este reconandat.
bb_yasmi eu nu cred ca doarme mult, fiecare copil doarme cat ii e lui necesar sa creasca mare insa pentru programul lui nu e prea bine. Eu il trezesc pe Cezar cel tarziu la 8, mai mult nu-l las. Ne facem toaleta de dimineata, papam lapticul si apoi daca vad ca ii e somn il pun inapoi in patut sa mai doarma. Programul la copilas e foarte important, eu asa stiu, am citit pe undeva si mai multa lumea mi-a spus dar poate nu este chiar asa. Eu totusi cred ca e sanatos pt el dar si pentru mine. Adica pt el ii v-a forma un mod de dezvoltare iar pt mine o programare a timpului disponibil.
Dar iarasi spun, poate gresesc.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
http://bocskaisanda.shutterfly.com/action/
bb_yasmi spune:
sanda de acord cu tine in leg cu microundele. si eu il fol si pt incalzit sai pt dezghetat. de fapt eu numai dezghet ci pun direct pe incalzit. in leg cu programul unui bb dc ar fi dupa mine s-ar culca la 1 si s-ar trezi la 11-12.... asta ar fi programul "perfect"....
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
lixa spune:
Am reusit sa pun pozele de la Viena - linkul este la semnatura.
Dar incepeti intai cu un mic joc de Ghiceste personajele
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze Viena
Aralia spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Aralia, si eu o car pe Maria dupa mine pe unde fac treaba (asta cand e mai suparata), dar nu vrea sa stea prea mult nici in scoica. Reprize de cate 15, max 30 min. Maine cred ca stau sa ma odihnesc langa ea, nu mai incerc sa fac nimic, oricum nu reusesc. :))
E mai frumos sa ne distram, nu? :)
S-ar putea sa ne fi inspirat cu chestia asta de la tine, sau de la cine a zis pe forum prima oara...mi s-a parut o chestie atat de desteapta!!
Alexia sta mai mult, cand nu se mai uita la mine facand treaba, se uita dupa Bijou si rade in hohote la ea...
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
bb_yasmi spune:
aaaa am uitaty de ieri folosim canita cu cioc!!
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
adra_bell spune:
Multumim din suflet cui ne-a pus iepurasul pe prima pagina.
Aralia, multam si tie, nu citisem ce a zis Adina despre diversificare, dar erau salvate pentru mai tarziu.
Cristina vazut baiat care se da cu rostogolitoru'. Ia uite aici:http://good-times.webshots.com/photo/2168243430101682984wuZVTO. Eu i-am prins parul fetei cu niste clame intr-o zi, dar sincer imi este frica sa nu si le traga din par si sa le inghita cand nu sunt atenta
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
roxx spune:
ellis, multumesc de reprimire!
si multumim si pt aprecieri
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze
Aralia spune:
Va prezentam in premiera mondiala cea mai precoce pianista din lume, puteti viziona filmuletul aici!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
roxx spune:
andra_bell, sunt topita dupa eva
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/sets/72157604221093172/" target="_blank">poze