Fetele din Austria (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Putin timp liber-adica pot scrie

Ma intreba Dana cum a fost in Romania-stresant per ansamblu.Noi mergem de maxim 2 ori pe an acasa, acum am decis ca o singura data e suficient si nu mai mult de o saptamana.Totul este mai scump ca aici,am avut un soc cand am vazut cati bani cheltui .Si tot faceam comparatie si stiti cum e:cand te duci iti ia ceva sa raportezi Euro la Ron, cand te obisnuiesti pleci.Pentru ca am fost cu masina am gasit multi oameni draguti in drum care m-au ajutat cu una alta(de ex la dus Phillip a vrut la 3 dimineata sandwich cald asa ca la Deva am cerut si am primit), dar culmea mai mult barbatii decat femeile-care parca cine stie ce aveau.MI-a fost dor de acasa-locuri, m-a dezamagit Brasovul-nu il mai vazusem de 3 ani si mi s-a parut trist si pustiu, Bucurestiul exagerat...in rest ce sa mai zic?Si ce m-a socat cel mai tare nesimtirea cu care se conduce pe sosele.Am avut o experienta cu un domn ce mi-a taiat calea, era sa intru in el dar multumesc lui Doamne Doamne ca au fost copiii in scaune legati si am actionat la timp.Mi-am primit semne destepte si o injuratura de nu mi-a venit a crede atunci cand l-am intrebat daca stie ca a pus in pericol viata unor copii prin actiunea lui necugetata.Inconstienti si teribilisti asta gasesti numai ca un rau facut uneori nu poate fi indreptat

Oricum nimic nu se compara cu branza de acasa, savarinele de la cofetarie, ciresele dulci si bune si multe alte lucruri care amintesc de acasa

De luni a inceput si Rebecca gradinita, luni a fost bine, ieri si azi a urlat putin dar s-a calmat n-a tinut-o mult.O sa fie bine, ea e mai alintata si poate asa se explica atitudinea ei.Dar sunt incantati de noua gradinita.Stie cineva cumva de cand trebuie sa ne interesam de scoala?Violeta ne spui tu ca ai trecut prin experienta asta.

Violeta sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara si sanatosi sa fiti si tu si bebe

Fug la baita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna fetele!

Am avut astazi termin la ginecolog,am cerut eco si am vazut ce avem! Eram tare curioasa! O sa primim un baietel!

Gabriela,din cate am inteles,incepand cu acest an copiii trebuiesc inscrisi cu 2 ani inainte. Ma gandesc ca o sa primesti si de la gradi cateva informatii,dar pana atunci arunca un ochi aici http://www.help.gv.at/Content.Node/11/Seite.110003.html si vezi si tu ce si cum!

Va pup si va urez o zi buna!

Violeta,Alessandra,Maira,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

GINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Buna fetele, felicitari Violetapentru baietel.
Babee aceleasi sentimente le-am avut si noi anul trecut cand am venit acasa in concediu, abia asteptam sa ajungem inapoi in Praga, parca toate erau pe dos in Ro.
Ma puteti ajuta cu o gradinita in Danube City, pe langa IAEA??
Sotul meu nu are deloc timp sa caute, are examene peste examene, adepus cerere la gradinta companiei pt Mihaita dar inca nu a primit raspuns, si cica dureaza mult pana la raspuns.
Multumesc anticipat si sa va distrati de ziua tatalui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Buna fetelor,

Nu stiu ce s-a intamplat de a disparut tot ce am scris ieri!!

Violeta-Felicitari,pt baietel,anul asta se pare ca e anul baieteilor,cu exceptia Annikei!
Multumim si tie sa-ti traiasca copilasi si sa creasca mari si cuminti!
Gabriela-noi din cauza drumurilor nu am vrut sa mergem cu bb asa mic in Romania sa facem botezul!Rebecca s-a obisnuit la gradinita?
Incerc sa pun niste poze cu minunea mea ,sper sa reusesc!

Gina si Thomas

http://community.webshots.com/photo/2530768080103597836LcXgyU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna dimineata fetele,

Noi suntem tot "in doi",suntem bine!Azi nu putem merge in Prater pt ca e meci si o sa fie cred e o nebunie,plus ca o sa fie foarte multa politie si nu am chef ca sa se joace copiii "supravegheati"!Incerc sa ajungem unde zicea Flavia dar sa vad cum reusim.

Gina,sa va traiasca micul crestin si voua va urez toate cele bune si "casa de pitra"!
Dumnezeu sa va binecuvnteze!

Silar multumesc!Ceva gradinite gasesti aici http://www.wien.gv.at/bildung/kindergarten/standorte/bezirk22.html

va pup si va urez o zi frumoasa!

Violeta 37+,Alessandra,Maira,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Violeta, felicitari! sa ai un baietel cuminte si sanatos!
Iti scrisesem un PM.
Ref. la masina de spalat, s-a rezolvat, merci oricum!

Gina, ati avut botezul/nunta? Cum a fost?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

azi implinim o luna, asa ca sarbatorim

http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/FotoSessionAnnika1Luna

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeluc spune:

Buna seara!
V-am mai cerut ajutorul cu timp in urma si de fiecare data mi-ati sarit in ajutor.
Am hotarat sa ne mutam in Viena. Cautand cat mai multe informatii am citit in amanunt aventura cautarii apart., gradi, mutatarii lui Danat(te-am urmarit Dana!!!)Am vazut si ajutorul pe care voi, forumistele austriece, i l-ati dat. Sper sa mai aveti rabdarea sa ma ajutati cu sfaturi si pe mine.
Nu cautam loc de munca. Vrem sa ne inchiriem un apartament intr-o zona buna si apoi cu actul de chirie + dovada venituri( cum ar trebui sa arate, extras banca, carduri? ) + asig sanatate ( unde le facem? ) sa aplicam pt 3 luni si apoi 5 ani drept de rezidenta.
Luni sosim la Viena si am trimis email la mai multe agentii imobiliare pt oferte.
Ne-am gandit la bez.1 sau 13 sau 7. Ce parere aveti de aceste zone? Cum sunt gradinitele private din aceste zone?
Multe sanatate la toata lume, Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, Florin si cu mine am avut un virus, eu mi-am petrecut 2 zile pe toaleta, pina si apa o vomitam, a fost cumplit. Ma mir ca Bianca nu s-a molipsit.
Adriana, felicitari pentru prima luna, sa creasca mare, cuminte, frumoasa si papacioasa!
Violeta, si voua felicitari pentru baietel, acum vor fi pereche! Nu ati mai ajuns dumineca, m-am tot uitat dupa voi.... A fost frumos, multi romani, organizarea ok, au avut o curte mare unde au alergat copiii.
Gina, sa-ti traiasca minunea, e frumos ca un ingeras!
Babee, ai terminat cu aranjatul? S-a obisnuit Rebecca la gradi?
Bebeluc, zonele mentionate de tine sint foarte bune, dar si scumpe.... cel putin bez. 1. Ca dovada de venituri e suficient un extras de cont. Asigurare de sanatate va puteti face www.wgkk.at/esvapps/page/page.jsp?p_pageid=221&p_menuid=56633&p_id=4" target="_blank">aici.

Va pup, noapte buna!

Mergi la inceput