Acusi mamici de mai-iunie 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 5
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by babyname
FETELE...O RUGAMINTE..ASA CA TEMA DE GANDIRE..PE ULTIMA SUTA DE METRII MA GANDESC SI NU STIU CE SA ALEG, SFATUITI-MA:
ce ati alege ca nume pt fetita voastra: ALEXIA NICOLE sau RIANA ANDREEA???
vedeti ce face omul cand nu are ocupatie???pls help
iulia 35s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 4 SAPTAMANI
Sincer eu as alege Nicole Riana pt ca si Alexia si Andreea deja e super comun!
Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 7 saptamani!!!
elenuca spune:
Flavia, bine ca ati scapat de nebunii cu raliul, cred ca a fost si un zgomot infernal in toate zilele astea...
Ylari- felicitari pentru analize, cand o sa fie ziua cea mare?
Socrate, mai e nitel si bebe o sa faca cunostinta cu lumea de afara si scoatem fetele la inclazire
Magnetism, Gabitzam, subscriu si eu la lautari, eu zic sa tocmim cativa pentru toate fetele de pe forum…
Denisa, imi pare rau sa aud asta ,dar esti sigura de ecografist, poate nu ar strica sa mai mergi la unul. Doamne Ajuta sa fie bine !
Simonacip, mami tu cat dop ai ca tot ne spui ca pierzi dop-ul de ceva timp si ne intrebam firesc, oare cat dop poti sa mai ai…
Lilirusu, tinem pumnii pentru o nastere usoara ,o refacere rapida si un bebe sanatos
Babyname – mie imi plac amandoua numele, mie greu sa aleg intre ele. Te inteleg perfect
Magnetism, la mult ani, sa ai o zi superba !
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua onomastica astazi !
Mai bag un somnic si revin mai tarziu.
p.s. escalopul a iesit demential, tati a bisat cu inca o portie
Elenuca 33 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 7 Saptamani !!!
YLARI spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004quote:
Originally posted by babyname
FETELE...O RUGAMINTE..ASA CA TEMA DE GANDIRE..PE ULTIMA SUTA DE METRII MA GANDESC SI NU STIU CE SA ALEG, SFATUITI-MA:
ce ati alege ca nume pt fetita voastra: ALEXIA NICOLE sau RIANA ANDREEA???
vedeti ce face omul cand nu are ocupatie???pls help
iulia 35s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 4 SAPTAMANI
Eu votez pentru Alexia Nicole!!!
Am uitat si de Getutza - LA MULTI ANI si tie! (pun si eu asta cu happy birthday ca nu exista icon de zi de nume...)...
Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Si de la mine un vot ptr Alexia Nicole :)
Pupiiici!!!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
cleo78 spune:
niatsa fetelor.
In primul rand sa pup toate aniversatele, ca e o zi de sarbatoare mare azi: Magnetism + Getutza81. Apropo, pe getutsa o cheama sigur ceva de la georgeta? sa ii dau macar un sms?
In al 2lea rand, pup dulce si pe fetele cu probleme la munca. Nu e cazul sa va stresati, ca acum e bb pe primul plan. Nu e frumos ce zic, dar recomand sa puneti palma in c*r si sa ii lasati balta, sa de descurce. Prioritatile sunt altele acum.
Hai ca scot majoretele pt toate fetele. NUmai pt cele care vor, da? In ordinea de pe prima pajina .
Simonacip , e bine ca mi-am gasit dopul. Era la tine! Ei, asta e, acolo sa fie. Da'... acu la cine sa caut nishte contractii?? Unele eficiente, normal.
cenia, cum se mai simte David?
lilirusu pup pup, chiar adca doar ne citesti, noi iti tinem pumii pt evenimentul de peste 2 sapt.
cred ca nu am felicitat-o pe missParker pt poza ei. Cea..cu funditsa. E nemaipomenita!!! m-am gandit sa iau si io funda, ieri, sa imi pozez burticul, cand mi-o urla in cap bb, sa ma uit la poza, si sa oftez nostalgic. Dar ...am uitat. Senila..ce mai.
Nicole1980, niciodata nu e tarziu sa faci cursuri pt bb. Doar tu sa poti sa te deplasezi. Te-ai inscris la ele?
gabitzam, berzele tale sunt atat de frumoase...dar fake-uri!! Ca si travaliul fals... ne duc in eroare. Ne uitam, visam, si pana la urma nik.
Mai degraba imi pun bazele pe berzele alea vreo 20, cate or fi vazut alina-anto ieri pe drum spre breaza si inapoi.
Eu am discutat cu verisoarele de prin tsara, daca vad vreo barza, una cooperanta, sa o trimita si prin bucureshti. Hai ca nu ii fac nimika!!
fetelor,acum sunt foarte confuza. ba vreau una, ba vreau alta. Nu sunt normala...nici la pubertate nu eram asha. Vreau sa nasc, normal, cu cat trece timpul ma sperie tot felul de idei, dupa aia zic: pai sa il las pe bb sa decida, apoi ma uit pe jos, si zic: dar ar trebui sa spal pe aici, ca tot tre sa fac ceva ca sa nasc, apoi imi zic: hai sa fac totusi Pashtele 2 in 1 etc. Sunt ca suveica!!! Un peshte complet.... dualitatea ma omoara.
M-am tampit.
Edit: leeloo, si tie ti-au iesit analizele bine? pai..motiv de sarbautorire!! Ma duc sa imi fac un ceai de picioare usoare, si sa scot o bere fara alcool din frijider! Sa cinstesc in onoarea lor.
38sapt+5 zile soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
andreap spune:
salutare!
suntem bine....am citit si ma bucur sa vad ce bine dispuse sunteti
incerc si eu sa tin pasul cu voi,macar la citit
pupici
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
gabitzam spune:
Lavinia, chinabulina, Getutza, la multi ani fericit, fetelor!
Sa aveti parte de tot ce e bun in viata pentru copii, pentru voi, pentru toti cei dragi!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
YLARI spune:
quote:
Originally posted by elenuca
Ylari- felicitari pentru analize, cand o sa fie ziua cea mare?
Elenuca 33 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 7 Saptamani !!!
Merci, merci... nu stiu iubitzica nimic despre ziua cea mare. Atata o astept si eu incat nu mai pot sa lenevesc dimineatza in pat! Ar trebui sa mai fie... mai e pana la DPN. Dar sa vedem ce imi spune vineri doctoritza. Mai nou, acum am alt cui in cap (daca analizele tot mi-au iesit bine): daca ma "fenteaza" tanti doctora cu epidurala? Ca am inteles ca se tot poarta treaba asta: ba ca e prea devreme, ba ca e prea tarziu pentru epidurala, si te trezesti cu okii iesiti ca la melc de la atatea dureri si de la atata scremut... Offff, offff, mai, mai!!!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
alina_anto spune:
La multi ani sarbatoritelor de azi!!
Cleo, sigur una din berzele pe care le-am vazut ieri era pregatita pt tine! Sa vezi cand o sa vina tot stolul in Bucuresti...nu o sa va mai opriti cu nasterile...
Am vazut si eu pozele cu Getutza si puiul ei..Sunt o familie fericita si le doresc tot binele din lume!
Succes fetelor care se pregatesc de nastere!!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 2 saptamani!
Alina 36+ SARA-MARIA
MissParker spune:
Fiindca tot v-am scris ieri de miel, l-am sunat pe Bogdan sa-mi aduca niste fripturica de miel din aia congelata, sa-mi fac si eu azi la pranz, cu cartofi natur si salata, ca nu mai pot de pofta, dom'le! Stiu ca nu se compara cu ala proaspat, dar decat nimic...
Am dormit prost si tot cu dureri, m-am trezit pe la 3 sa ma dau cu crema antiinflamatorie pe solduri, apoi am adormit pe bucatele pana pe la 7... in fine, tot e bine, daca vad ca voi pe la 4 bantuiati deja pe forum.
Vestea buna este ca chiar acum, in timp ce stau pe scaun si scriu il simt pe bebe David cum sughita si imi dau seama ca e tot cu capsorul in jos, scumpisorul de el!!!!!
Doloress, am citit cu mare placere conspectul tau! Of, saracuta de tine, dupa ce ca nici inainte nu exagerai cu dulciurile tocmai acum sa fii pedepsita in asa hal, sa nu mai ai voie deloc-deloc... Eu nu pot fara, o spun cu mana pe inima. E drept ca valorile au fost in final sub limita periculoasa, dar nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi insemnat ca doctorul sa-mi spuna ca trebuie sa intru la regim si nu mai am voie nimic dulce, cred ca ma spanzuram! Eu la biscuiti, torturi, prajituri rezist fara probleme tentatiei, insa la ciocolata si inghetata imi pierd imediat orice urma de autocontrol... Cat despre training, evident ca vei uita totul, insa a fost cu un scop nobil, sa te poata promova, asa ca tot raul spre bine... Menajeaza-te in rest cat poti de mult
Diana79, tinem pumnii stransi, sa se declanseze nasterea cat de curand, daca esti deja dilatata si mai ales ca fetita e deja bine dezvoltata in greutate, deci poate veni pe lume fara probleme!! Ei, te pomenesti ca pana la urma tu vei fi urmatoarea pe lista si noi agitam majoretele pentru alte fete la care bebeii se incapataneaza sa nu iasa inca. Ia sa-ti trimitem si tie cateva:
denisa, si tie iti tinem pumnii sa fie totul bine, sa se imbogateasca lista cu o nastere usoara si un bebeu sanatos si papacios
cenia, deci ai inteles: cracii in sus, multa apa si odihna maxima!! Hai, ca nu e dracul chiar asa negru, inca nu intrunesti criteriile pt. preeclampsie! Poate ca doctorul te-a speriat putin si din dorinta sa te menajezi mai mult... Iar pt. accelerarea nasterii ai tu solutia: orgasme pe banda rulanta, pune-l pe sot sa presteze daca vrea sa mearga treaba mai repede
Gabitza, ce poze frumoase ai pus si tu, parca ma apuca si pe mine dorul de un concediu in Romania, zau... Tare faza cu lautarii, mi-l trimite si mie cineva pe Guta cand oi naste? Ca am retinut de la Olguta12 ca e de bine daca asculti manele in perioada nasterii
Lavinia, dupa ce avem atatea in comun te mai sarbatoresti si de Sf. Gheorghe??? Hai ca e culmea! Si eu... numai ca pe mine din pacate ma cheama si Georgeta (daca mai spuneti la cineva va iau gatul!), dar eu urasc acest nume, abia m-am chinuit aici in Germania sa scap de el pe Ausweis si pe pasaport... mai ales ca un cretin de la Sfatul popular din 1967 imi scrisese numele si cu liniuta: Felicia-Georgeta, de parca ar fi fost Ana-Maria ... Ma bucuram in copilarie de Sf. Gheorghe ca primeam cadouri, dar in rest numele nu mi-a placut niciodata si mai ales o simboliza in ochii mei si pe nasa mea, sora lui tata, care a fost (D-zeu s-o ierte) o persoana cu un caracter infect... Acum imi spun ca am un singur lucru in comun cu acest nume si aceasta zi: de cand am inceput terapia si am facut "curatenie" radicala in viata mea, eliberandu-ma de paraziti, ma simt uneori ca Sf. Gheorghe cel cu sabia care taie toti "balaurii"
SilviaPop, tinem pumnii si la tine sa fie bine cu serviciul si sa nu ai probleme majore! Restul se rezolva ele de la sine...
Andree27, bine ca ti-ai revenit!!
babyname, eu as prefera Alexia Riana... asta imi place cel mai mult. Na-ti-o franta ca ti-am dres-o, acu' te-am incurcat si mai mult
Cleo, eu am avut funda de la cadoul primit de la seful meu, am dezlipit-o cu grija ca era prea frumoasa si nu ma indurasem s-o arunc, apoi cum o tineam in mana mi-a si venit ideea sa ma impachetez Baga mare cu ceaiul ala de zmeur, mergi pe incredere ca va da rezultate!!
Felicia 31+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
alina_anto spune:
Magnetism Succes la eco! Chiar ca e un cadou special de ziua ta -faptul ca iti vei vedea puiul!
Si eu am azi control..si sper sa nu ma doara nimic...pt ca data trecuta m-a cam durut si am si sangerat putin.. Dar sper sa fie bine.
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 2 saptamani!
Alina 36+ SARA-MARIA