Acusi mamici de mai-iunie 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 6
alina_anto spune:
MissParker In cazul asta, La multi ani!! La faza cu tainuirea numelui am ras pt ca exact asa e si sotul meu.. il cheama si Gica..nu Gheorghe, nu George.., ci Gica Si nu-i place deloc deloc..Asa ca noi ziua de azi nu i-o sarbatorin pt ca nu vrea.. Asa ca am scapat de inca un cadou..hihihi
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 2 saptamani!
Alina 36+ SARA-MARIA
MissParker spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
MissParker In cazul asta, La multi ani!! La faza cu tainuirea numelui am ras pt ca exact asa e si sotul meu.. il cheama si Gica..nu Gheorghe, nu George.., ci Gica Si nu-i place deloc deloc..Asa ca noi ziua de azi nu i-o sarbatorin pt ca nu vrea.. Asa ca am scapat de inca un cadou..hihihi
Inseamna ca el ma intelege cel mai bine, ca e la fel de batut de soarta
Varul meu facea misto de mine in copilarie: "Auzi, hai sa te alintam putin: de la Georgeta la Geta, apoi la Getuta, hai mai bine sa-ti zicem Tutzica" Si eu cautam mental franghia cu care sa-l spanzur!
Felicia 31+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
cleo78 spune:
missParker.. te-ai destainuit cu numele!!
Pai.. o poti sarbautori cand vrei.
Pana la urma ai scapat de numele buclucash sau ba?
Ca in Ro, daca nu iti place numele de famelie, pana la urma il poti schimba; nu multi suporta moshtenirea fameliei cu nume urat. Dar sa schimbi si pe ala mic, e aproape imposibil.
38sapt+5 zile soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
Lorich spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 2 saptamani!
Alina 36+ SARA-MARIA
Hi hi hi ma amuza faza asta; si sotul meu se numeste si Gheorghe si cica toata viata a fost complexat, daca il striga asa pe undeva se facea ca nu aude, chiar si unde conta, gen examene, admiteri. Oricum, Alina, sa-ti traiasca!!!
Felicia in soapta asa, sa nu auda nimeni-nimerica iti spun si tie "La multi ani !" draguta, sa fii sanatoasa, tu, bebe si Bogdanel sa fiti o familie ultra-fericita!
Lori 34+ asteptand un bebe Robert
andreap spune:
ce sunt....
"La Multi Ani" tuturor celor ce poarta numele Sf.Gheorghe!
Azi pleaca Sebi la Pitesti cu Mariuca,eu plec vineri.Ii duc masina mea veche tatei..de ieri sunt posesoarea masinutei noi
cam atat..revin sper
Aaaaa...votez ptr.Alexia Nicole!
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
leeloo2004 spune:
Cleo, pai am rezultatul doar de la o parte din analize - nu sunt bune, dar nici nu ma asteptam - pentru restul analizelor ma duc la recoltat abia miine...
Stati asa ca aveam si eu pe undeva niste berze...ma duc sa le caut ca vad ca nu m-au chemat la sedinta inca!
Uite aici BERZELE mele: http://good-times.webshots.com/photo/2498067400050279906YfNzvm?vhost=good-times
Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
MissParker spune:
Da, am scapat de al doilea prenume (il mai am doar in certificatul de nastere), am dat peste o tanti draguta la primarie, ea nemtoaica fiind i-am explicat ca - pe langa toate celelalte preferinte personale - e si o chestie practica, deoarece nemtii nu sunt capabili sa pronunte diftongurile noastre si la ei GE iese GHE (deci la starea civila, cand ne-am casatorit, vaca aia m-a strigat "Felitzia Ghe-or-ghe-ta" - deci 4 silabe distincte!!) de mi-a venit sa ma arunc de la etaj...
Si lui tanti i s-a facut mila de mine si m-a lasat doar cu Felicia... si de atunci le zic la toti cu tupeu cand imi pronunta numele gresit: "Nein, nicht Felitzia -- FELICIA, ca in Tchibo de unde va cumparati voi toate prostiile posibile, dobitocilor!!".
Felicia 31+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
mi_bebelina spune:
La multi ani mamicilor si taticilor ce isi serbeaza azi ziua numelui, sa fie fericiti, iubiti, sa aiba parte de niste ingerasi sanatosi si mancaciosi.
Babyname, nu tin post.....nici n-as avea cum ca trebuie sa beau mereu lapte ca sa mai pacalesc arsurile. Rennie nu am luat, doar dicarbocalm si cu masura, doar cand simteam ca nu mai este alta solutie.......asa mi-a recomandat dr sa nu fac abuz.Ar fi o idee sa cumpar niste rennie pt zilele astea de Pasti cand nu ma voi putea abtine de la cozonac......sa vezi atunci arsuri.
Felicia, dimineata am citit si eu povestea Olgutai12.......de asta s-a chinuit atata la nastere, nu luase CD-ul cu Guta Ca sa fie insa de ajutor, ar fi trebuit cred inainte de concepere sa mergi la un concert de-al lui si mai important......sa RADIEZI in timpul sarcinii, nu sa te plangi atata de dureri de spate si.in final..sa-l iei cu tine la maternitate. Ei lasa, ca sa nu te superi iti fac o dedicatie cu cea mai tare manea a lui Guta(sorry, dar nu-l ascult si nu ma pricep).....Pentru mamica Felicia......hop-hop.....o melodie speciala......hop-hop.....si pentru printul care se va naste.....hop-hop....sa-nceapa muzica
MissParker spune:
mi_bebelina, esti mortala, you made my day