Acusi mamici de mai-iunie 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 3
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by mi_bebelina
Asta-i motiv sa nu faci nani?
eu am alt motiv acum.........am niste arsuri la stomac......offffffff, nu stiu ce sa fac.......m-am saturat.
din cauza lor ma trezesc. Dar ma calmeaza o cana de lapte cald, si de obicei imi induce inca un somn.
38sapt+5 zile soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
mi_bebelina spune:
Si la mine tot asta e cauza.eu am tot timpul pe noptiera un pahar de lapte cu pai....sa nu ma ridic prea mult sa fuga somnul......dar uneori fuge.
Am ajuns sa cumpar lapte cu bax-urile(ultima oara 3)
De asta dimineata beau ceai cald......ca sunt satul ade laptele de peste noapte..
Diana79 spune:
Cenia tinem pumnii sa fie bine. O sa treci cu bine peste tot o sa vezi.
Fetelor dragele de voi avetzi arsuri si acum. Eu nu prea am avut sarcina asta, dar stiu cum este de la Nicole.
va doresc o zi placuta, noi mergem la nani. Suntem bucuroase ca azi a venit bunicu la noi.
38+ Alysia Maria si deNicole Evelyn(13 Iunie 2006)
Nicole1980 spune:
Neatza,
Si eu m-am trezit pe la 5, dar am citit din urma.
Gabitza frumoase poze . si noi am fost la sibiu in toamna; mi-a placut tare mult.
Miss burticutza cu fundita este foarte sexy
Dupa cate vad eu, cand am sa ma intorc din vacanta de Paste , prima pagina o sa fie plina de bebelusi. Haideti ridicam
Credeti ca in saptamanile 34-36 este prea tarziu sa fac cursuri First Bebe ? Ma gandeam….poate ma ajuta cu ceva…
Poze
Nicole 32+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David
simonacip spune:
Bune dimineata fetelor...
Wow, avem vesti deci...Socrate, Diana, Cenia
Mi-e tare drag sa scot majoretele astea...Fetelor sa dea Dumnezeu sa aveti nasteri usoare si bb ici sanatosi!
La mine nu stiu care e situatia , aseara iar am gasit dop dintr-ala, vorba soramii: tu d'aia ai burta aia mare,c a ai mult dop....
Cred ca am avut si dopul lui Cleo, cu siguranta
Ylari, Cleo are dreptate, mai asteapta iubita mea, nu vezi ca stam la coada aici???
Mi_bebelina, imi pare rau de arsurile tale...saracutza..hai ca mai e putin.
Gabitzam, mai cu ce berze frumoase ne-ai tentat!!!! Parca as luat si eu una
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
YLARI spune:
Buna dimineatza fetelor. M-am trezit si hop, am cazut peste tastatura!
Silvia, foarte tare faza cu lentila de la aparatul de fotografiat. Deci de-aia apar si eu asa in fotografii!!
simonacip, astept mama, astept, nu sunt eu chiar asa neobrazata sa o iau inaintea voastra. Acum nu stiu daca fi-mea e de acord cu mine si ce mi-a pregatit!
Voi pleca un pic la plimbare, dar nu chiar acum, un pic mai incolo, ca ma atrofiez de tot...
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
babyname spune:
neatza..uffff mult mi-a luat sa va citesc...
intai sa uram LA MULTI ANI tutror celor cu nume de GHEORGHE< GEORGE< GEORGIANA....
Socrate, Diana<Cenia hai sa scoatem majoretele...vine barza...
Simonacip esti super haioasa cu dopul....poate ai dreptate si vom gasi la tine dopul lui Cleo
mi-bebelina, imi pare rau ca ai arsuri asa groaznice...ai incercat rennie?
Miss Parker...frumusica foc, chiar miss.
eu fetele stau mai mult in pat, daca tot mi s-a scurtat colul, mai ales ca bb e pelvian acum...trebuie sa stam cuminti pana pe 17.05.
iulia 35s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 4 SAPTAMANI
Magnetism79 spune:
Neatza fetelor, hai ca azi nu fac nik , ca e sarbatoare , e Sf. Gheorghe si e si ziua mea de nume ca ma mai cheama si Georgiana, am sa-mi fac cel mai frumos cadou , AM SA-L VAD PE ALA MICU, la ora 3 ma duc glont la Medlife la eco, de-abia astept, am sa-i iau si ceva la doct ca este tare dragut sa vedem ce spune daca vine sau nu de m-o apuca nasterea noaptea , imi e tare cald si ma cam doare capul nu stiu ce am , am niste calduri zici ca sunt la polul Nord, mai stau un pic si ma duc la soacra-mea ca al meu e plecat in deplasare toata ziua,azi o sa cam lenevesc dar mai am niste ordine de facut , nu ma potolesc deloc deloc, daca nu le fac eu cine drau sa le faca?
Hai Simo ce faci?Eu te incurajez mereu dar vad ca nik, tu de fapt cate sapt ai ?
Pupici
Lavi+31 cu Bogdanici Pogonici
YLARI spune:
La multi ani, magnetism, la multi ani, Getutza si tuturor celor care poarta numele Sf. Gheorghe!!!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
emycor spune:
Magnetism79 si tuturor fetelor care se sarbatoresc azi......LA MULTI ANI!!!!!!!
emycor36+