Acusi mamici de mai-iunie 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 2
mi_bebelina spune:
Neatza si de al mine........nici eu nu am somn........de o ora ma tot zvarcolesc prin pat si nu mai pot sa dorm........ba s-a mai ttrezit si bebelina si face gimnastica acum.......va citesc din urma si revin si eu.
mi_bebelina spune:
Cleo, din ce am citit cica ceaiul de zmeur se bea din sapt 37 cate 3 cani pe zi........asta nu inseamna ca gata, bei si te si dilati ......e un proces mai indelungat ca sa zic asa.......deci cred ca n-ar fi o problema sa incepi sa bei. eu ma 35 s+ 3 z, dar la 37 vreau sa m apuc sa beau.si sper sa n-ai drepatte cu simpla lui prezenta......ca eu l-am cumparat cred ca de vreo 2 saptamani si sta in bucatarie.....ascuns in dulap ce-i drept
cleo78 spune:
deci, cenia, cred si io ca ti-a zis dr ca nu ii plac picioarele tale. Ce, mie imi plac ale mele??
dar din pacate/sau prostie, nu pot sta locului, un dush rece pe ele ajuta, f. nesarat iar nu pot manca, ca imi scade tensiunea, zilele trecute m-am trezit& adunat&concentrat cu o guritsa de cafea.
Si preeclapsia se manifesta parca mai timpuriu, asha... Daca stai linishtita si pana dimineatsa se mai dezumfla, nu ai de ce sa iti faci griji.
A, si bea multe lichide. Mai multa apa. asta va ajuta la drenare.
Cand citesc regium tau, Doloress, ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt teafara. Imi dau seama ca ce scartsai pe aici...sunt mofturi; sau cum zice dr-ul, e de la cap & psihic. Pe de alta parte, cand vezi ca nu ti-e bine, si daca pe tine te poti chinui, pe bb nu mai merge asha... tii si mama regimurilor. Stii care e partea buna? nu te ingrashji peste necesar.
Cat mai mergi la munca? Sau..cat mai poti sa mergi la munca? . Stiu ca e greu... dar pe de alta parte, mishcarea iti prinde bine. Si mai ales la moral...
Diana79 bagam o ? esti singura cu informatii clare de la dr: nu mai ai mult.
Pe de alta parte, ai dreptate, sa lasam pe bb sa zica el ca VREAU AFARA.
38sapt+5 zile soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
mi_bebelina spune:
Offfffffff.........ati plecat toate pana am terminat eu de citit. Cleo ai abandonat lapticul? si eu cu cine imi beau ceiutzul?
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by mi_bebelina
Cleo, din ce am citit cica ceaiul de zmeur se bea din sapt 37 cate 3 cani pe zi........asta nu inseamna ca gata, bei si te si dilati ......e un proces mai indelungat ca sa zic asa.......deci cred ca n-ar fi o problema sa incepi sa bei. eu ma 35 s+ 3 z, dar la 37 vreau sa m apuc sa beau.si sper sa n-ai drepatte cu simpla lui prezenta......ca eu l-am cumparat cred ca de vreo 2 saptamani si sta in bucatarie.....ascuns in dulap ce-i drept
la mine nu e ascuns, sta la vedere.
Si am cetit pe el, ca ajuta in caz de infectii urinare, stomatite, abcese dentare... adica nik de relaxare musculara etc. Iar ce am io in fatsa...e o minge de basket, nu un abces . Nu relaxeaza nik. Nici buzunarul... ca am dat 3 lei pe el.
mi_bebelina spune:
Eu am sa intreb dr daca e bine sa beau sau nu....dar intreb dupa ce impolunesc 37 saptamani ca sa nu-l sperii. Cand am fost sapt trecuta la control si mi-a recomandat sederea la pat pt 3 sapt eu tot intrebam de ccare epidurala sa imi iau si el zicea: lasa tu nu trebuie sa nasti 3 saptamni si eu iar intrebam de epidurala.....pana mi-a zis de care sa iau si am luat si ce crezi.....aseara m-a sunat sa ma intrebe cum ma simt......deci cred ca l-am speriat nitel
Daca mai intreb acum si de ceai de zmeur.....chiar ca-l bag in sperieti.
cleo78 spune:
da, cred ca e cel mai bine.
Am beut 400ml de lapte. Ma duc sa mai incerc o inducere a somnului. Ca altcevace pot sa induc?
mi_bebelina spune:
Ok, somn usor........eul il astept pe tai sa se trezeasca, sa mai stau un pic de vb cu el si apoi ma bag si eu la loc in culcus.
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by mi_bebelina
Ok, somn usor........eul il astept pe tai sa se trezeasca, sa mai stau un pic de vb cu el si apoi ma bag si eu la loc in culcus.
a disparut pisica de langa mine. O fi in pat in locul meu?
mi_bebelina spune:
Asta-i motiv sa nu faci nani?
eu am alt motiv acum.........am niste arsuri la stomac......offffffff, nu stiu ce sa fac.......m-am saturat.