Casnicute sexy (171)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatzaaaa...
Vad ca la cuscrei nu va inghesuiti.Poate veniti la a mea. Ia uite ce buna e..... Cine vrea si-un ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'neata si multam de cafea

Am sa beau doua si de la Monica si de la Georgi

Cuscra nu ride de pictoritele noastre, baietii sint mai linistiti iar domnisoarele mai inventive... Ai sa vezi tu cind creste Amira, cum o sa caute trusele tale de machiaj si cum o sa picteze tot, inclusiv pe Robert, poate o sa-l dea cu rujulet
Aaa, Isabella de cind am ascuns toate smacurile mele, are alt hobby, scoate din sertar chilotii si sutienele mele si le probeaza

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Ce de-a cafea avem azi!

Mey eu nu rad de pictoritele voastre...rad doar cand imi inchipui cat is de haioase,dar in acelasi timp imi vine sa si plang.De mila voastra. La cata treaba aveti...
Na...acu nu stiu poate depinde si de copil...poate depinde si de parinti...Eu i-am permis multe,mult prea multe lui Robert dar sa unga,murdareasca,mazgaleasca aiurea niciodata.Na,am si eu pasarica mea!
Acu,intr-adevar sa vedem si cum va fi Amira,dar nu cred ca i se vor permite mai multe decat lui Robert,ca p-aia iese panarama si nu vreau sa ma pun rau cu fii-miu. Si noroc de mine ca nu am prea multe smacuri.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

M-am amuzat teribil, vedeti daca nu stiti, eu mazgaleam peretii cot la cot cu ei, dar numai in camera lor. Cand s-au facut mai mari, am zugravit, fiecare cu camera lui si cum pastreaza asa AU. Sa vezi acum postere la Tina, arme si afise la Mihai, ma ia groaza.
Parca era mai bine atunci.

Edit: Danelutza, bine ca nu se incalta cu pantofi cu toc, atunci sa vezi. A fost o vreme cand nu mai aveam cu ce ma incalta din cauza lor.

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput

Sa ma laud si io cu ploada din dotare?
Abia ce ma mutasem si aveam pereti frumosi....Si s-a apucat Stefi sa traga linii si liniutze chiar langa pat cu culorile.Si asa au ramas de-atunci.La urmatoarea zugraveala scap de ele.Insa i-am tot aratat ce urat este si vad ca n-a mai incercat.Se limiteaza la cartile ei de colorat.
sa va zic insa de vecinul...Abia ce daduse cu lavabila alba in holul de la intrare...si s-a apucat fi-sa de pictat I-a facut un A maaaare cu creme de pantofi Dadea super
Nah... se intampla si la altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Deci am dreptate ca fetele sint mai inventive

Cuscra dar tu crezi ca eu ii permit sa faca ce vrea, numai ca face ce vrea fara sa tina cont de parerea mea, chit ca, citeodata mai fura cite una peste miini sau peste fundulet
E prea capoasa si eu tot insist, ca deh, sint mai capoasa decit ea.
Daca renunt la culori si-i dau plastilina, m-am ars si cu aia, ca face niste desene pe covoare de nu mai iese plastilina nici cu peria

Georgi si la mine sint peretii murdari cu creionul, acum sa-ti spun cum arata biroul si monitorul de la calculator ? Tot mizgalit cu creionul, bineinteles

Mihaela n-am indraznit sa ma alatur desenatoarei mele, tot insist sa scrie si sa mizgaleasca pe hirtie si pe cartile ei de colorat, dar se plictiseste, e mai interesant pe zidurile casei

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

A avut si Robert la un moment dat un elan creativ dar am luat niste planse de alea mari albe,le-am lipit pe un perete si i-am zis ca acolo are voie.A pictat el ce-a pictat si s-a plictisit,tot mai interesante erau trenuletele.
Apoi pe langa trenuletele si masinutele imprastiate prin casa,daca mai gasea taica-miu si peretii pictati cre ca parasutam de la etajul 2 in secunda urmatoare.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

'neata! ca io mai acu' 30 min m-am trezit. am fost la scirbici, dar program scurt de sarbatoare, mai prestez si miine si mai scurt si iar vacanta.
moama, ce povesti cu artisti pe aici. alexa nu e pasionata de capitolul asta, scrie numai pe hirtii si pe ea, acum ma bate la cap sa-i iau acuarele, atunci sa te tii.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate
eu am profitat ca astia mici au fost la gradi/scoala si m-am plimbarit ...insa cand am ajuns acasa am intrat direct in trebushca...acum m-am linistit si eu ca au adormit ei
voi pe unde sunteti?

monica

Mergi la inceput

Helou ...Io-s pe-aci.Am avut musafiri si acusica au plecat.
Mai cu desenatul asta eu cred ca-i o faza care trece.
Alina ai grija ce acuarele ii cumperi.I-am luat Stefaniei, i-am dat sa picteze si bineinteles ca s-a murdarit pe pantaloni.Erau niste pantaloni albastru deschis.I-am spalat, nu s-a luat.I-am bagat la clor, a iesit culoarea dar acuarelele nu.Acum pantalonii sunt albi dar petele de acuarele tot au ramas
Ma duc sa bag pisicutza asta la nani ca se zbenguie pe-aci....nevoie mare
Pupici pe botici

Mergi la inceput