Casnicute sexy (171)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate, noi suntem bine, am inceput scoala de astazi asa ca oarecum am reintrat in normal

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Beeeeyyyy, pe unde v-ati ascuns? Faceti greva?
Edit: uitai sa va spun ca va vad pe toate
Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Monica de-ai fi vazut pictata mea, ca vineri si simbata, mi-a uns mobila alba din camera ei, totul in baie inclus bide, erau toate negre, date cu rimel. In baie abia terminasem de facut curat, a tinut doar cit a dormit ea . Asa ca am tras un plins, cind am vazut-o toata unsa si casa la fel. A trebuit sa o spal pe fata cu sapun si sa o frec cu buretele . Vineri am bagat totul in dulap, undeva in fundul dulapului pe un raft destul de inalt si ce crezi ca a facut simbata , a luat un scaun mare, apoi a pus scaunelul ei deasupra si a profitat ca eu eram in bucatarie ca sa-si bage miinile si sa scoata tot si sa se picteze, inclus din nou dulapurile albe . Abia astept sa o dau la gradinita, macar sa am timp sa spal in urma ei, fara sa stea linga mine.

Cuscra multumesc de comentariile la poze. Sa nu crezi ca nu a reusit sa dea cojile de la ou pe covor, dar asta astazi nu ieri. Cind ne-am intors de la plimbare la prinz, eu eram in bucatarie sa pregatesc papita, iar ea s-a ascuns in sufragerie cu cosuletul cu oua, bineinteles ca a bagat la ghiozdan doua, desi papase si dimineata unul, iar cojile si bucatele de galbenus, erau pe tot covorul

Alina ai papat gratarelul ?

Miki pina cind esti libera ?

Mirela nu mai zici nimic, cum v-ati obisnuit cu plecarea parintilor ? Ce mai face Robert ?

Va tuc in ordine alfabetica

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Danutza, oficial trebuia sa incep munca maine. dar eu sunt in köln acum cu o racushoara venita in vizita . Asa ca de miercuri incep munca. Aaaaaa am vazut toate outzele, pictata si colacul cu outze

Miki

Mergi la inceput

Danelutza asa cand citesc la tine cum povestesti imi pare amuzant insa stiu prea bine cum este sa muncesti toata ziulica si in 5 min sa gasesti toata casa zob
si eu sambata terminasem toata treaba si ne pregateam sa plecam la piscina si ruxi a varsat o cana cu lapte pe fotoliu, masutza si pe jos cica era prea grea cana
miki distractie placuta cu racusoara
Lianoooo...ce mai faci fatoooo?

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Miki distreaza-te pina miercuri si pentru mine daca se poate, ca aici iar a inceput sa ploua

Monica, Isabella are talentul de a picta covoarele cu iaurt , abia astept sa vina caldura sa scot toate covoarele din casa, sa le spal si pina la iarna, ramine parchetul si gresia pe post de covor

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Hristos a inviat!
LA MULTI ANI sot de Camiiii.Hai repede si spune cum a primit petrecerea surpriza
Noi in seara asta ne-am adunat pe-acasa.Suntem in recuperari de somn si odihna.
Va

Mergi la inceput

Adevarat a inviat! cuscritza
si bine ati revenit acasa

Danelutza pictoritza de covoare

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Asta cu pictatul de covoare si mobile e de-a rasu' plansu'...

La noi ori copilul e lipsit total de simt artistic ori a inteles ca ma-sa e cam dusa si nu accepta "nevar evar" picturi abstracte si futuriste in casa.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

miho deci cu alte cuvinte intrasi sa razi de noi astea " oropsitele " si care avem "artisti" in dotare

acu' io ce sa zic....ii multumesc lui Dumnezeu ca i-a trecut faza cu pictura cu kk (astea cu carioca, rujuri, iaurt...sunt parfum si la propriu si la figurat) ca anul trecut cum o scapam nitel din vizor cum facea kk pe jos si apoi "spoia" cu el si numai tati stie saracul de cate ori a spalat covorashul din camera lor
imi pare rau ca nu i-am facut nici o poza sau sa o filmez...dar de cate ori am prins-o numai de poze nu-mi ardea
fug cu ei la si apoi la somnic ca maine ne trezim din nou dis de dimineata
va pe toate
somn usor si va las o

pe masutza

monica

Mergi la inceput