Casnicute sexy (171)
Raspunsuri - Pagina 10
monica-elizabet spune:
pe toate, noi suntem bine, am inceput scoala de astazi asa ca oarecum am reintrat in normal ![]()

monica
mikiriki spune:
Beeeeyyyy, pe unde v-ati ascuns? Faceti greva? ![]()
Edit: uitai sa va spun ca va vad pe toate ![]()
Miki
Danelutza spune:

Monica de-ai fi vazut pictata mea, ca vineri si simbata, mi-a uns mobila alba din camera ei, totul in baie inclus bide, erau toate negre, date cu rimel. In baie abia terminasem de facut curat, a tinut doar cit a dormit ea
. Asa ca am tras un plins, cind am vazut-o toata unsa si casa la fel. A trebuit sa o spal pe fata cu sapun si sa o frec cu buretele
. Vineri am bagat totul in dulap, undeva in fundul dulapului pe un raft destul de inalt si ce crezi ca a facut simbata
, a luat un scaun mare, apoi a pus scaunelul ei deasupra si a profitat ca eu eram in bucatarie ca sa-si bage miinile si sa scoata tot si sa se picteze, inclus din nou dulapurile albe
. Abia astept sa o dau la gradinita, macar sa am timp sa spal in urma ei, fara sa stea linga mine.
Cuscra multumesc de comentariile la poze. Sa nu crezi ca nu a reusit sa dea cojile de la ou pe covor, dar asta astazi nu ieri. Cind ne-am intors de la plimbare la prinz, eu eram in bucatarie sa pregatesc papita, iar ea s-a ascuns in sufragerie cu cosuletul cu oua, bineinteles ca a bagat la ghiozdan doua, desi papase si dimineata unul, iar cojile si bucatele de galbenus, erau pe tot covorul 
Alina ai papat gratarelul ?
Miki pina cind esti libera ?
Mirela nu mai zici nimic, cum v-ati obisnuit cu plecarea parintilor ? Ce mai face Robert ?
Va tuc in ordine alfabetica 

mikiriki spune:
Danutza, oficial trebuia sa incep munca maine. dar eu sunt in köln acum cu o racushoara venita in vizita
. Asa ca de miercuri incep munca. Aaaaaa am vazut toate outzele, pictata si colacul cu outze ![]()
Miki
monica-elizabet spune:
Danelutza
asa cand citesc la tine cum povestesti imi pare amuzant
insa stiu prea bine cum este sa muncesti toata ziulica si in 5 min sa gasesti toata casa zob 
si eu sambata terminasem toata treaba si ne pregateam sa plecam la piscina si ruxi a varsat o cana cu lapte pe fotoliu, masutza si pe jos
cica era prea grea cana ![]()
miki
distractie placuta cu racusoara
Lianoooo...ce mai faci fatoooo? 
monica
Danelutza spune:
Miki distreaza-te pina miercuri si pentru mine daca se poate, ca aici iar a inceput sa ploua 
Monica, Isabella are talentul de a picta covoarele cu iaurt
, abia astept sa vina caldura sa scot toate covoarele din casa, sa le spal si pina la iarna, ramine parchetul si gresia pe post de covor ![]()

georgi75 spune:
Hristos a inviat!
LA MULTI ANI sot de Camiiii.Hai repede si spune cum a primit petrecerea surpriza
Noi in seara asta ne-am adunat pe-acasa.Suntem in recuperari de somn si odihna.
Va
monica-elizabet spune:
Adevarat a inviat! cuscritza 
si bine ati revenit acasa
Danelutza
pictoritza de covoare ![]()
monica
mariussimiuc spune:
Asta cu pictatul de covoare si mobile e de-a rasu' plansu'...![]()
La noi ori copilul e lipsit total de simt artistic
ori a inteles ca ma-sa e cam dusa si nu accepta "nevar evar" picturi abstracte si futuriste
in casa.
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
monica-elizabet spune:
miho
deci cu alte cuvinte intrasi sa razi de noi astea " oropsitele "
si care avem "artisti" in dotare ![]()

acu' io ce sa zic....ii multumesc lui Dumnezeu ca i-a trecut faza cu pictura cu kk
(astea cu carioca, rujuri, iaurt...sunt parfum si la propriu si la figurat)
ca anul trecut cum o scapam nitel din vizor cum facea kk
pe jos si apoi "spoia" cu el
si numai tati stie saracul de cate ori a spalat covorashul din camera lor ![]()
imi pare rau ca nu i-am facut nici o poza sau sa o filmez...dar de cate ori am prins-o numai de poze nu-mi ardea 
![]()
fug cu ei la
si apoi la somnic ca maine ne trezim din nou dis de dimineata
va
pe toate
somn usor si va las o

pe masutza
monica