Bucurii de sept-oct 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 19

alexutza_26 spune:
Buna dimineata si va invit la o pt cine poate bea sau la un ceai verde...eu oricum nu pot pune nik pe limba
De dimi ma simt sa zic binisor, adik fac fata simptomelor, dar cand se trezeste grasu si alearga de colo -colo si face tot felul de nazbatii, ma ameteste de tot...dar asta e, nu ma plang
Sandra - multi ici si o
!!!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 6+
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

mephala30 spune:
neatza, prezenta la ceaiul verde.
ce chef de vorba ati avut, , sa va fie de bine!
Dati-mi voie sa ma bucur, am trecut noaptea fara febra, .
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)

ramomar spune:
Buna dimi, prezenta la
alexutza imi pare rau ca nu te simti bine, sper sa scapi cat mai repede de toate simptomele neplacute si multumim de cafea.
Fetele cucuietele, ce logoreee ati avut si ce bine m-am distrat dis de dimi Vad ca i-ati pus gand rau corocodusului, noroc ca si-a pastrat itzy coada de la mop, ca altfel ramaneati fara instrument
. Cat despre cartofi cu mujdei, las ca va prin eu si pun batul pe voi sau mai bine imi cumpar o mitraliera
Carmen ma bucur mult ca ati scapt de febra. Iote asa, motiv de ridicat mainile in aer ...
Am vazut multe pozici frumoase, cu Luca tunsulica, care face curte Denisei, pe Vladone cel frumusel, care la fel curteaza o domsoara
si cu inca doua bucrii minunate: Ruxa si Gabriel. Ce frumos Sandra si alexutza ca v-ati intalnit
. Eu am banuit ca asta e secretul, dar am tacut chitic, caci Sandra a pomenit pe aici ca are chef de plimbareala
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

lullabay spune:
Neatza eu beau cafea,cine doreste e calda.
Mephala felicitari la tot mai multe nopti fara febra,de fapt numai nopti fara febra va dorim!
Alex acusi,acusi trec greturile!
Xan multumesc de idee!
Eu azi sunt "nemuncitoare" la servici,dar muncesc acasa :)))

xandrutza_76 spune:
Buna dimi! Multumesc pentru cafea si ceai.
Sandra, ce viteaza eram io azi noapte si ce frumos m-am asezat in pat pe partea stanga, cica am dat gata capitolul M-a dat el gata, asa bine am dormit...
Alexutza, imi pare rau ca nu te simti bine, sper sa-ti treaca repede toate simptomele. Eu inca le am, macar s-au mai rarit; am cateva luni de cand nu mai mananc fripturica la tava nici nu pot sta in bucatarie; saracu` a` meu isi face singurel friptura, singurel o papa, eu iau o bucatica si pfui, sa n-o mai vad.
Dar cartofi la ceaun as manca
Mephala, ma bucur ca ati trecut noaptea fara febra.
Ramo, la servici?
Lullabay, tocmai ma gandeam la frigarui, dar neaparat cu bucati de gogosar, ciupercute si branzica, alternand cu carnea de pui...
Alexandrina 17+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi

festina spune:
Buna dimineata mamici!
Imi pare asa de rau dar n-am reusit sa vad nici o poza pusa pe webshots .... la servici nu avem acces la site-ul asta nu stiu din ce motive ... iar acasa nu am avut timp ieri, dar promit sa recuperez la vazut pozele bucuriiloor!!!
Ce m-am distrat de dimineata citind posturile de aseara ... sunteti mortale fetelor
va pup

beatrix spune:
Buna dimineatza si de la no!
saru-mana de cafea!
ce distractie pe aici dar ce va dau eu voua! ma iau de mana cu Ramo! pai asa la prima ora, sa citeasca omu ' si sa saliveze o zi intreaga !!??
ca sa nu mai zic ca ma trezi cu una bucata sarma ghimpata in gat, o unsai cu niste tandum verde dar trebuie sa mai repet operatiunea ca nu se vad imbunatatiri si drept urmare m-i stomacul gol!... si face un scaaaaandal!!!!
Roxana, te-am notat! cand apare primul secret ti-l dezvalui tie!
Mephala, ma bucur ca ati scapat de febra!
Alexutza si Xandrutza, la cat mai putine grezturi va doresc!
Sandra si Alexutza, v-am vazut pozele! m-am gandit si eu ca asta ar fi secretul!
Eric a trecut la program de vara se pare! de 3 zile se culca la 21.30-22 in loc de 19.30-20 si trezirea a ramas la 6.30-7!
ma bucur ca asa stam si noi mai mult impreuna! pe toate!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

lilina spune:
Buna dimineataaaaa
in ciuda vremii de afara si a gatului meu de 4 zile in pioneze, ma simt excelent
nu stiu ce am, sigur nu sunt gravida
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

lilina spune:
Miruna e ca si sora mai mare a lui Vladone, e fetita unei prietene de-a mea, Madau, e si ea aici pe DC, la colectia de toamna-iarna 2005

lilina spune:
multumim pt.aprecieri, am un flacau tare frumusel, trebuie sa recunosc