Bucurii de sept-oct 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 18
microbu spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Tu esti...TU...eu vreau prospaturi...sa dam gata si capitolul asta...cand or vedea fetele dimineata se iau cu mainile de cap...dar mai ales Sandra ca tre sa deschida alt capitol
EGZACT !!!
Plec si eu intr-o vizita ca sa nu ma renege de tot cuscra si voi ati gatat si cap 122 ?
Off off mai mai, ma apuc ce 123 ca maine ajung pe la pranz acasa si voi nu aveti unde scrie draga .
_
ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
16kg lost 7kg to go until the NEW ME!
alinamoro spune:
Ioi da ce spor aveti la scris si ce logoree.
Am vazut si eu pozele cu Raducu cretulin, Vladone f elegant si Luca concentrat la tv, scumpi tare.
Itzy, am trimis si eu banii, sunt depusi din contul sotului (morostes vasile iustin).
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
microbu spune:
quote:Hihiii, hahhaaa ca am si aparut la 5-6 minuti dupa replica dvs dna. Ai avut cgef de scris azi, nu gluma. Pe mess nu te vede omul dar pe DC....non stop .
Originally posted by itzy-bitzy
Apaiii...plec si eu...ca de cand va amenint si nu mai plec...Las aprinsa lumina mey Lulla ca sigur apare vreun huhurez de noapte...Mamilili, Sandra...Sephora...tre sa termine capitolul doar
puppp
_
microbu spune:
Am vazut poze frumoase de Scumpik, Lilina si Sephora. toate.
Misterul dintre mine si Alexutza este ca acesta. Ea se simte prea rau zilele astea ca sa mai divulge ceva .
Itzy, Lilina am un corcodus exact la gemul camerei mele, nici macar nu ma obosesc sa ies pe balcon .
Itzy eu am treaba pana pe la 11 cred, e ok pt tine? Dau sms cand plec de la Unirea?
_
microbu spune:
quote:
Originally posted by mephala30quote:
Originally posted by alexutza_26
Sandra - multumim de capitol.P.S - Le zici tu sau le zic eu??
ce sa ne spuna? e cumva ?
Am incercat de 1 aprilie dar m-a prins Cristina.
_
xandrutza_76 spune:
Roxana, Lullabay, Florina, multumesc pentru urari!
Gety, am citit ca ai reusit sa trimiti banii.
Roxana, am cunostinte destul de multe care s-au grabit sa faca si al doilea copil; cine stie poate nu se vor opri aici.
Lilina, am vazut pozele cu Vladone cel frumos. Cine e Miruna? Papusica stie??
Anca, am vazut si pozele voastre, mi-a placut curcubeul. Ma asteptam sa vad niste carlionti, aproape ca am uitat ca l-ati tuns pe Luca.
Lullabay, idei delicioase? Cred ca niste frigarui ar merge...
Itzy, m-ai facut atata sa rad si acum ai plecat. Lasa ca te astept si maine
Sandra, poate reusim sa dam gata capitolul.
Alexandrina 17+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Deci v-ati intalnit! Ma bucur pentru voi, Sandra! Am vazut si cateva pozici foarte frumoase, cu doi copii minunati, mai am de vizionat.
Alexutza de ce se simte rau? Greturi? Sper ca e ok...
Alexandrina 17+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
microbu spune:
quote:Intelege si Sephora , ca doar vb pe mess toate 3 .
Originally posted by itzy-bitzyDa meyyy Sandra daca nu stiati eu sunt -sucit....
pai eu initial propusesem in cap. celalalt, apoi vazand doar postarea Xandrutzei si a Sephorei am zis sa mai incerc...dar cu vestea ei cu bebe...a luat amploare totul si mesajele curgeau....de-aia m-am razgandit
P.S Cred ca nimeni nu intelege nimic din mesajul asta....cu exceptia ta
_
microbu spune:
quote:Pai asa am promis, ca ma duc in vizita nu ???
Originally posted by xandrutza_76
Deci v-ati intalnit! Ma bucur pentru voi, Sandra! Am vazut si cateva pozici foarte frumoase, cu doi copii minunati, mai am de vizionat.
Alexutza de ce se simte rau? Greturi? Sper ca e ok...
Am citit postarea ei de dimineata si zicea ca e mai bine, dar zilele astea i-a fost cam rau, greturi, ameteli si sooomn dar si f greu pt ca e singura cu Gabitzu, nu are cine sa o ajute.
_
microbu spune:
Dragele mele, am facut cap.123 dar nu pun linkul, mai aveti de scris .
_